Perie pentru descalcirea si netezirea parului Tangle Teezer, unde gasesc perie de par Tangle teezer.

Foarte căutate în afară și foarte cunoscute, astfel încât nu e fată cu părul lung să nu știe ce înseamnă astfel de accesorii, periile de păr tip Tangle Teezer, foarte utile pentru descâlcirea părului și pentru o periere cât mai blândă și optimă a părului, au ajuns și în România. Le-am văzut prima dată în revista de duty free, în timpul unei călătorii cu avionul, și mi-au părut cam scumpe – vreo 15 euro, dacă nu mă înșel (și asta pentru varianta mini, de poșetă). În acel moment, habar n-aveam ce e o astfel de perie Tangle Teezer și, crezând că-i doar o simplă perie de păr pentru poșetă, utilă în călătorii, am zis că prețul tinde să fie chiar exagerat și că unii chiar profită când îți uiți pieptenele sau peria acasă.

Dar, după cum vă spuneam, am descoperit, la puțină vreme după faza cu peria din revistă, că astfel de accesorii de periere a părului încep să apară și pe la noi, în magazinele on-line. Am căutat mai multe pe net despre ce sunt și ce implică și m-am mai lămurit. În plus, la noi, prețul unei perii de păr Tangle Teezer este mult mai mic decât cel din revista respectivă (verifică aici oferta acgle Teezer). Desigur, și aici sunt mai scumpe decât niște perii obișnuite, dar, totuși, prețurile sunt chiar convenabile. Totodată, prețul variază după mărimea periei, dar și după culoare, cele monocrome fiind ceva mai ieftine. Una peste alta, la prețul la care le-am găsit, zic că merită achiziția, mai ales dacă și face ceea ce promite. De aceea mă și bate gândul să-mi comand una și să îmi rezolv problemele cu părul.

Ce e însă special la astfel de perii de păr nu e doar că periază foarte bine firele de păr, facilitându-le creșterea și stimulând rădăcina, pentru o creștere sănătoasă a părului, cât mai des și frumos, dar e foarte utilă chiar și în realizarea unor coafuri simple și fără probleme. În unele filmulețe de prezentare, peria piaptănă atât de bine părul și îl netezește într-un mod natural încât nu mai ai nevoie de placa de păr. Pentru că îmi plac noutățile în modă și beauty și pentru că am un păr indecis – ba drept, ba cu tendințe de ondulare și mi-ar plăcea să nu mai trebuiască să folosesc placa de păr ca să se decidă el în vreun fel, ar fi tare să-i dau o mână de ajutor și să se așeze el în mod natural, fără probleme, prin perierea ușoară.

perii de par tip Tangle Teezer

[button url=http://bit.ly/1Owa8cD icon=flag]Perii de păr Tangle Teezer pot fi găsite AICI.[/button]

Apoi, dacă ai părul lung știi și tu că trebuie periat cât mai des, că se încîlcește mai ușor, că necesită mai multă îngrijire. Trebuie îndepărtate reziduurile și impuritățile din el, mătreața și alte lucruri neplăcute care îl pot afecta. Astfel, cu Tangle Teezer va crește mai rapid, mai frumos și, mai mult chiar, problema căderii lui va fi, în timp, îmbunătățită. Hai că sunt chiar simpatice aceste perii de păr!

Forma unei astfel de perii este foarte practică, fiind ușor de ținut în mână și de purtat în poșetă. Cele mai cunoscute modele seamănă în exterior cu un mouse, tocmai pentru că au fost adaptate spre a fi ținute cât mai comod în palmă. Au niște țepi fini și moi, care facilitează perierea și așezarea cu grijă a fiecărui fir de păr. Poate tocmai de aceea este cel mai bine vândută perie din istorie. 😀

Mai multe despre o astfel de perie de păr Tangle Teezer poți vedea în clipul-review de mai jos – unul dintre videoclipurile care m-au convins și pe mine că o astfel de perie merită, mai ales dacă o găsești la un preț mai bun decât în afară, așa cum am găsit-o eu în Ro. 😉 Din câte am văzut, e potrivită pentru orice tip de păr: drept, cu tendință de ondulare, creț… De asemenea, poate fi utilizată chiar și de către bărbați. 😉

[button url=http://bit.ly/1Owa8cD icon=flag]Perii de păr Tangle Teezer pot fi găsite AICI.[/button]

Tu ce părere ai? Ai încerca(t) periile Tangle Teezer?