Am testat și avut deja o sumedenie de parfumuri, unele de firmă, altele de la firme ca Avon sau Oriflame, dar puține au rămas aproape de sufletul meu ca Bombshell de la Victoria’s Secret.

L-am luat din aeroportul din Lisabona, direct din magazinul Victoria’s Secret. Recunosc că mi-a fost greu să aleg, pentru că erau în acel magazin destul de multe parfumuri faine ale acestui brand, cu arome încântătoare și cosmetice de corp care mai de care.

Așa am descoperit eu parfumurile și cosmeticele Victoria’s Secret, pe care, în mare parte, le consider mai tari decât multe alte parfumuri cu etichete de mari case de modă. 😉

Note floral-fructate în parfumul Bombshell de la Victoria’s Secret

Apa de parfum Bombshell de la Victoria’s Secret m-a convins prin amestecul de elemente florale și fructate, fără a fi dulceag, cum se întâmplă de regulă cu astfel de amestecuri.

Îmi amintește de un fost parfum de la Avon, al cărui nume nu mi-l mai amintesc, dar știu că m-a dat pe spate iremediabil și, din păcate, nu se mai fabrică. Dar e muuult mai mișto acesta. Ca să vă dați seama, voi menționa notele de aromă pe care  se bazează acest parfum:

  • Note de vârf: mandarină, ananas, căpșună,  maracuja, grepfruit
  • Note de mijloc: fructe de pădure, lăcrămioare, orhidee, iasomie, bujor
  • Note de bază: mosc, lemn, mușchi

Nu știu cât de bine vă puteți da seama de aroma sa, însă vă invit să testați acest parfum Victoria’s Secret cu prima ocazie. Sau orice alt parfum purtând semnătura Victoria’s Secret. Vă va convinge pe loc.

În plus, eu am citit numai review-uri extrem de bune despre el. Doar că pe mine m-a convins pe loc.

Ceea ce m-a surprins însă foarte mult dintre toate informațiile pe care le-am citit, a fost să aflu, nu de la puține persoane, că parfumul Victoria’s Secret Bombshell reprezintă inclusiv un foarte bun repelent împotriva… țânțarilor. Ceea ce-l face parfumul cel mai potrivit pe timp de vară, nu doar datorită aromei foarte fresh și fructate, de vară. 🙂

parfum-bombshell-victorias-secret

Un parfum rezistent, rar întâlnit

Problema mea însă este că aceste cosmetice irezistibile de la Victoria’s Secret (loțiuni, creme, uleiuri de corp și spray-uri incredibil de tentante), dar mai ales parfumuri, se găsesc destul de greu la noi în țară, pentru că încă nu avem o reprezentanță la noi.

UPDATE 2020: Primul magazin din țară Victoria’s Secret s-a deschis, între timp, în 2018 cred, în Aeroportul Internațional „Henri Coandă” – terminalul nou Plecări și aparține de duty free-ul românesc, prezent online și pe BestValue.eu – tot AICI, online, mai poți găsi apa de parfum Bombshell.

Și mi se termină curând acest flacon, pentru că deja îl am de foarte mult timp – bine, l-am folosit cu cumpătare, nu în fiecare zi, ci alternând zilnic și cu alte parfumuri pe care le am.

Totuși, am dat de ele pe internet, în câteva magazine online românești. De exemplu, am găsit cosmetice și spray-uri de corp Victoria’s Secret, nu și parfumuri în adevăratul sens al cuvântului, din păcate. Am găsit niște spray-uri de corp Victoria’s Secret, tip mist, adorabile și acestea.
(UPDATE 2018: Acum găsești si in Romania online acest parfum Bombshell Victoria’s Secret.)

parfum-bombshell-victoria-s-secret

Parfumul e foarte persistent. Nu o dată am fost întrebată ce parfum folosesc, căci are o aromă foarte interesantă. În condițiile în care era seară și mă dădusem cu parfumul dimineața sau la prânz.

Sună cumva denumirea de Bombshell, dar nu asta m-a determinat să-l cumpăr – în fapt, chiar m-a deranjat puțin inițial și nu prea i-am înțeles scopul, dar am realizat pe parcurs că, fiind un parfum foarte tare, plăcut de majoritatea și chiar foarte atrăgător, cumva acum cred că e destul de potrivit.

În plus, rozul bombon, fuchsia mai exact, e specific, iar în colecția cu acest nume se regăseau nu doar parfumuri și cosmetice, ci și lenjerie intimă de lux, pentru care acest brand este deja celebru în întreaga lume. Iar ambalajul parfumului Bombshell este destul de drăguț și foarte sexy, feminin, cu fundiță neagră delicată și emblema VS pe capătul sticluței.

Parfumul Bombshell de la Victoria’s Secret – o alegere inteligentă și convenabilă ca preț

Prețul a fost foarte bun, cel obișnuit pentru un parfum de brand bun – e apă de parfum – de la un brand ca Victoria’s Secret. În plus, am luat varianta de 100 ml, sticluță mare, din care mai am încă și acum, după vreo 3 ani și jumătate…

Mai erau și alte variante, mai mici, de 50 ml și de 30 ml parcă (la care mă gândeam eu să mă opresc, dar bine că l-am luat pe ăsta mare, totuși) + variante precum spray de corp cu particule strălucitoare, dar și varianta de spray de corp pentru călătorii. Au și loțiune de corp și gel de duș Bombshell, set pe care îl poți achiziționa și sub formă de pachete cadou.

Însă acestea sunt de regulă în magazinele oficiale Victoria’s Secret. La noi, încă nu le-am găsit nici pe acestea. Din moment ce abia dau de parfumuri. (UPDATE: acum sunt, după cum puteți vedea și citi și mai sus).

În concluzie, dacă aveți ocazia să vă achiziționați un parfum unic de la Victoria’s Secret, să știți că merită fiecare bănuț acest Bombshell. La fel, același sfat îl am și cu privire la minunatele cosmetice și spray-uri de corp. Sunt de vis, preferate de aproape toate femeile.

Apoi, între timp, au apărut foarte multe variante ale acestui parfum Bombshell – Victoria’s Secret, multe, probabil, în ediție limitată: Bombshell Seduction, Bombshell Intense… le-am mirosit pe ambele și sunt suuuuuper drăguțe și acestea!