Parfumuri și cosmetice de lux The Different Company: unde găsești cosmetice și produse ca în hoteluri de lux și spa la prețuri accesibile, precum și parfumuri de lux puternice, parfumuri unisex.

Am avut de câteva ori șansa să merg prin hoteluri din afară, chiar pe alte continente, uneori în locuri unde doar la 4-5 stele se putea rezerva ceva. Nu a fost deloc rău, dimpotrivă. 😀 Evident. Ce vreau eu să subliniez este că, în hoteluri de-astea bine cotate și luxoase, totul e la superlativ: cosmeticele de corp, aroma din camera de hotel, mirosul cearșafurilor. Și mereu mă frământa să aflu de unde îmi pot achiziționa și eu astfel de cosmetice și parfumuri de cameră. Măcar asemănătoare. Că doar n-or costa averi.

Sunt companii care produc produse cosmetice de lux doar pentru linii hoteliere și complexuri de spa. Însă mai sunt și câteva care le pun la dispoziție publicului larg, de masă. Ce-i drept, nu la prețuri foarte accesibile, dar tot e bine dacă ți-a plăcut atât de mult ce ai descoperit într-un hotel la nivel de cosmetice și întreținere. Dacă vrei să ai acasă aroma aceea. Mie mi se întâmplă des.

Hai să descoperim câteva dintre ele!

The Different Company – arome de la cosmetice pentru hoteluri de lux la publicul larg

Ei bine, o astfel de companie cu cosmetice și parfumuri de cameră pentru hoteluri comercializate și publicului larg este The Different Company.

The Different Company, după cum îi spune și numele, a ales să se diferențieze prin parfumuri de lux unice, aproape perfecte. Sloganul lor este „Pentru că a fi diferit este luxul suprem”. Parfumurile lor au fost incluse în cosmetice de lux pentru spa-uri și lanțuri mari hoteliere, precum și în aromatizante de cameră pentru hoteluri.

Sticlele lor sunt, la rândul lor, simple și totuși unice prin minimalism, dar concepute din materiale costisitoare și care impun ideea de lux. Nici aroma specifică nu este una încărcată, ideea de bază fiind de a da o notă modernă tradițiilor de bază dictate de marile parfumerii franțuzești.

Cum mă așteptam, în ciuda denumirii englezești, brandul este unul franțuzesc, creat în anii 2000, deci nu foarte demult – de aici și stilul eclectic. Marca a fost înregistrată de către Jean Claude Ellena și Thierry de Baschmakoff, cărora li s-a alăturat după puțin timp, Luc Gabriel, actualul președinte al companiei.

The Different Company nu a făcut rabat de la calitate niciodată, nu a limitat în niciun fel costurile, pentru a se asigura că sunt produse parfumuri și cosmetice de lux excepționale. Acest lucru s-a văzut încă de la primele 4 parfumuri create de către companie prin patternul Jean Claude Ellena, care au fost cu adevărat revoluționare.

În prezent, sub semnătura The Different Company sunt produse peste 20 de parfumuri, dar și produse complementare – cosmetice de lux și produse de cameră și ambient pe care ai șansa să le găsești într-o mare parte din hotelurile de lux din întreaga lume. Yuu-huu!

Ce e tare e că, pentru crearea parfumurilor și a aromelor unic combinate, The Different Company nu se bazează pe un singur creator, ci pe mai mulți, spre deosebire de majoritatea caselor de parfumuri renumite. Astfel, se asigură că obține parfumuri în note unice, deosebite.

parfumuri the different company cosmetice din hoteluri de lux

[button url=http://event.2performant.com/events/click?ad_type=quicklink&aff_code=8aad3ce9e&unique=c6dae5faa&redirect_to=https%3A//www.aoro.ro/the-different-company/%23ac2&st=art%20parfumuri%20de%20lux%20hoteluri target=blank icon=heart-2]Vezi mai multe produse și parfumuri The Different Company.[/button]

Există 3 colecții de parfumuri specifice The Different Company:

  • L’Esprit Cologne – cu arome mai simple, ușor de agreat și de purtat și de către cei cu simțuri mai sensibile. E gama de parfumuri The Different Company care te ajută foarte bine să faci trecerea ușor de la parfumuri mainstream de la case mari la cele puternice, unice, nișate, precum cele fabricate sub acest brand. 2 parfumuri din această gamă sunt reprezentative: South Bay cu arome preponderent citrice și White Zagora – oriental, dar delicat.
  • Juste Chic – pentru iubitori și colecționarii de parfumuri, cei care adoră să exploreze noi combinații de note și arome. Bergamote și Sublime Balkiss sunt două dintre cele mai reprezentative parfumuri din gamă. Bergamote e ideal pentru zile de vară, pe când Sublime Balkiss se potrivește mai mult în anotimpurile reci.
  • Collection Excessive – cu parfumuri de înaltă clasă, este linia haute a parfumeriei The Different Company, cu arome cu adevărat luxoase, bogate, complexe, puternice, moderne și creative. Cel mai reprezentativ parfum din gamă este Aurore Nomade, inspirat de ideea de insulă exotică în mijlocul oceanului.

Dar acum, parfumurile și cosmeticele de lux The Different Company sunt comercializate și în România – eu le-am descoperit online AICI. Prețurile nu sunt cu mult diferite față de parfumurile de la case de modă renumite, așadar destul de accesibile din când în când (verifică prețurile actuale la parfumuri de lux The Different Company), o dată la câțiva ani când vrei să investești într-un parfum de lux.

Parfumurile sunt foarte persistente, urmează tradiția parfumeriilor franțuzești de renume și e imposibil să nu te regăsești în aromele lor, pentru că se folosesc note de bază comune, dar atent îmbinate pentru a crea unicitate. În plus, multe produse din gamele de bază sunt cu parfumuri unisex. De aceea, parfumurile The Different Company sunt un excelent cadou pentru oricine.

De ce cosmeticele din linia pentru hoteluri sunt o alegere bună?

În general, pentru hoteluri și spa-uri, mai ales dacă sunt și de lux, se aleg companii cunoscute pentru arome puternice, de efect, care rezistă. Acesta e un prim argument pentru care aș investi în parfumuri și cosmetice de la o astfel de linie. Apoi, dacă brandul respectiv s-a lansat astfel și apoi a început să comercializeze și pentru larg consum, cu atât mai bine, mai ales dacă nu renunță la calitate și nu alege să facă rabat.

Ei bine, am încredere în The Different Company – sunt o astfel de linie, cu parfumuri pentru o industrie grea, nișată, au pătruns ușor, dar sigur, și pe piața unui public mai larg. Nu e un public de larg consum, să ne înțelegem, ci doar acela care rezonează și cunoaște calitatea cosmeticelor de lux dintr-un hotel sau spa cu pretenții. Iar dacă ai avut șansa să calci pe acolo, știi despre ce vorbesc. Acum, să poți avea, nu doar testa, parfumuri și cosmetice de lux dintr-o astfel de nișă, mi se pare wow!

Un al doilea motiv pentru care cred că merită să faci o investiție în astfel de parfumuri este faptul că, fiind alese pentru hoteluri de lux, au arome de bază, agreate de către oricine, indiferent de personalitate și preferințe. Ele sunt concepute tocmai în această idee. Și mai sunt și de lungă durată, rezistă mult și bine pe corp. Iar faptul că sunt bazate pe tradiția parfumeriilor franțuzești, fiind și brand franțuzesc, cu atât mai mult aș miza pe ele.

The Different Company au inclusiv variante de parfum unisex, pentru stil minimalist perfect. Se potrivesc astfel de minune oricui, pe orice stil. Și, după cum îți spuneam și mai sus, astfel constituie o idee bună de cadou, cu care nu ai cum să dai greș, indiferent de destinatar.

Cosmetice de lux și alte produse de la The Different Company

După cum vă spuneam, de la The Different Company nu se comercializează doar parfumuri haute couture, ci și minunății de geluri de duș, cu care au pornit inițial în camere de hotel, dar și lumânări parfumate de interior, în parfumuri absolut sublime. Produse pentru stări de bine și de spirit zen. Gelurile de duș sunt din gama fiecărui parfum în parte.

Ce n-am văzut însă să se comercializeze foarte variat (încă) sunt cremele și loțiunile de corp The Different Company – e foarte posibil însă să existe deja o clientelă vastă și în România să nu fie foarte prezente, însă nici pe site-ul lor oficial nu am dat de ele. Nu mă înțelegeți greșit, am găsit, de pildă, cremă de corp The Different Company la flacon cu pompiță, din categoria parfumului Bergamote, dar cam aici s-au limitat la noi.

cosmetice de lux ca in hoteluri si spa

[button url=http://event.2performant.com/events/click?ad_type=quicklink&aff_code=8aad3ce9e&unique=c6dae5faa&redirect_to=https%3A//www.aoro.ro/the-different-company/%23ac2&st=art%20parfumuri%20de%20lux%20hoteluri target=blank icon=heart-2]Aici mai multe lumânări de interior și cosmetice de lux The Different Company.[/button]

În orice caz, ce mă încântă este că toate categoriile de produse pe care le comercializează au și variante unisex, astfel încât să fie preferate de toată lumea. Căci de aceea a pornit The Different Company ca producător de produse cosmetice pentru hoteluri de lux. Ați văzut, nu-i așa, că toate acele produse de înfrumusețare din hoteluri au arome preferate și potrivite nu doar pentru femei, ci și pentru bărbați?

Eu mă bucur nespus că am descoperit aceste cosmetice de lux și parfumuri The Different Company, inițial prezente și testate doar în camere de hotel și spa-uri. Următorul parfum de calitate pe care mi-l voi achiziționa va fi cu siguranță sub această semnătură.

Pentru că vreau să am mult timp cu mine aroma locurilor minunate în care am stat când am călătorit. Și la un preț accesibil. Pentru că sunt mare fan al parfumurilor și cosmeticelor nișate, nu atât de mainstream.