Perie de curățare facială 3 in 1 Remington Reveal FC1000 pentru curățare, exfoliere și masaj.

Știm toate ce revoluție a provocat printre noi peria de curățare facială Philips Visapure, de la lansarea ei până azi inclusiv. Nu-i femeie să nu și-o dorească cu mare ardoare. Dar nu prea ne-o permitem cu toatele. bine, ce-i drept, acum a cam scăzut la preț (verifică aici prețul actualizat), însă tot e greu pentru orice femeie să și-o permită. Depinde însă de ce promoții și oferte prinzi. Acum poate cu Black Friday ne-o vom putea lua la un preț mult mai mic. Oricum, e de urmărit. Cu toate acestea, între timp, am descoperit, cum era de așteptat, de altfel, că și alte branduri renumite de produse de îngrijire personală au creat o astfel de perie de curățare a tenului. Și astfel, apare concurența, prețurile scad și noi modele sunt scoase pe piață, uneori chiar mai performante decât originalul. Cum s-a întâmplat, de pildă, cu peria de curățare facială Remington Reveal FC1000, care a apărut, cel mai probabil, ca replică pentru produsul similar de la Philips.

Pentru ce poți folosi peria de curățare facială Remington Reveal FC1000 

Peria de curățare facială Remington Reveal FC1000 este concepută cu același scop: să curețe tenul intens, în profunzime și să îi redea strălucirea naturală. Masând și curățând totodată tenul, acesta va fi mult mai sănătos și mai curat, eliminându-se astfel impuritățile nu doar de la stratul de suprafață al pielii, ci și din profunzime. Ai șanse maxime să scapi astfel de toate probleme cauzatoare de coșuri, puncte negre și chiar riduri. Tot astfel, combinată cu produse cosmetice speciale, te poate ajuta să elimini petele provocate de acnee sau de expunerea prelungită la soare.

3 perii diferite de curățare facială într-un singur produs

Capul periei de curățare Remington Reveal FC1000 are o acțiune dublă: rotație și vibrație, pentru a optimiza curățarea cât mai în profunzime a tenului. Astfel, pielea este, în același timp, masată și celulele tenului sunt stimulate. Peria este prevăzută cu un timer/cronometru: curățarea propriu-zisă durează un minut, iar peria pulsează la fiecare 20 de secunde, interval de curățare prevăzut pentru fiecare zonă a feței. Mai mult chiar, are trei trepte de viteză, ca tu să poți stabili intensitatea în curățare și să ai control asupra curățării, în funcție de cât de importantă e problema cu care te confrunți la nivelul pielii. Modul de funcționare al acestei perii de curățare facială ajută la absorția cât mai rapidă și eficientă a produselor cosmetice de curățare și îngrijire a tenului pe care le folosești zilnic.

Peria de curățare facială Remington Reveal FC1000 este prevăzută cu 3 accesorii, adică trei tipuri de perii diferite: perie normală, perie pentru ten sensibil și perie pentru masaj. Toate te ajută la eliminarea impurităților din ten, curățarea eficientă a tenului și îmbunătățirea aspectului său, indiferent de problemă. Cu peria normală de curățare a tenului, poți curăța și igieniza tenul în mod normal, așa cum o faci zilnic de regulă: de dimineață și seara. Este deosebit de utilă și în exfolierea tenului. Peria pentru ten sensibil este mai fină și oferă astfel o curățare mai blândă pielii care se irită repede. Peria de curățare pentru masajul tenului este cea mai eficientă pentru curățarea tenului în profunzime, în special a tenului cu probleme de acnee și puncte negre, dar și pentru tenul obosit sau îmbătrânit, diminuând astfel o parte din ridurile de suprafață, datorită faptului că ajută la obținerea fermității pielii și a elasticității ei naturale. Fiecare perie e prevăzută cu peri moi și fini, care nu irită și nu zgârie în vreun fel. Dimpotrivă, mângâie ușor pielea, lăsând-o catifelată și fără probleme.

Design practic și ergonomic, ușor de luat și în poșetă

Indiferent de tipul de perie folosit, acest aparat este prevăzut cu lumini LED care luminează ușor tenul în timpul utilizării. Ai astfel un grad crescut de vizibilitate a problemelor cu care se confruntă tenul tău și așa poți acționa direct asupra problemei mai importante.

Cu un design care o face ușor de manevrat și de ținut într-o singură mână, ușoară, micuță și finuță, peria de curățare Remington Reveal FC1000 este subțire și poate fi luată fără probleme în vacanță sau purtată în poșetă oriunde vei merge. Vine, în acest sens, cu un etui special de depozitare și de transportare. E foarte ușor de utilizat. Peria funcționează pe bază de alimentare electrică cu acumulator și poate fi folosit de până la 30 de ori până la următoarea încărcare completă.

Fiind un produs de curățare facială, utilizat cu produse cosmetice și dermatocosmetice potrivite tipului tău de ten, este 100% rezistent la apă, așa că nu îți face probleme. În plus, aparatul este lavabil în întregime și, astfel, poți curăța optim peria de curățare.

[button url=//profitshare.ro/l/2186512 icon=credit-card]Peria de curățare a tenului e la reducere AICI! [/button]

CONCLUZII

Persoanele care au utilizat deja această perie spun că este foarte eficientă, își merită banii, oferind rezultate foarte rapid, chiar de la prima utilizare, pentru persoanele care se confruntă cu probleme mai mici. Reduce vizibil porii și punctele negre, e mai rapidă și mai convenabilă ca preț decât multe alte tratamente ale pielii foarte costisitoare și care trebuie utilizate pe termen lung. Cu alte cuvinte, deși costă ceva, vei amortiza banii rapid dacă o utilizezi constant. Totodată, cei care au folosit-o spun că, în primele zile de utilizare, dacă ai probleme cu acneea,  s-ar putea să te trezești cu mai multe comedoane decât în mod obișnuit. Însă aceasta e o reacție absolut firească și obișnuită a pielii, care dă astfel semne de accelerare a vindecării, scoțând întâi la lumină problemele care urmau oricum să „erupă” în următoarele zile.

Peria de curățare facială cu 3 capete Remington Reveal FC1000 este potrivită oricărei persoane, bărbat sau femeie, indiferent de tipul de ten și de problemele de piele cu care se confruntă. Folosită cu regularitate, te ajută în lupta contra acneei, în calmarea tenului sensibil și în diminuarea ridurilor. În plus, ajută la eficientizarea produselor cosmetice potrivite tenului tău. E deja destul de recomandată de toți cei care au folosit-o, având și un raport calitate-preț extrem de convenabil, față de celelalte produse similare existente pe piață.