Placa de păr 2 in 1 cu ondulator BabyLiss Pure Metal ST480E 2 îndreaptă perfect părul, dar are margini metalice cu temperatură ideală ca să te ajute să obții bucle perfecte și bine definite. Cu plăci din ceramică diamond și funcție ionică, îndepărtează efectul de electrizare al părului, îngrijește părul și îl lasă mătăsos și strălucitor.

Eu cu produsele de păr BabyLiss am o relație specială: prima mea placă cu adevărat bună a fost luată din Franța și e BabyLiss. Spun este, pentru că, deși am mai utilizat și alte plăci de păr, de la alte branduri mari printre care Remington (ca să îi mai dau o pauză), m-am întors în final tot la ea și încă o mai folosesc. Deși o am de vreo 11 ani. 🙂

Așadar, ca fiabilitate, numai de bine – toate aparatele de coafat BaByliss sunt excelente. Pe de altă parte, un alt motiv pentru care ador produsele pentru coafat BabyLiss este faptul că mereu se reinventează, mereu vin cu concepte noi pe piață, menite să ne facă să arătăm cât mai bine, într-un mod cât mai simplu și inovator. Și, totodată, au grijă de părul nostru, nu îl deteriorează.

Placă de păr cu mai multe opțiuni – de la păr drept la bucle perfecte

Pe de altă parte, ador faptul când un produs bun de coafat părul vine cu mai multe opțiuni, pentru moduri diferite de a-ți coafa părul. De exemplu, acum este la modă să ai părul cât mai drept: o fată cu păr lung și mai puțin ascultător, nu concepe să nu-l întindă cu placa. Eu nu pot să trăiesc fără ea, o iau mereu oriunde cu mine.

Pentru că jumătate din părul meu este drept, dar nu suficient, ci cu efect de frizz, iar cealaltă jumătate este cu onduleuri, uneori aproape perfecte. Așa că arată foarte ciudat dacă nu îi fac ceva. Totodată, este în tendințe să îți faci și bucle în zilele noastre. De tot felul. Așa că părul meu pare să urmeze ambele tendințe în același timp. :))) Și mereu trebuie să îi ofer ajutor să meargă doar pe una din tendințe: drept cât de cât sau ondulat în întregime.

So… ce alegem? Păi placă în general, dar și ondulator când am chef de bucle – mai rar, dar facem. 😀 Sau, mai nou, mai fac bucle cu placa. Doar că a mea, sărăcuța, merge mai greu în acest sens, pentru că e îmbrăcată în velur la suprafața exterioară. Am nevoie de o placă într-o suprafață cel puțin plastică, ideal metalică, să o pot folosi atât la îndreptat părul, cât și ca ondulator.

Și iată că a fost creată tocmai de brandul meu preferat de plăci de păr: placa de păr 2 in cu ondulator baby Liss Pure Metal ST480E 2 – acum la reducere (verifică aici prețul actual pentru placa de păr BabyLiss Pure Metal 2 in 1), la un preț excelent cât al unui singur produs BabyLiss, deși ea pare să facă treaba cât 2. Acum, sincer, îmi calculez economiile să pot să mi-o achiziționez cât mai repede la acest preț tentant. 🙂

Placa de păr 2 in 1 BabyLiss Pure Metal ST480E 2 cu ondulator: beneficii și funcții

Placa de păr 2 in 1 cu ondulator BabyLiss Pure Metal ST480E 2 îți schimbă complet așteptările în ceea ce privește produsul cel mai folosit pentru întinsul părului. Ca orice fată a cărei cea mai bună prietenă este placa de păr, evident că am probleme cu părul, că se degradează mult mai repede, așadar caut să aleg mereu un produs de styling cât mai prietenos în acest sens.

  • Înveliș ceramic diamond de ultimă generație

Well, placa de păr BabyLiss 2 in 1 Pure Metal este benefică și în această privință, pentru că are un înveliș diamond ceramic. Nu-mi fac griji aici: știu că BabyLiss caută să creeze produse de styling cu cele mai benefice și sănătoase elemente: placa de păr pe care o am de mulți ani e cu înveliș din turmalină, încă e la fel ca la început – nu s-a deteriorat nici măcar puțin, nicio zgârietură mai adâncă.

Astfel, și această placă 2 in 1 protejează bine firul de păr, ba chiar îl face mai mătăsos și mai strălucitor, cu un aspect îngrijit, natural, indiferent de tipul de coafură: păr perfect întins sau bucle.

  • Funcție ionică cu efect antielectrizare a părului / anti-frizz
    Știi că tocmai atunci când te-ai chinuit să obții o coafură super drăguță și zici că arată perfect, apare problema. 😀 Firicele acelea scurte care ies din coafură, se ridică și creează ceea ce în engleză se cheamă păr frizzy… Fire de păr obraznice, uscate, care aleg să iasă din restul coafurii și să se ridice urât. Oribile, strică tot aspectul pe care te-ai chinuit să-l creezi. Placa de păr 2 in 1 cu ondulator BabyLiss Pure Metal ST480E 2 o remediază și pe asta: vine cu o funcție ionică tocmai care face ca părul tău să nu se mai electrizeze, cu efect static anti-frizz, capabil să țină sub control și să așeze la loc firele obraznice care se ridică și ies din coafură.
  • Temperatură reglabilă de la 150 la 230 grade cu afișaj LED cu 5 trepte de reglare
    Temperatura reglabilă și într-o marjă variabilă mare e foarte indicată în cazul acestor tipuri de plăci de păr 2 in 1 cu ondulator. Evident, nu putea lipsi de la modelul BabyLiss Pure Metal, cum, de altfel, e prezentă la toate plăcile BabyLiss, în general, indiferent de alte funcții. Adică și bătrâna mea placă de păr are acest interval de reglare a temperaturii: de la o temperatură mai joasă, dar eficientă cât să își facă treaba, ca să nu deterioreze mai rău părul mai deteriorat și fragil, până la temperaturi mai ridicate, pentru părul hidratat și cu fir gros. De altfel, temperaturile mai înalte sunt indicate doar atunci când te grăbești și vrei să creezi cât mai repede o coafură impecabilă. Altfel, placa funcționează foarte bine la temperatura minimă, de 150 grade.

Pentru bucle lejere, joacă-te cu temperatura de 190 grade, pe când pentru bucle bine definite poți să treci direct la setarea plăcii la 230 grade.

  • Lateralale plăcii încălzesc până la 110 grade

Pentru că o folosești la ondulat inclusiv, lateralele acestei plăci se pot încălzi și ele până la o temperatură de 110 grade. Suficient cât să-ți iasă o coafură minunată, impecabilă. De aceea este și cu margini exterioare metalice, pentru ca buclele să aibă onduleuri perfecte.

placa de par cu ondulator BaByliss 2 in 1 Pure Metal

[button url=http://l.profitshare.ro/l/3774125 target=blank icon=heart-2]Vezi mai multe detalii pentru placa de păr BaByliss 2 in 1 Pure Metal[/button]

  • Funcție de oprire automată după o oră

Nu trebuie să duci grija că ai uitat-o în priză, placa de păr se va opri automat după o oră de la utilizare. Minunat când te grăbești și numai pentru ca să muți butonul de on/off nu mai duci grija. Deșteaptă treabă!

  • Rezultate rapide și de lungă durată

Folosită strict ca placă de păr, BabyLiss Pure Metal ST480E 2 este foarte rapidă: în câteva minute promite să-ți ofere un păr perfect întins. Onduleurile pot fi create în cel mult 15 minute – depinde însă și de lungimea părului tău, dar și de cât de des îl ai.
De asemenea, placa poate fi folosită imediat, pentru că îi ia doar 15 secunde ca să se încălzească și să ajungă la temperatura optimă de utilizare.

Poți întâi să-ți îndrepți perfect părul, apoi să-l ondulezi, ca să eviți perfect efectul de păr frizzy, și să-ți iasă onduleurile perfecte, bine definite.

Concluzii pentru placa de păr 2 in 1 BabyLiss cu ondulator BabyLiss Pure Metal ST480E 2

Pentru că e în tendințe să îți ondulezi părul în bucle lejere, cu aspect natural, cu ajutorul unei plăci de păr, mizează pentru asta pe placa de păr 2 in 1 cu ondulator BabyLiss Pure Metal ST480E 2 – e special concepută pentru ambele tipuri de coafuri. Mai mult chiar, datorită funcțiilor și setărilor potrivite, o poți transforma oricând într-un ondulator foarte eficient și profi, pentru bucle de prințesă.

Pentru ce face și promite, e genială și încă e disponibilă la un preț foarte bun, la reducere (vezi aici oferta actuală).

Și cum spuneam de mult deja că dacă îmi voi schimba placa de păr, va fi tot cu una Babyliss ultraeficientă, acum mi se pare ocazia perfectă. Chiar nu mai vreau să fac încercări pe părul și banii mei. 😉 Merg la sigur cu BaByliss.

Chiar dacă mai merge vechea mea placă de păr BaByliss, aceasta mi se pare cea mai bună ocazie să investesc într-una nouă, modernă. Mai ales că e chiar o bună investiție bună în părul tău. Mai ales că e un model 2 in 1. Mai ales că e atât de eficientă că nu mai ai nevoie să utilizezi alte produse de styling precum fixativ, creme de fixare, spumă de păr etc. Cine să mai meargă la coafor când există așa ceva deja pe piață? 😛

Vă las mai jos video review-ul realizat de Diana Dumitrescu pentru acest model de placă BaByliss, pentru că la ea am văzut prima dată această placă și pentru că mi se pare senzațional cea coafură cu bucle a reușit ea să-și facă de una singură cu această minunăție de placă! În doar 15 minute! 🙂

[button url=http://l.profitshare.ro/l/3774125 target=blank icon=heart-2]Vezi preț și detalii pentru placa BaByliss Pure Metal 2 in 1.[/button]