Cum să îți pregătești o baie de relaxare cu levănțică și sare grunjoasă / sare de baie granulată. Cum să pregătești un săculeț de baie, de atârnat de bateria de la cadă, baie relaxantă, pentru zilele cu stres.

Stresată? Crede-mă, și pielea ta simte când ești stresată, copleșită, obosită… Așa că pregătește-te să uiți de griji! Ți se cuvine un răsfăț parfumat și relaxant la sfârșitul unei zile agitate. Cum să faci?

E simplu! Ia o batistă textilă curată, de 10-15 cm pătrați sau un petec de pânză simplu și pune-i în mijloc 2 lingurițe de levănțică uscată – găsești aici, de exemplu – și 2 lingurițe de sare grunjoasă sau sare de baie de granule mai mari.Fă o mică bocceluță (ridicându-i colțurile) și leag-o cu un șiret.

ceai-punga-lavanda-dpceaipl19

Atârnă bocceluța astfel realizată de lebăda de la bateria dușului/căzii, astfel încât apa să curgă în cadă, prin ea (cam ca în imaginile de mai jos). Poți adăuga în apa din cadă și câteva picături de apă de lavandă. Inclusiv camera de baie va fi invadată de un parfum subtil, relaxant. Ca să nu mai spun de apa din cadă… Iar tu și pielea ta veți fi răsfățate și mult mai liniștite la final! 😉

baie relaxanta cu levantica

baie relaxanta cu levantica si sare de baie