Periuța de dinți electrică Oral B Braun D32-546 este o periuță de dinți cu un potențial foarte bun, extrem de benefică dacă ai dinți sensibili sau ai suferit anumite intervenții dentare.

Braun D32-546 este una dintre cele mai avansate periute de dinti electrice, care a demonstrat clinic ca ajuta la curatarea si la albirea dintilor intr-un mod foarte eficient.

Datorita actiunii de autocuratare 3D, aceasta oscileaza, pulseaza si inconjoara fiecare dinte cu 40000 de pulsatii si 8800 oscilatii pe minut.

Desi ceva mai scumpa, cu ajutorul acestei periute de dinti, spalatul dintilor va deveni o placere, dintii vor deveni mai albi iar gingiile vor fi mai sanatoase. Momentan ea costa destul de putin.

indicator-baterie-periuta-dinti-braun

Aceasta periuta de dinti are un design inovator, cu un maner putin curbat, care este construit din materiale high-tech, asigurand o prindere confortabila in timpul periatului.

Ea detine un display pe periuta si unul separat care poate fi montat pe perete. Acestea iti transmit informatiile necesare in legatura cu periatul precum: durata periajului, nivelul de incarcare, necesitatea schimbarii capatului de periaj, presiunea folosita, modul de periaj recomandat pentru fiecare capat de periaj etc.

Ea recunoaste fiecare capat de periaj separat si ii inregistreaza durata de folosire, ceea ce este folositor in cazul in care periuta este folosita de mai multe persoane (cu diferite capete, bineinteles). Dupa 2 minute de periaj, pe ecran va aparea un mic zambet (in modul de curatare Profunda va aparea dupa 3 minute)

Periuța de dinți electrică Braun D32-546 are un total de 5 programe de periaj, si anume: Curatare Zilnica, Sensibil, Masaj, Albire si Curatare Profunda.

Mai mult, aceasta vine impreuna cu 4 capete de periaj: 1 Capat pentru Curatare Precisa – pentru o curatare a dintilor eficienta; 1 Capat FlossAction care penetreaza adanc intre dinti, rezultatul fiind unul similar cu cel pe care il da ata dentara; 1 Capat ProWhite pentru o albire a dintilor eficienta; si 1 Capat Sensitive care are niste peri mai moi si a fost creata special pentru gingii si dinti sensibili, acest capat fiind recomandat si dupa operatii dentare, periodontale sau implanturi dentare.

Tipul de alimentare este pe baza de acumulator, iar bateria poate tine pana la 2 saptamani.

Periuta de dinti Electrica Braun D32-546 este foarte usor de utilizat, ofera o igiena dentara eficienta, niste dinti mai albi si cu siguranta o dantura sanatoasa.

UPDATE: Braun D32-546 nu se mai găsește în oferta magazinelor online; probabil nu se mai fabrică. Găsești, în schimb, multe alte modele de periuțe electrice Oral B Braun în ofertă.