Cu gândul la un mod de a fi, mai degrabă decât la un tip de îmbrăcăminte, a luat naștere brandul de modă Babylon: un imn dedicat zilnic eleganței feminine, atât pentru zi, cât și pentru ținute de seară.

În 1984, a fost creată compania italiană de piese ready-to-wear Babylon.

Și a fost concepută prin alegerea de a se dedica exclusiv universului feminin, prin creații inovatoare și un design sofisticat care chiar să facă diferența, astfel încât orice femeie să se poată intitula, înainte de orice, “PRIMA DONNA”.

Ce înseamnă stilul de modă Babylon?

În peste 3 decenii, inima italiană a Babylon Srl a fost în stare să cucerească și să stabilească o relație de lungă durată cu o clientelă internațională, în continuă creștere, datorită atenției constante menținute pentru nevoile femeilor și evoluția hainelor pentru femei.

Babylon a lucrat la a fi posibil să interpreteze stilul și modul de a fi al femeii contemporane, oricum i-ar fi spiritul, rutina de viață.

Dorința de a uni businessul cu stilul în segmentul Pronto Moda/Made in Italy a dat naștere unei noi și tot mai impunătoare companii în domeniul modei, cu designeri moderni care sunt continuu în căutare și dezvoltate să identifice noi trenduri și să creezez noi ținute originale.

Toți designerii brandului chiar înțeleg clar toate caracteristicile de succes ale unui brand și se reinterpretează creativ peste tot în întreaga lume, de la piața națională de modă din Italia până la noi piețe în Europa, Asia și Europa de Est.

Principalele colecții de modă care definesc Babylon Style

Astfel, în cei treizeci de ani de existență, brandul italian a dat naștere la trei linii de modă desemnate pentru a combina și reinterpreta conceptele de lux, originalitate și feminitate.

“W Les Femmes” e concepută pentru o lady glamour ce iubește rafinamentul și eleganța modelelelor și țesăturilor.

“Babylon Collection”, exclusivă și inovatoare, este linia dedicată unei femei cu un stil sobru și elegant în același timp.

A treia, „Eureka”, ca o încuviințare pentru cele mai cool trenduri de modă, este creată pentru outfituri concepute pentru acele femei care vor să se simtă cu adevărat unice.

Ceea ce se distinge prin colecțiile oferite de Babylon, este mișcarea eternă, dorința continuă a unei noi provocări, care se traduce în produse de calitate cu o croială avantajoasă și detalii unice.

Mai mult chiar, Babylon realizează piese de lux, prin definiție: blănuri, piele, accesorii care completează un look special și lasă o impresie feminină impunătoare, care te săgetează.

Unde se găsește Babylon în România?

Din 2019, retailerul italian Babylon Style, activ pe segmentul de lux, a deschis un magazin și în Româ­nia, în Centrul Comercial Băneasa Shopping City din Capitală.

Însă Babylon se regăsește, într-o varietate destul de bună de piese din colecțiile sale, și online, la retaileri multibrand din România, cum ar fi Modivo.

Babylon Style_modă italiană_povestea

Babylon își propune să scoată în evidență femeia modernă, elegantă, dar mai ales rafinată. Să introducă publicul în atmosfera și stilul cotidian, caracteristice celor care știu să ia din viață doar ce este mai bun.

Babylon înseamnă o atenție constantă la nevoile femeilor și la evoluția outfitului feminin de-a lungul timpului, în vremurile noatre.

Deviza brandului italian: Be a classy lady with Babylon Style!