Cum să vă îmbrăcați în cuplu, ca să vă potriviți la outfituri; haine la fel pentru cuplu, cum vă asortați și vă potriviți la haine, outfit și look într-o pereche.

Zi că nu te-ai gândit deja! Mie mi-a trecut de atâtea ori prin cap: Ce porți când perechea ta se îmbracă într-un fel? 🙂 Dacă trebuie să ieși cu soția ta la un eveniment și ea vrea să poarte rochia preferată, tu, ca bărbat, încerci să te adaptezi la ținuta ei, să vă asortați? Sau dacă prietena ta te cheamă să mergeți împreună la o nuntă? Sau când ieșiți împreună în oraș, la o cină sau la film? Ce zici, ar trebui să te îmbraci astfel încât să te potrivești stilului ei și să arătați ca un cuplu perfect, puternic, bine sudat? Sau e mai bine să lași lucrurile să meargă de la sine și să vă îmbrăcați fiecare cum doriți?

Hmmm, astea sunt bune întrebări și la care e dificil de găsit răspunsuri. Ce facem, cum ne îmbrăcăm în doi, dacă e bine să ne asortăm lookul și outfitul la cele ale partenerului sau invers… Hai că în ceea ce privește haine mama și copilul, putem spune că arată foarte simpatic și chiar se potrivesc de minune hainele, însă în acest caz nu se mai pune problema de așa ceva – e mai mult decât o simplă joacă; devine important. Doar nu vreți să vă faceți de râs în fața prietenilor. 😛 Dar în cuplu, haine soț și soție, iubit și iubită – mai greu! Poate doar pe comandă să vă faceți. Și depinde de ce fel de potrivire dorești, depinde de fiecare ce înțelege prin asta. Că doar nu mergem pe principiul de la nuntă, când, ca stil și culori, mirele și miresa trebuie musai să se potrivească. Nu la asta mă refer însă.

Așa că, hai să încercăm să găsim împreună răspunsuri la câteva dintre aceste întrebări: e bine să ne asortăm outfittul și lookul, hainele în general, într-un cuplu?

Acuma, să fim sinceri, mulți bărbați au întâmpinat probleme, indiferent de ocazie, atunci când au fost puși în situația de a o scoate la capăt cu privire la ce să îmbrace când au trebuit să ia în considerare nevoile soțiilor sau iubitelor. Și ca să nu vă supărați soțiile sau să vă puneți iubita într-o situație stânjenitoare, cel mai bine e să luați aminte la câteva sfaturi:    😉

Cum spuneam, a vă potrivi outfitul în cuplu nu înseamnă neapărat aceleași haine, să apăreți într-un outfit identic. A vă potrivi ca și cuplu se referă mai ales și la a vă îmbrăca bine împreună, ca un întreg.

Mulți bărbați pur și simplu nu au nicio idee de unde să înceapă, însă a te potrivi cu outfitul perechii tale devine o preocupare în continuă creștere, întrucât mulți bărbați atribuie o mare parte din succesul lor partenerelor lor. Când un cuplu iese în oraș sau cei doi sunt văzuți împreună în public, aceștia vor să pară coordonați și, de aici, nevoia de potrivire, de „asortare”.

Și încă o dată să mai fixăm problema: spune NU răspicat unei potriviri/asortări exacte a hainelor în cuplu! Cu excepția nopții de Halloweeen, când vrei să păstrezi potrivirea și sub hainele deghizării, ca oamenii să vă recunoască ușor drept cuplu.

Outfiturile identice sunt cute pentru copii și gemeni, pentr mama și copilul cum vă sugeram mai sus.

În schimb, fiecare cuplu ar trebui să se concentreze asupra îmbrăcării și alegerii outfitului la același nivel și nu identic cu al partenerului. Ce înseamnă asta? Păi, să zicem că un cuplu trebuie să vadă asta ca pe un joc.

potrivirea outfitului în cuplu, cum să te imbraci ca perechea ta sa te potrivesti  cu partenerul partenera la haine

De exemplu, să zicem că mergeți să vedeți o piesă de teatru, în cuplu. Având în vedere această ocazie, o femeie e clar că va opta să poarte o rochiță drăguță. Ca să se potrivească cu acest outfit, un bărbat ar trebui să vină într-o jachetă casual, o cămașă simpatică, pantaloni și, eventual, o cravată.

Ceea ce nu dorim să se întâmple în această situație, este ca femeia să apară într-o rochie frumoasă, de seară, pantofi drăguți, feminini și machiaj întreg, bine realizat, în timp ce tipul să vină într-un tricou, pantaloni scurți și sneakerși.

Scopul final e simplu: să vă îmbrăcați cel puțin la același nivel, sau la un nivel apropiat de formalitate. Adică nu unul dintre voi să fie îmbrăcat sport, iar celălalt – foarte elegant su delicat. 😉

Ca să faci asta, ar trebui să arunci o privire la felul în care cealaltă jumătate a ta se îmbracă și să încerci să te adaptezi sau să te potrivești stilului acesteia.

Ca să vă potriviți cu succes, sunt necesare câteva aspecte de bază despre coduri de îmbracăminte, pe care să le urmărești cu atenție și să le iei în considerare. Promit să revin cu un articol informativ în acest sens – câteva coduri de îmbrăcat pentru bărbați.

Un alt pont la îndemână este să-ți întrebi perechea în legătură cu părerea pe care o are privind ceea ce plănuiești să porți când ieșiți împreună. În mare parte, soțiile sunt mai mult decât fericite să își ajute soții la acest aspect și, mai mult decât atât, vor fi în culmea fericirii să vadă că vă pasă într-atât de mult de aceste lucruri ca să le întrebați și pe ele. 😉

Tot ceea ce ajută în asemenea cazuri, veți vedea, e să fiți foarte atenți la detalii, să vă dezvoltați un spirit bun de observație, să urmăriți cu atenție stilul de ase îmbrăca al partenerei/partenerului, să comunicați astfel de lucruri cu el/ea și să vă sfătuiți cu grijă. 🙂