Perie de curățare față Foreo Luna cu pulsații sonice – cel mai nou gadget în curățarea tenului: modele, beneficii și preț. Vezi dacă merită investiția!

Ce zici de un dispozitiv de îngrijire a tenului cu pulsații sonice? Ca să nu mai spunem că este votat drept … cea mai bună perie de curățare a tenului de când au apărut pe piață astfel de aparate de îngrijire facială!

E vorba despre peria pentru curățare facială FOREO Luna™. Despre astfel de perii de curățare a tenului, am mai tot povestit – am și eu una cu două capete tip epilator facial 2 in 1 Braun cu perie de îngrijire a tenului, cu care îmi mai curăț și masez fața, când vreau să mă răsfăț.

Însă de curând am descoperit online acest brand de perii de curățare facială revoluționare Foreo Luna™, foarte apreciate și votate în afară, pe site-urile de profil. Și acum și la noi online prin Notino.

[UPDATE: Se găsesc în prezent în mai multe locuri acum, față de perioada în care scriam acest material. Astfel, online, în România sau cu livrare și în Ro, o mai găsești și la:

Ce e special la aceste perii de curățare facială? Well, vin cu funcții noi, pe lângă cea de bază și esențială: curățarea. Cum ar fi efectul antiîmbătrânire / anti-aging. Dar ia să vă spun mai multe motive pentru care mi-au atras atenția!

Peria de curățare facială FOREO Luna™ – de la o idee simplă la rezultate complexe

Aveam de la Avon primită cadou mai de mult o perie de curățare facială din silicon, pentru utilizat cu gel de demachiere / curățare și care, totodată, oferea și masaj relaxant feței. Erau în trend înainte de apariția acestor perii de curățare facială electrice din… silicon. Spun asta pentru că, iată, nu ar trebui să ne surprinsă atât de mult această noutate: perii faciale din silicon!

Ei bine, bazată pe o astfel de formă și idee, a fost concepută și peria de curățare pentru ten FOREO Luna™. Însă ca perie electrică, dotată cu multiple beneficii și rezultate, în diverse opțiuni:

  • perie de curățare facială FOREO Luna™ cu efect antirid
  • FOREO Luna™ perie de curățare cu efect de netezire
  • perie de curățare ten FOREO Luna™ pentru bărbați – la fel, cu mai multe opțiuni: antirid, netezire etc.
  • perie de curățare FOREO Luna™ pentru toate tipurile de piele
  • De asemenea, găsești aceste perii de curățare FOREO în varianta mini (Foreo Luna Mini) sau în varianta de călătorie (Foreo Luna Go). Pentru că se spune că odată ce ai încercat-o, e greu să mai renunți la ea. Așadar, să o ai oriunde.

Cam toate versiunile vin cu câte 4 variante de perii de curățare, bazate pe fiecare tip de piele. Ba mai mult, Foreo pune la dispoziție peria de curățare facială Foreo Luna Play – ultra portabilă si mai ieftină, concepută pentru buget redus ca să și-o permită cât mai multe persoane.

Aceasta este o versiune mult mai accesibilă și practică, ușor de luat oriunde și economică prin simplul fapt că vine deja încărcată complet, pentru a rezista până la 100 de spălări. Aceasta nu se poate reîncărca însă (vezi detalii mai jos)!

perie de curatare faciala Foreo Luna

Vezi detalii și preț pentru fiecare versiune

De ce e deosebită și important să ai o astfel de perie de curățare facială?

FOREO a revoluționat modul de spălare a feței – acea activitate de bază pe care cu toții o facem zilnic.

Cu o perie sonică, prin pulsații, masează și redă pielii vitalitatea și strălucirea naturală. Repune circulația în funcțiune așa cum trebuie și curăță ceea ce apa, prin mișcări și spălări obișnuite, nu poate face.

E un trend al periilor de curățare cu pulsații sonice, inclusiv la nivel de spălare a dinților – și nu pare să dispară. Pentru că e o tendință cu beneficii, ne ajută să obținem rezultate mult dorite prin tratamente îndelungate și costisitoare . 🙂

Și că tot vine vorba, FOREO a creat și periuțe de dinți electrice cu pulsații sonice, revoluționare – periuțe moderne, deosebite.

Cu vibrații sonice, capete alternative, „țepi” moi rotativi, aceste perii de curățare a tenului, foarte moderne, sunt niște instrumente foarte utile, care vor face din rutina ta zilnică de îngrijire a tenului o adevărată plăcere și artă.

Deși pornește de la o simplă idee de perie siliconică – după cum spuneam inițial, cu „țepi” moi ca niște pori, blânzi cu pielea, această perie înlocuiește cu succes toate periile de curățare facială despre care ai auzit ori pe care le-ai încercat până acum.

Dispozitivul de curățare a tenului Foreo Luna: avantaje și dezavantaje

Majoritatea periilor de curățare a tenului de pe piața de la noi sunt fie prea scumpe, fie prea dificil de luat în geantă, oriunde ai merge, ori prea abrazive și dure cu pielea sau cu perii care se „teșesc” ușor și necesită rapid înlocuirea.

Se pare că periile FOREO Luna au găsit rezolvarea la toate aceste inconveniențe ale periilor de curățare „de rând” și cam singurelele pe care le găsești la noi în România.

Avantajele acestor perii de curățare FOREO Luna

  1. Construcție waterproof antibacteriană a Foreo Luna:

Cel mai mare plus al dispozitivelor de curățare Foreo este modul de construcție și materialul din care sunt realizate.

Fiecare versiune este creată din silicon de înaltă calitate, cu rol antibacterian și 100% waterproof, rezistent la apă. Astfel, poți folosi peria de curățare Foreo sub duș, pentru că apa pur și simplu alunecă de pe silicon după utilizare, motiv pentru care peria este mereu uscată, curată și pregătită de o nouă utilizare.

Acesta este un mare bonus, comparând cu „rivalele” de pe piață, care sunt rezistente la apă până la un anumit punct. Bineînțeles, toate periile de curățare facială de pe piață pot fi utilizate cu apă (asta implică funcția de curățare de care dispun), însă nu pentru toate este recomandată utilizarea completă a aparatului sub apă sau expunerea sa prelungită la multă apă.

Acesta este un mare dezavantaj la periile de curățare obișnuite: trebuie păstrate într-o borsetă specială sau într-un dulap din baie, ferite de umezeală constant, pentru a nu se degrada sau a nu crește riscul dezvoltării de bacterii.  Astfel, de multe ori la duș, o uităm acolo, nu ne este la îndemână, și, prin urmare, renunțăm la a o mai utiliza. Și tot ajunge să dezvolte microbi.

Cu peria de curățare Foreo, totul este mai ușor: aceasta poate rămâne fără griji sub duș, așteptându-și următoarea utilizare. Motivul este simplu: siliconul din care este realizată este unul de ultimă generație, cu rol antibacterian – ține inclusiv apa la distanță de pe perii săi!

Construcția sa este foarte atractivă, pentru că perii cu care este prevăzută nu sunt pur și simplu plastic, ci silicon moale, non-aderent.

2. Nu necesită înlocuirea capetelor:

Din moment ce perii nu atrag mizeria, machiajul și bacteriile, se mențin uscați și curați datorită siliconului antibacterian din care peria este concepută, nu mai este nevoie de schimbare de capete de perii ca la alte aparate de curățare facială.

Peria Foreo se laudă că ar fi de 35 x mai igienică decât alte perii de curățare din comerț. Un mare plus și pentru buzunarul tău!

Mai mult chiar, acest aspect e ideal și dacă ești o fire mai leneșă sau mereu pe fugă. Pentru că nu mai stai să cureți / dezinfectezi extra, de fiecare dată, peria de curățare. Și nici să cauți după cea mai bună ofertă ca să o schimbi.

Trebuie doar să alegi din prima dispozitivul de curățare facială Foreo Luna potrivit pentru tipul tău de ten: că e normal, uleios/gras, mixt, sensibil etc. Apoi nu mai duci nicio grijă în această privință! Află din articolul dedicat despre tipurile de ten și cum afli ce ten ai.

3. Practică: Foreo Luna Go e ușor de luat în geantă oriunde călătorești!

Portabilitatea este unul dintre cele mai importante aspecte ale unui gadget de frumusețe. Ei bine, de data aceasta mărimea nu contează. 😛 E mai degrabă valabilă zicala: Esențele tari se țin în sticluțe mici!

Această perie de curățare a tenului drăguță și simpatică are mărimea unei dischete demachiante, însă face atât de multe în plus față de o astfel de dischetă!

Peria de curățare Foreo Luna Go, de exemplu, este micuță așadar: încape chiar și în cele mai mici și înguste truse/genți cosmetice. Dacă ar fi pătrată, ar avea cam 5 cm x 5 cm – wow! Încape chiar într-un buzunar de haine. 🙂 Un instrument de beauty de ultimă generație cel mai ușor de purtat în geanta de călătorii!

dimensiuni perie faciala Foreo Luna Go pentru calatorii

Vezi mai multe detalii și preț pentru peria Foreo Luna Go

Și nu doar în călătorii funcționează excelent această perie de curățare: ia-o în geanta de la sală – va fi o încântare să te ajute să dai jos de pe față transpirația și sebumul eliminat după timpul de sală sau gimnastică!

4. Durabilitatea bateriei până la reîncărcare. Foreo Luna se încarcă printr-un cablu USB

Când e complet încărcată, această minune de perie de curățare a tenului rezistă până la o lună! Timp în care își face cu eficiență treaba. E o durată de rezistență a bateriei extraordinar de bună. 😀 Poți călători o lună, dar nu e nevoie să renunți la ritualul tău de curățare a tenului. 😉 Dar sunt variante care se încarcă o dată la fiecare 7 luni !!

Și că tot e vorba de încărcare, o poți face printr-un simplu cablu USB, la laptop sau chiar la iPhone-ul tău. 🙂 Ce zici? Ai mai văzut? E de-a dreptul un gadget de frumusețe de ultimă generație!

ATENȚIE însă! Sunt și variante de perii de curățare Foreo care nu se reîncarcă! Acestea vin din prima cu opțiuni de 100 de utilizări, după care trebuie înlocuite – acestea sunt, de altfel, mult mai ieftine (vezi prețul pentru perii de curățare facială Foreo Luna Play non-rechargable cu 100 de utilizări)

5. Curățare sonică Foreo eficientă doar cu apă simplă 

Pentru că implică un tip de curățare sonică, revoluționară, prin pulsații, asigură eficiență maximă și rezultate excelente doar cu simplă apă curată. Se bazează pe masaj facial bine realizat în punctele esențiale, atât de necesar pielii, pe drenaj limfatic.

Și celelalte perii de curățare de pe piață realizează un masaj benefic pielii, însă nu cu pulsații sonice, bine gândite.

Cu 8000 de pulsații sonice transdermale T-Sonic la fiecare minut, o perie de curățare facială Foreo îndepărtează 99.5% din murdărie, impurități și uleiuri secretate de piele, și, totodată, din reziduurile de machiaj și resturile de piele moartă.

mod de curatare perie faciala foreo luna

Vezi mai multe detalii pentru peria de curățare Foreo Luna

Perișorii de silicon apasă peste piele și o masează, îndepărtând impuritățile de pe piele.

Am citit în acest sens, în niște recenzii, că, la cât de bine se mișcă această multitudine de perișori moi, ar fi ajutat să fie mai lungi, pentru că par cam scurți, spre deosebire de perii de la periile de curățare obișnuite. Fiind și moi, ar fi ajutat, cred, să fie ceva mai lungi, să apese puțin mai mult ca să maseze fața intens și să vezi efectiv cum se mișcă și îndepărtează mizeria (pentru confortul tău că ai văzut).

Dar nu înțelege greșit – acesta nu e neapărat un inconvenient: ea oricum curăță atât de bine că vei fi surprins(ă) la fiecare utilizare. Iar masajul pe care îl oferă e deosebit de relaxant și revigorant.

Pe de altă parte, tocmai acest aspect e mai puțin plăcut la periile de curățare obișnuite: sunt prea invazive, le simți destul de mult cum se mișcă pe ten și cum freacă efectiv zona – Foreo Luna e ca o perie blândă pentru piele sensibilă (asta indiferent de tipul de ten căreia i se adresează) și pe care abia dacă o simți, dar își face treaba.

Sigur, o poți folosi inclusiv în combinație cu geluri și alte loțiuni de curățare potrivite tenului tău. Cu apă micelară sau apă termală, în loc de apă obișnuită, ori în combinație. Oricum, rezultatul va fi incredibil: o piele fină, vizibil curată, luminoasă și cu aspect foarte îngrijit.

6. Curățare wow a tenului combinată cu efect antirid

Deși există variante de perie de îngrijire facială Foreo Luna cu funcție specială antiîmbătrânire / antirid, în mod normal, prin conceptul cu care a fost creată o astfel de perie de curățare, orice perie de curățare facială Foreo Luna ajută, prin masajul realizat cu pulsații sonice, să relaxeze tenul și să îl netezească, pentru a întârzia apariția de noi riduri și a atenua pe cele deja prezente.

Ca să beneficiezi de curățarea eficientă, folosești fața cu perișori a periei Foreo, iar pentru a obține un masaj benefic împotriva ridurilor, întoarce-o cu fața opusă, unde dispune de câteva linii transversale care masează în plus zona cu riduri, cu ajutorul pulsațiilor sonice de joasă pulsație. Super idee! 🙂

Această funcție întinde pielea deasupra mușchilor faciali și, pe termen lung, reduce vizibil aspectul ridurilor.

Prin masaj, crește ritmul circulației în zonă, ceea ce netezește pielea și o face mai elastică și mai fermă. Să nu crezi că o astfel de funcție este utilă doar pentru tenul matur! Din contră! O poți folosi pentru a pune circulația sangvină în funcțiune și să te recuperezi după o noapte grea sau după un zbor lung și obositor!

Pentru că prin drenajul limfatic obținut, elimină toxinele, relaxează pielea, reduce pungile de sub ochi și cearcănele, revigorează tenul și îl face să arate mai strălucitor.

perii de curatare faciala Foreo Luna cu efect antirid

Vezi mai multe detalii și preț pentru Foreo Luna

7. Vibrațiile sonice ale Foreo Luna realizează un drenaj limfatic foarte benefic pentru piele și reduc pungile de sub ochi: 

Cum să ai o piele nu doar frumoasă, ci și sănătoasă? De altfel, frumusețea derivă și din sănătate! Ei, inclusiv aici te ajută o perie de curățare facială Foreo. 😉

Aceasta, prin vibrațiile sonice, nu doar masează, ci realizează un fel de drenaj limfatic (citește și un articol similar despre masajul prin perierea uscată a pielii pentru eliminarea toxinelor), deoarece prin mișcările produse la nivelul mușchilor faciali elimină excesul de toxine și fluide de la nivelul tenului. Ce înseamnă asta, tradus notabil? Pungile de sub ochi sunt reduse considerabil! 

Mai mult chiar, aceste pulsații, mici, dar sigure, pe care nu le poți obține la niciun cabinet de cosmetică, bine gândite și suficiente pentru un masaj eficient în zona ochilor, stimulează circulația în această parte și reduce în timp aspectul cearcănelor.

O circulație bine efectuată în zona ochilor face și ochii mai strălucitori, nu doar o piele cu mai puține riduri!

8. Peria Foreo crește eficiența cremelor și loțiunilor de față:

Ca să ajuți cremele și alte produse potrivite tenului tău să pătrundă mai bine în piele și să aducă rezultate rapid, această perie de curățare facială este de un real ajutor. Le poți aplica imediat după ce ai masat și relaxat pielea cu aceasta – pielea este astfel mult mai pregătită să primească produsele necesare.

SAU, și mai util, poți aplica inclusiv cu ajutorul acestei perii produsele de îngrijire necesare. Prin masajul facial special pe care îl oferă, crește eficiența cremelor de îngrijire a pielii și le ajută să pătrundă mai bine și mai rapid direct acolo unde trebuie să acționeze. So… WOW!

Este ideală în acest sens mai ales pentru aplicarea cremelor și serumurilor antiîmbătrânire sau a produselor de îngrijire pentru pielea din jurul ochilor. Cosmeticele pentru ten și ochi devin astfel mult mai eficiente și în timp mult mai scurt.

unde găsești online perii de curățare Foreo Luna

9. Benefică fie doar ca dispozitiv de masaj inclusiv în reducerea aspectului de gușă: 

Poți folosi peria de curățare Foreo Luna doar ca să te masezi, ca dispozitiv excelent pentru masaj facial.

Totodată, în timp ce masezi cu un anumit scop (reducere riduri, relaxarea pielii, reducerea migrenelor ș.a.), peria Foreo Luna este genială pentru masajul gâtului și pentru a reduce aspectul de gușă de sub bărbie!

În sfârșit un produs care ajută și în acest sens! Cred că știți despre ce vorbesc! Nu mai e nevoie să mergi la ședințe de spa și masaj sau cosmetică pentru chipul tău, ca să faci masaj special să mai reduci și din… gușă. 

Dezavantaje minore pentru peria de curățare facială Foreo Luna

Oricât de high-tech ar suna însă, această nouă gamă de perie de curățare facială FOREO Luna™ are și ea dezavantajele ei:

  1. Prețul (verifică aici oferta actuală la periile de curățare Foreo Luna™) – destul de mare pentru o simplă perie de curățare. Pe de altă parte, să nu uităm cu ce preț a intrat pe piață Philips VisaPure, acum un dispozitiv de curățare a tenului considerat „tradițional” pe lângă ce poate peria de curățare Foreo Luna.

De altfel, prețul e chiar în regulă dacă facem o comparație și vedem avantajele oferite de peria Foreo enumerate mai sus, precum și dacă luăm în calcul că nu trebuie să îi mai schimbăm niciun capăt de perie.

În plus, vine în multiple variante cu diverse opțiuni, pentru orice buzunar, astfel încât oricine să își permită să o încerce și să se convingă de beneficiile sale.

2. Se găsește relativ greu la noi și nu sunt convinsă că în toate variantele – eu am găsit-o doar online, însă în destul de multe versiuni.
[UPDATE: Se găsesc în prezent în mai multe locuri acum, față de perioada în care scriam acest material. Astfel, online o mai găsești și la:

unde găsești online perii de curățare Foreo Luna

În loc de concluzii pentru peria de curățare a tenului Foreo Luna

Periile de curățare facială Foreo sunt create de o echipă suedeză, specialiști în design, care au vrut să redea printr-o perie sonică, aparent banală, un dispozitiv de curățare ultrautil, care să îndepărteze și să corecteze cât mai multe din defectele pielii tenului, să le ducă pe… apa sâmbetei.

Practic, peria de curățare facială Foreo Luna răspunde la toate problemele tenului la care nu reușesc să facă față periile de curățare obișnuite, cu capete înlocuibile la doar câteva luni.

Sunt niște produse de frumusețe de-a dreptul revoluționare, în ca–re merită să investești. Mai ales că nu sunt menite doar să curețe tenul.

Și dacă mizezi pe ea în mai multe probleme ale tenului (curățare facială combinată cu drenaj limfatic, masaj revoluționar, acțiune antirid, efect anticearcăne și reducerea pungilor de sub ochi), s-ar putea să fie cea mai bună investiție în tine din ultimii ani. 😉