Uscatorul de par Philips HP8183/00 este foarte apreciat de catre persoanele care ajung sa-l utilizeze, datorita puterii mari, a functiilor si a accesoriilor performante.

Noul Philips HP8183/00 este un uscator de o mare putere, care este perfect pentru toate tipurile de par si care combina puterea uscatului profesional cu tehnologii de ultima ora, ceea ce te va ajuta sa iti coafezi parul intr-un timp rapid, cu un rezultat excelent.

Acesta costa 149 Lei, are o garantie de 2 ani, iar livrarea se face gratuit.

Cu un aspect deosebit de placut, acest uscator de par are un cablu de alimentare lung de 1.8m, lucru care iti va oferi mai multa libertate de miscare, iar la baza are un carlig cauciucat care ajuta la o depozitare mai usoara.

Pentru o coafare precisa si un control complet, HP8183/00 are 3 trepte de viteza si 3 nivele de temperatura, care pot fi ajustate cu usurinta, in functie de dorinta utilizatorului.

In plus, el detine si un buton special pentru flux intens de aer rece, care se numeste Cool Shot si care de obicei este utilizat dupa coafare, pentru fixarea parului si pentru a obtine un finish mai placut.

O alta functie importanta este cea ionica, care ofera parului un volum intens si mai multa stralucire. Acest produs emite de 4x mai multi ioni negativi decat alte uscatoare de par, lucru care elimina electricitatea statica si netezeste cuticulele parului, oferindu-i mai multa stralucire.

Pentru prevenirea deteriorarii parului, cei de la Philips, au venit cu o alta ideea geniala si anume un element ceramic. Acesta emite o radiatie infrarosie cu o caldura delicata, care combate uscarea excesiva si previne deteriorarea parului.

Avand o putere de uscare profesionala de 2200 W, uscarea si coafarea parului va fi facuta in mod rapid, cu un flux de aer puternic, astfel incat puteti obtine o coafura excelenta si in acelasi timp voluminoasa.

Accesoriile incluse acestui uscator de par sunt: un difuzor pentru volum si un concentrator de aer.

Difuzorul de volum usuca in mod sanatos parul, reduce electricitatea statica si creste volumul prin difuzarea fluxului de aer in par. Adauga portanta si maximizeaza volumul, mai ales cand este utilizat in zona calotei si a radacinilor, facandu-l perfect pentru crearea buclelor si a coafurilor elastice.

Concentratorul functioneaza prin focalizarea fluxului de aer prin deschidere spre anumite zone. Acest mod asigura o coafare precisa si este foarte indicat pentru ajustari si finisarea unei coafuri.

Grila de admisie a aerului a acestui uscator de par poate fi demontata pentru curatare, pentru a preveni acumularile.

Cu acest uscator, sigur nu vei da gres! Avand o putere exceptionala de 2200 de watti, un flux de ioni de 4 ori mai mare si setari multiple, Philips HP8183/00 iti va oferi un rezultat excelent.

UPDATE: Acest model de uscator de par Philips nu se mai găsește în oferta; probabil nici nu se mai fabrica, însă alte modele de uscatoare de par Philips se regasesc in oferta magazinelor online constant. Iata aici ce preturi gasesti la gama de uscatoare de par Philips.