Placă de păr Remington în ofertă cadou cu diverse alte produse și aparate de îngrijire personală – vezi mai multe oferte la plăci de păr.

Un nou must-have al sezonului, placa de intins parul S1001CRK de la Remington vine impreuna cu un set pentru manichiura si reprezinta cadoul perfect pentru orice fata sau femeie cu atitudine.

Aceasta poate fi cumparata acum, cu un discount, deci costa aproximativ 104 lei (verifica aici pret actualizat), garantia este de 2 ani iar transportul se face in mod gratuit.

Cu un design modern, noua placa de par roz de la Remington este recomandata cu precadere persoanelor care au un par drept, ce doresc o coafura mai perfecta.

Placa S1001CRK are un indicator on/off care are un beculet, care se aprinde atunci cand aparatul este in folosinta.

Temperatura maxima a placilor ajunge pana la 210C intr-un timp foarte scurt, de aproximativ 30 de secunde. Voltajul folosit de aceasta placa de par este universal, astfel incat o poti folosi oriunde in lume.

Ea este prevazuta cu niste placi inguste care au un invelis tip ceramica, cu ajutorul caruia, caldura este imprastiata in mod egal, ceea ce iti va asigura o alunecare usoara pe fiecare sectiune a parului, fara a-ti smulge firele de par.

Aceasta placa de intins parul vine impreuna cu un cadou pentru ingrijirea unghiilor, un lac cu efect de crapare si o pila de unghii.

Unul din dezavantajele acestui produs este faptul ca nu are mai multe optiuni, precum reglajul de temperatura, dar, este destul de practica pentru oricine isi doreste ceva simplu si eficient.

Cu un design sic si un cadou pentru ingrijirea unghiilor, placa de par S1001CRK vine in ajutorul parului tau, indreptandu-l si mentinand-ul sanatos si stralucitor in acelasi timp.

UPDATE: Placa de păr S1001CRK nu se mai găsește în oferta magazinelor; dar găsești, în schimb, alte modele de plăci de întins părul Remington în ofertă, chiar și cu set cadou cu alte produse pentru îngrijire și înfrumusețare.