Alege un aparat de bărbierit Philips, pentru ușurința în rasul bărbii și precizie, pentru confort și care să fie ușor de curățat. Ai multe modele în ofertă.

In caz ca iti doresti un aparat de barbierit fiabil pe care sa te poti baza oricand si care sa iti asigure un barbierit eficient, atunci cu siguranta ar trebui sa iei in considerare noul model Powertouch PT710/16 cu 3 capete, de la Philips.

Cu o durata de viata mai lunga, acest aparat este complet lavabil si iti va oferi o metoda rapida de parcurgere a rutinei de dimineata, cu o performanta superioara. Acesta costa 250 Lei si are o garantie de 2 ani.

Pentru a-ti oferi o putere constanta, acest aparat functioneaza cu fir, astfel incat nu va mai fi nevoie sa te ingrijorezi de reincarcarea acestuia.

El are un design foarte placut, este de culoarea neagra cu albastru, iar carcasa frontala a acestuia este foarte lucioasa si este construita din plastic.

Pentru a urmari fiecare linie a fetei si a gatului, acest aparat are un design special, astfel incat sa se muleze perfect pe toate partile fetei, acest lucru ajutandu-te sa accesezi chiar cele mai dificile zone.

Sistemul incorporat acestui aparatului de ras electric, Super Lift & Cut, are doua lame si ridica firele de par pentru a taia confortabil sub nivelul pielii, lucru care iti va acorda un barbierit mai precis si o piele mai neteda.

Alt sistem pe care PT710/16 il detine este sistemul QuickRinse. Acesta face ca aparatul sa fie complet lavabil, fiind foarte usor de curatat, intr-o perioada de timp mai rapida.

Accesoriile pe care le mai include acest aparat sunt: un capac de protectie si o perie de curatat.

Philips PT710/16 este un produs de calitate, foarte usor de folosit, care iti va oferi o barbierire precisa si confortabila in fiecare zi.

UPDATE: Acest aparat de bărbierit nu mai este in oferta magazinelor, dar gasesti in oferta online constant alte modele de aparate de bărbierit și de tuns Philips, foarte convenabile.