Dacă pandemia te face să te simți captivă într-o rutină oarecare, nu ești singura, să știi.
Vestea bună e că sunt mai multe modalități prin care te poți anima, iar un răsfăț cu niște piese de lenjerie wow este o strategie minunată.

Până la urmă, piesele de lenjerie intimă sunt cele în care petrecem cel mai mult timp. 😉 Iar când combini lenjeria de corp cu un aport care să susțină sustenabilitatea și să te facă să te simți grozav inclusiv pe interior, și din acest punct de vedere, efectul e și mai sexy.

Din fericire pentru iubitorii de dantelă din lumea întreagă, sunt câteva branduri de lenjerie intimă eco-friendly care fac numărul de magie potrivit pentru tine.

Sutien ecologic din fibre de bambus cu decolteu în triunghi

Făcut din cele mai moi fibre de bumbac, în proporție de 90%, simplu și cu susține, acest sutien ecologic e fix ce ai nevoie ca să te simți și sexy și bine, pe interior.

O veste și mai bună e că îl găsești în varietate de culori: alb, nude / culoarea pielii și negru. Decolteul și tiparul lui, stil bustieră, îl fac potrivit pentru diverse bluze sau rochii.

Acest sutien nu e doar delicat cu Planeta, dar și cu pielea ta cea mai delicată. 😉

Fără chimicale toxice, calitatea fibrelor de bambus organic, de o calitate bună, hipoalergenică, îl fac un sutien foarte sigur, confortabil, o opțiune excelentă pentru acelea dintre voi cu pielea sensibilă.

În plus, aspectul său simplu, dar elegant și delicat, îți va conferi un look total elevat.

Sutien ecologic din fibre de bambus cu decolteu în triunghi

Chiloți tip tanga din catifea cu căptușeală din bumbac organic Undress Code

Dacă dantela e sexy, catifeaua e și mai sexy! Așa că alege acești chiloți tip tanga din catifea cu o căptușeală / interior din bumbac organic, pentru o noapte în doi!

Modelul e super sexy, are și porțiuni din plasă tip tulle fin semitransparent negru. Catifeaua, la exterior, este chic, burgundy, dar foarte tentantă. Trimite la ideea de boudoir select. Mmmm…

Și totuși, sunt ecologici pe interior. 😛

chiloți tip tanga din catifea burgundy Undress Code cu interior din bumbac organic

Și apropo de această colecție de lenjerie intimă Undress Code cu catifea la exterior, dar bumbac organic în căptușeală, să știi că o găsești și declinată în body-uri cu catifea & tulle sexy rău.

Body negru tip bluză cu mânecă lungă Calvin Klein din bumbac organic

Ai zice că un body negru cu mâneci lungi, care poate fi lejer purtat și ca bluză, mai ales că se face remarcat prin margini albe, în contrast, marcate cu emblema brandului Calvin Klein, nu mai are cum să rămână o piesă sexy de o noapte în doi.

Dar uite că sexy nu înseamnă neapărat despre a arăta mult, despre decolteuri ample și materiale transparente, seducătoare. Sexy înseamnă și simplitatea unei piese de lenjerie intimă neagră. Negrul e misterios și sexy.

body negru tip bluză cu mâneci lungi din bumbac organic Calvin Klein

Top de lenjerie intimă bleu cu inserții de dantelă Dorina – din bumbac organic

Un top din bumbac organic cu inserții de dantelă pe zona decolteului și a pieptului, care arată ca un top tip babydoll e adesea tot ce ai nevoie ca să te cuibărești în brațele persoanei iubite.

Noi l-am găsit pe acesta de la Dorina, din amestec de modal si bumbac organic. E confortabil, sexy și… prietenos cu mediul. 😉

top de lenjerie intimă tip babydoll din bumbac organic

Tu pe care dintre aceste piese de lenjerie intimă din materiale sau cu materiale ecologice ai alege-o? Care crezi că e mai sexy, fie și prin design sau simplicate? Care ți-a cucerit inima? Scrie-mi în secțiunea de comentarii din josul paginii. Contează mult aici părerea ta. 😉