Orice domnisoara sau doamna are in casa o placa de intins parul. Parul meu este lung, putin ondulat si-mi place sa fie lucios si intins. De curand mi s-a stricat placa de par.  Aveam un model normal, negru… primit cadou de la o prietena.

Am inceput sa caut pe net placi de par si printre primele care mi-au atras atentia a fost una de la Regminton, foarte vesela si colorata… diferita de banala placa neagra.  Avea garantie 2 ani, pret accesibil – aproximativ 100 lei (verifica aici pret actualizat), am citit putin despre ea si am cumparat-o.

Remington S1001 se numeste… are un design cu animal print 🙂 cu maro roz si alb… amuzant. 🙂 Micul meu animal. 🙂 Pentru pletele mele electrizate. Desigur, se gaseste si in varianta clasica, pe negru aici.

Remington S1001 se incalzeste foarte repede. De obicei imi usuc parul si apoi bag placa in el. Si cum imi ia cam o ora sa-l intind, n-am timp de asteptat. Placa asta se incalzeste in 30 secunde. Are un led care se aprinde cand e fierbinte. Si se incalzeste la vreo 200 grade. O trec de 2 ori peste suvita si parul e drept.

Imi place ca nu-mi prinde suvitele de par si asa nu imi mai rup parul, cum pateam cu placa veche… Ma enerva la maxim ca-mi rupea firele de par si arata ciudat sa tot vezi fire de par pe jos.

E subtire, are placi din teflon si ceramica, un mix pentru a-ti face parul mai lucios. Aluneca mai usor pe par. Parul meu e stralucitor si drept:)

E fain ca-l pot lua cu mine cand plec din oras pentru ca e usor…si prietenele mele au fost foarte amuzate de design:). Plus ca parul meu e matasos si moale…

Deci…daca cautati ceva accesibil, ce intinde bine parul, si are un design amuzant…va recomand acest model de la Remington, s1001.