Unde am găsit poșete mini casual, minimaliste, unicolorate, din piele naturală, cu lanț metalic auriu.

Acum câteva zile, am descoperit niște genți simple, în stil minimalist, foarte moderne, cu lanț metalic auriu. Amintesc totuși, în privința formei, de o borsetă ori chiar de vechea traistă pe care o purtau străbunicii noștri pe vremea lor. Însă ceea ce m-a surprins pe mine este prețul lor deosebit de bun (verifică aici oferta actuală) și, mai mult, incredibil de mic, având în vedere că sunt realizate din piele naturală. Acest detaliu face toată diferența și convinge, totodată, întrucât presupune nu numai calitate, ci prelungește astfel și durata de viață a poșetei.

Poșete în culori simple uni, fascinante

Ceea ce îmi mai place la aceste poșete simple este faptul că sunt unicolorate, în culori pastel sau închise la culoare, comune, clasice, ușor de combinat; găsești, în schimb, și nuanțe de culori mai tari, vibrante, precum roșu aprins sau albastru regal, tip cerneală. Toate sunt completate și se potrivesc de minune cu un lanț metalic solid auriu, în ton cu tendințele actuale în materie de accesorii. Acesta va aduce o notă și mai modernă ținutei tale și se va potrivi perfect mai ales în outfituri casual și chiar elegante sau office.

posete-mini-piele-naturala

[button url=http://profitshare.ro/l/3090767 icon=heart-2]Poșete minimaliste mici din piele naturală[/button]

În plus, îmi place foarte mult forma lor atipică, bombată, aspectul complet simplu, cu detalii minimale – accesorii metalice aurii, ca și lanțul. Pielea pare destul de bine finisată, fină, dar solidă, totodată, ca să se mențină cât mai bine forma bombată a poșetei.
Aceste poșete sunt mini, ca niște clutch-uri, doar că în stil casual – nu vor intra în ele prea multe, decât chei, un portofel mai mic, un lipstick, lucruri mici în general și… cam atât. Nicio sticlă de apă sau altceva. Dimensiunile sale: 16 cm în lățime,  înăltime 10 cm și lungime 8 cm. Așadar, e micuță, într-adevăr și nu trebuie să te aștepți la prea multe de la ea. Decât la ceva tip borsetă, cum mai spuneam anterior. Interiorul insa este spatios, avand in vedere dimensiunea sa. Inchiderea se face prin blocare cu ajutorul curelei de deasupra si a accesoriului din metal auriu din fata.

Gențile mini în stil minimalist – simplitate pentru o varietate de outfituri

Faptul că sunt realizate într-o singură culoare și linie fac ca acestea să fie o investiție excelentă, pe termen lung, fiindcă sunt ca o piesă clasică în materie de poșete, un fel de must have, care se potrivește în multiple ținute și stiluri. În principal, o poți purta la variate outfituri casual și urbane, unele mai sporty, altele mai elegante, spre office. Și ca încălțăminte, merge, din nou, cu mai multe tipuri de pantofi, ghete, botine sau cizme.
Pentru că, nu uita, simplitatea e mereu cea mai bună alegere, indiferent ce alegi să porți. Iar piesele simple, chiar minimale, sunt cel mai ușor de combinat. Iar prețul, având în vedere că aceste poșete sunt realizate din piele naturală, bine finisată, este foarte bun, astfel că îți poți permite chiar să-ți iei mai multe, în culorile preferate. 🙂 Ca să poți să combini în cât mai multe moduri astfel de gentuțe, în diverse asocieri și de culori, nu doar de stiluri și ținute.