Frédéric Malle și Jonny Johansson redefinesc clasicismul în acest nou parfum de nișă, Acne Studios par Frédéric Malle.

Cele două puteri (campionul parfumier Frédéric Malle și Jonny Johansson, fondatorul și directorul de creație al Acne Studios) vin împreună pentru parfumul Acne Studios by Frédéric Malle, pentru a reimagina un parfum neoclasic.

Acne Studios și Éditions de Parfums Frédéric Malle se întâlnesc la intersecția modei, parfumeriei și artei într-o odă la ambiția ambelor case de a crea o estetică radical nouă. Inspirându-se din fotografie, arhitectură, cultură și design, Acne Studios și Frédéric Malle au aplicat aceste principii creative în orice, de la buticuri la sticle, iar acum, la Acne Studios de Frédéric Malle. 

Un semn perfect pentru marii clasici de ieri în timp ce reimaginează viitorul, Acne Studios par Frédéric Malle combină aldehidele, violeta trandafir și o notă de floare de portocal cu vanilie, acorduri de piersici, note de lemn de santal, o mare de mosc și o notă de tămâie pentru o eleganță unică, excentrică, care creează un parfum vibrant, reconfortant, magnetic și radical.

Aldehidele construiesc baza Acne Studios de Frédéric Malle. Prima respirație palpitantă care se înmoaie în strălucire pe termen lung este asortată de subtilitatea notelor florale. Nuanțele de trandafir și violetă creează un sentiment de clasicism, susținut de luminozitatea florii de portocal.

În inima Acne Studios de Frédéric Malle vine un indiciu de tămâie, care iese din aranjamentul floral și adaugă o prospețime minerală care face ecoul aldehidei. Vanilia adaugă un contrast discret, dar izbitor, combinat cu lemn de santal cremos, o notă de piersică și o notă de mosc alb, pentru a completa sufletul Acne Studios par Frédéric Malle.

Apa de parfum Acne Studios de Frédéric Malle întruchipează un parfum neoclasic cu un fler rebel. Juxtapune note florale și gurmande, creând o călătorie olfactivă care este rece, dar fermecătoare, nouă, dar familiară, aspră, dar confortabilă, inocentă, dar magnetică. Acesta încapsulează esența Acne Studios – un etos al stilului funcțional, dar eclectic, opusul de bază. Este un parfum unisex, care face parte din familia de parfumuri floral-aldehidice.

Frédéric Malle, în colaborare cu copilul minune al parfumeriei, Suzy Le Helley, a creat acest parfum ca un manifest puternic. Compoziția surprinde tranziția de la confortul utilitar la o eleganță excentrică, oglinzând esența Acne Studios sub formă de parfum. Abordarea lui Le Helley se concentrează pe formule concise, în care fiecare ingredient este atent echilibrat pentru a transmite un mesaj clar. Pentru ea, un parfum trebuie să întrupeze mesajul pe care îl transmite, cu măiestria tehnică slujind aspectele estetice și emoționale.

Suzy găsește inspirație în gama variată de plante, arome și note pe care le întâlnește în viața de zi cu zi și în călătoriile sale. Întâlnirea cu producători de materii prime naturale îi alimentează pasiunea pentru botanică, în timp ce interesul pentru sinteză și materiale sintetice îi lărgește posibilitățile creative pentru parfumerie.

Noul parfum Acne Studios par Frédéric Malle este disponibil în versiuni de 50 ml și 100 ml.

În România, parfumul Acne Studios par Frédéric Malle se găsește în magazinele Obsentum.