Da, a apărut primul parfum care se poate conecta, prin NFC, la telefon: Phantom pentru bărbați, lansat de curând de Paco Rabanne, vine întrun format cu cip contactless.

Paco Rabanne provoacă ambele lumi ale modei și parfumeriei. Parfumurile lor sunt recunoscute pentru semnătura lor unică din punct de vedere vizual și olfactiv.

Iar asta se poate vedea cu toată agitația din jurul iconicului One Million, care a unificat o nouă piață a pasionaților de parfumuri.

Phantom Paco Rabanne: între tradiție și science-fiction

Adunând la un loc talentul a patru dintre cei mai tăioși parfumieri de top ai IFF, Loc Dong, Juliette Karagueuzoglou și maeștrii parfumieri Dominique Rapion și Anne Flipo, noua misiune a fost să conceapă un parfum care să te facă să te simți bine, să-ți sporească gradul de atracție, încredere și energie.

Îmbinând de minune arta manuală tradițională a parfumeriei de lux cu aria new-tech, pentru a crea ‘Creativitatea Augmentată’, acest proces creativ de ultimă generație folosește Inteligența Artificială (I.A.) pentru a spori inspirația umană.

Paco Rabanne_Phantom pentru bărbați_primul parfum conectabil cu telefonul prin NFC

Cu această tehnologie, cvartetul menționat a putut să selecteze exact acele ingrediente care stimulează starea potrivită și creează un „fine-tuning” pentru dozele lor.

Adunându-și expertiza în domeniu, parfumul pentru bărbați Phantom e o balanță între materialul creat de om (artefact) și materiale naturale opulente (natură).

Ce ingrediente creează personalitatea parfumului Phantom?

Parfumul e un echilibru între lămâia energizantă cu note de lavandă cremoasă, paciuli, vetiver și vanilie.

Ingredientul secret însă este o moleculă “vintage” de acetat styrallyl care sporește energia acordului de lămâie.

Nota blenduită personalizat din inima de lavandină proaspătă, un ulei de lavandă stelară și lavandin organic scoate în evidență fațetele senzuale florale și aromatice ale ingredientului, încheind parfumul cu o notă fină și cremoasă.

Acest parfum aromatic futuristic este considerat un parfum de “stare de bine”, dezvoltat în ideea de a stimula stările de senzualitate, încredere și energie ale celor care poartă acel parfum.

Phantom Paco Rabanne: cum se prezintă

În fine, acest robot metalic e mai mult decât un ambalaj inovator. Este ceea ce Paco Rabanne numește ca ‘Scent 3.0’. Phantom este primul parfum conectabil cu telefonul și tehnologia, printr-un cip de comunicare NFC, contactless, integrat în capsula de spray-ere a variantelor de parfum de 100 ml și 150 ml. Versiunea de 50 ml este neconectabilă.

Atinge cu telefonul tău capul robotului, iar conținutul digital devine imediat disponibil. Acesta variază de la jocuri interactive și filtre, playlisturi personalizate și realitate augmentată, printre multe alte elemente distractive. Să înțelegi notele acestui nou parfum Paco Rabanne devine mai ușor co simplă atingere de telefon. 🙂

Phantom nu doar că aduce un omagiu culturii pop și clasicilor de science-fiction. Reprezintă un nod spre viitor, ajutând la construirea conceptului de utopie și la celebrarea diferențelor dintre oameni și a conceptului de incluziune.

Acest nou parfum penntru bărbați, Phantom, este o altă invitație plină de personalitate din Galaxia Paco, spre a păși în afara ordinarului și a celebra viața.

În iulie 2021, luna lansării, Paco Rabanne Phantom este disponibil în exclusivitate în magazinele de travel retail / duty free, deci dacă pleci în vacanță și vei călători cu avionul, te așteaptă să-l încerci și poate să-l adaugi colecției tale de parfumuri.

De altfel, dacă nu reușești să călătorești încă și nu mai ai răbdare, îl găsești și online la BestValue – varianta online a duty free-urilor din România, de unde îl poți comanda la același preț ca în magazinele din aeroporturi, fără taxe – poate prinzi și o ofertă bună, când au promoții. 😉

Sursa info & photo: Paco Rabanne