Acest uscator de par Philips performant cu multiple accesorii pentru coafat, cu strat de ceramica si functie ionica si buton de racire, se remarca mai ales prin faptul ca ofera protectie parului la temperaturi ridicate si are efect antifrizz.

Noul uscator de par de la Philips ActiveCare HP8270/00 te va ajuta sa iti usuci parul intr-un mod mai sanatos, cu ajutorul tehnologiei unice TempPrecision care masoara temperatura parului constant, iar atunci cand acesta este uscat, temperatura va scadea in mod automat, astfel incat parul tau va ramane hidratat si sanatos.

Acest feon este foarte usor de folosit, are o viteza excelenta de 2300W si 6 setari diferita pentru viteza/temperatura si o serie de alte tehnologii de ultima ora care te vor ajuta sa obtii o coafura perfecta. Pretul acestuia este la mijloc, garantia este de 2 ani.

Cu un design foarte ergonomic si modern, acest uscator de par este de culoarea alba cu auriu, are invelisul din material ceramic si un cablu lung de 2.5 metri.

Senzorul TempPrecision masoara temperatura parului in timpul uscarii, iar cand acesta este uscat, temperatura scade in mod automat.

Hidratarea ramane in par, astfel incat parul este mentinut sanatos si hidratat, plin de stralucire. Luminita tip LED care este situata pe uscator indica intotdeauna cand acest senzor este activat.

Elementul ceramic pe care acest produs il detine, elimina o caldura de tip infrarosu, care este foarte gentila si ajuta la uscarea parului din interior, protejandu-l de supra-uscare, fara a compromite viteza sau eficienta.

Avand 6 nivele diferite de viteza si tot 6 de temperatura, acest uscator poate fi ajustat cu usurinta si iti ofera un control deplin, pentru a obtine o coafura precisa.

Tehnologia ionica va oferi parului un efect antifrizz / antistatic, deoarece acest feon este incarcat cu ioni negativi, care elimina efectul static, hidrateaza si netezeste cuticulele parului pentru a-i intensifica aspectul stralucitor.

Acest uscator de par vine impreuna cu un difuzor pentru volum si un concentrator de aer.

Difuzorul pentru volum usuca parul intr-un mod sanatos, oferindu-i un aspect neted si marindu-i volumul prin imprastierea aerului pe par, mai ales in zona coroanei capului si a radacinilor, facandu-l perfect pentru crearea buclelor sau pur si simplu un par mai flexibil.

Concentratorul de aer, are o deschidere de 13 mm, lucru care iti garanteaza o coafare perfecta si precisa, cu un par mai stralucitor.

Butonul CoolShot este o functie must-have. La o singura apasare, acest buton iti ofera un jet de aer rece, care este de obicei folosit la finalul uscarii, pentru a fixa coafura.

Philips HP8270/00 este un produs excelent, care va avea grija de parul tau, iar in acelasi timp iti va oferi un rezultat la coafare demn de saloanele de coafor.

UPDATE: Se prea poate ca acest model de uscător de păr să nu se mai fabrice, așa că mai bine cauți modele similare și la fel de performante în rândul uscătoarelor de păr de la Philips, în general. Ai aici oferte constant la uscătoarele de păr Philips.