Care sunt piesele vestimentare și hainele de care trebuie să scapi ca să nu îți mai ocupe locul în dulap, fiind învechite, uzate sau cu amintiri neplăcute?

Avem haine care doar ne ocupă spaţiul din dulap, dar nu putem să scăpăm de ele.

Citeşte acest material ca să înţelegi cât de uşor e să scapi de ele fără a te mai gândi. Doar imaginează-ţi câte haine noi vei putea să pui în locul lor.

Cadouri care nu îţi plac

Nu ar trebui să păstrezi cadourile doar pentru că ţi-au fost date de mama ta, prietena ta, bunica ta. Dacă nu îţi place cum o eşarfă primită îţi face să arate lookul sau dacă o rochie primită te face să arăţi de parcă ai avea câteva kilograme în plus, atunci nu trebuie să le porţi şi nu trebuie să le laşi să-ţi strice starea de spirit.

Trebuie doar să zâmbeşti şi să accepţi cadoul. Nu contează ce vei face cu el, iar asta nu spune nimic despre atitudinea ta faţă de acea persoană. Poţi să donezi cadoul primit, să-l vinzi sau să-l arunci spre reciclare.

Hainele strălucitoare

Când îţi cumperi rochii, fuste şi costume care sunt prea strălucitoare trebuie să-ţi aminteşti că, cel mai probabil, nu le vei purta de două ori. Dacă nu eşti pregătită să-ţi cumperi ceva doar pentru o seară, poţi să închiriezi sau poţi să cumperi o piesă care nu costă foarte mult.

De asemenea, poţi să-ţi vinzi toate rochiile strălucitoare pe care le ai deja pe site-uri unde oamenii caută haine la mâna a doua. Şi nu uita că poţi arunca întotdeauna un obiect vestimentar.

Lenjerie intimă albă

Aproape toate femeile au lenjerie albă, dar această piesă vestimentară e nefolositoare. De ce? Există mai multe motive.

Hainele albe se murdăresc repede şi devin gri sau galbene. De asemenea, chiloţii şi sutienele albe sunt vizibile pe sub haine. Dacă nu vrei ca toată lumea să-ţi vadă lenjeria, îţi recomand să alegi lenjerie de culoarea pielii tale.

Haine deteriorate cumpărate recent

Ştiu că e neplăcut să scapi de hainele noi. Dar viaţa e plină de surprize şi e posibil să nu observi vopseaua neuscată de pe bănci, petele de cafea, şi aşa mai departe.

Dacă nu există nicio şansă de a repara un obiect vestimentar, doar scapă de el şi fii mai atentă pe viitor. Totuși, dacă ai haine decolorate în timp dar pe care le-ai mai purta și le îndrăgești, poți să le vopsești cu acest tip de vopsea pentru haine cu spălare în mașina de spălat rufe. E o procedură destul de ușoară și rapidă de a reda viața hainelor tale preferate, dar destul de uzate.

cum vopsești hainele uzate sau șterse dar pe care mai vrei să le porți

[button url=https://event.2performant.com/events/click?ad_type=quicklink&aff_code=8aad3ce9e&unique=9a2c28597&redirect_to=https%253A//vopseadehaine.ro/&st=art%20Andreea%20lucruri%20de%20care%20sa%20scapi target=blank icon=star-full]Vezi mai multe detalii[/button]

Haine care nu îţi transmit emoţii plăcute

Hainele sunt capabile să trezească emoţii negative în noi atunci când le îmbrăcăm, dacă există o legătură între haine şi situaţiile neplăcute din trecut.

Trebuie să scăpăm de hainele care ne amintesc de momentele grele. Hainele care sunt asociate cu vremurile grele ne pot afecta starea de spirit.

Hainele pentru reparaţiile de prin casă

Mulţi oameni strâng haine cu pete pentru a le folosi în condiții de reparații prin casă sau renovat. Nu contează ce fel de muncă murdară avem de făcut, nu ar trebui să uităm de respectul de sine şi să purtăm haine vechi.

Îţi recomand hainele care ţi se potrivesc şi care nu au defecte vizibile. Doar scapă de restul.

Piese de la Branduri false

Nu o să vorbesc despre aspectele morale ale cumpărării de piese de la branduri false, vreau doar să spun că aceste haine ori alte lucruri pot afecta portretul psihologic şi comportamental.

Un grup de oameni de ştiinţă americani au descoperit că purtarea lor ne afecteză imaginea de sine. Când creăm o imagine falsă, începem să-i vedem pe ceilalţi ca fiind necinstiţi.

Bijuterii vechi

Chiar şi bijuteriile clasice pot deveni în timp de modă veche. De asemenea, este vorba despre bijuteriile create în conformitate cu ultimele tendinţe care se schimbă, de obicei, cu viteza luminii.

Îţi recomand să te uiţi la bijuteriile tale din când în când şi să te gândeşti dacă acestea sunt încă la modă sau nu. Firește, nu vorbim de piese prețioase sau vintage, a căror valoare poate crește în timp.

Eşti gata să scapi de hainele și piesele ascunse în interiorul garderobei tale și pe care nu le mai porți? Există obiecte vestimentare de care nu vei scăpa niciodată? Tu cu care începi?