Poșetă micuță roșu-închis/vișiniu/burgundy, compactă, pentru ieșit la întâlnire.

Când ai o întâlnire cu iubitul sau viitorul iubit sau, mă rog, poate cu partenerul tău de viață, chiar și șoț, mereu te gândești la ce vei îmbrăca, este? Te întrebi dacă să iei o rochie simplă, feminină ori o fustă cu bluză sau chiar pantaloni. Însă cel mai adesea uiți de detalii precum accesoriile și… geanta. Sau, mă rog, poșeta, mai degrabă, pentru un astfel de eveniment. Ai pantofii, ai outfitul, dar nu ai poșeta? Nimic mai simplu. Am eu o sugestie prin care poți transmite mult, dar dozat perfect.

Mă gândeam așa: încearcă să nu te centrezi prea mult pe roșu, nu integral cel puțin și, mai mult chiar, să îl dozezi înțelept. E o culoare romantică, pasională chiar, prin definiție, dar încearcă să nu omori pasiunea din prima, prin exces! Așa că alege orice altă culoare la haine (ori mai multe culori), care să se potrivească cu roșu, dar care să îl tempereze și nu neapărat să îl acopere. Astfel, roșul va transmite în continuare pasiune și va incita la acțiune, așa cum știe el să facă cel mai bine, dar nu într-un mod atât de vădit, ci va lăsa să se vadă și din misterul tău feminin – va seduce bine, cu alte cuvinte, cuminte, dar sigur. 😉 Cum să faci asta? Mă gândeam să alegi o pereche de pantofi roșii și o poșetă roșie, asortată, dar nu un roșu țipător, ci unul purpuriu, un roșu mai închis. Atenție, poșetă, nu geantă, simplă, nu încărcată… ca să transmită exact cum ești tu: finuță, rafinată, elegantă. 🙂 Nu mai trebuie să iei cu tine aceeași geantă mare, imensă, în care să pui tot ce ai nevoie în timpul zilei. Acum îți trebuie o poșetă mică, compactă, în care să îți intre un portofel micuț, cardurile, actele și niște chei. 🙂 Și, da, câteva mici farduri de retuș… 😛 Lucruri utile la o întâlnire și… strict necesare.

poseta mica rosie burgundy compacta

[button url=http://profitshare.ro/l/2147578 icon=arrow-up]AICI găsești această poșetă roșie, compactă[/button]

Nu exagera nici cu materialul, nu alege un material care să pară ieftin, dar nici nu e cazul să investești prea mult într-o gentuță pe care să o folosești la întâlnirea cu el. Nu mă înțelege greșit, doar că nu e cazul să prea exagerezi. Enough is enough. E bine să alegi însă o poșetă pe care să o mai utilizezi și în alte împrejurări, la alte ieșiri în oraș, cu prietenii, sau chiar în club ori și la birou. Un model de poșetă versatilă adică.

Și iar îți pot veni în ajutor. 🙂 Căci am găsit ceea ce ai nevoie și piesa la care m-am gândit din prima că ar merge la un outfit pentru o astfel de ocazie: o poșetă compactă roșie, simplă, la un preț super bun, care te va încânta cu siguranță (verifică aici prețul actualizat). E cochetă, micuță, în roșu burgundy, purpuriu/vișiniu, nu e țipătoare, e mată și simplă și îmi place că se închide printr-o cataramă metalică precum cele de la ghiozdănelele de pe vremuri. La prețul acesta, e din piele ecologică, dar materialul pare unul de super calitate. Are un singur compartiment, măsoară doar 16 x 12 x 5 cm, deci e ideală pentru întâlnire, dar nu numai (merge și în club sau la ieșiri în oraș). 😛 Prezintă o baretă cu lanț pentru a putea fi purtată pe umăr, simplu sau în diagonală, precum celebrele messenger bags.

geanta-sancristobal-burgundy-8302803

[button url=http://profitshare.ro/l/2147578 icon=arrow-up]AICI găsești această poșetă roșie, compactă[/button]

Îndeplinește toate criteriile pentru o geantă de ieșit la întâlnire cu prietenul. Nu e țipătoare, e ușor de asortat, e compactă și micuță, astfel încât nu te va încurca când vei merge și îl vei ține și pe el de mână, în același timp. 😉 Zic să o iei în considerare, fiind un model atât de simpatic și rafinat, mai ales prin culoare, dar și foarte versatil în ceea ce privește combinațiile în outfituri. 🙂