Artistry Signature Select Body este o colecție de produse care îmbină frumusețea cu sănătatea, datorită ingredientelor de proveniență Nutrilite, încurajând o experiență personalizată de îngrijire a pielii corpului. Fiecare produs vizează nevoi diferite ale pielii, oferind în același timp o experientă senzorială minunată.
Am ajuns și eu să folosesc trei dintre ele (gelul de duș Purifying Body Cleanser Artistry Signature Select™; exfoliantul de corp Polishing Body Scrub Artistry Signature Select™ și crema de corp Brightening Body Cream Artistry Signature Select™) și vă spun mai jos cum mi s-au părut.

Îți poți crea propria rutină personalizată de îngrijire a corpului în funcție de nevoile pielii tale, folosind cele 5 produse din gama Artistry Signature Select Body. Eu mi le-am ales pe acestea trei:

  • gelul de duș Purifying Body Cleanser Artistry Signature Select™;
  • exfoliantul de corp Polishing Body Scrub Artistry Signature Select™
  • crema de corp Brightening Body Cream Artistry Signature Select™

La momentul respectiv, de acestea trei am simțit că aveam nevoie. Să vă povestesc și vouă, așadar, cum mi s-au părut.

Gelul de duș purificator Purifying Body Cleanser Artistry Signature Select™: cum mi s-a părut

Purifying Body Cleanser Artistry Signature Select™ e ca un gel de duș obișnuit, transparent, cu extract de citrice provenit de la Nutrilite™.

gel de duș purificator Purifying Body Cleanser Artistry Signature Select™

Este menit să purifice pielea și o curăță, catifelează și întărește cu fiecare utilizare. Simplu și puternic în curățarea pielii, îmi place la nebunie și îmi pare rău doar pentru faptul că vine într-un tub mic, care se termină prea repede, având în vedere experiența foarte plăcută cu el. Un tub are doar 250 ml…

Mai mult decât un gel de duș zilnic, această formulă cu ph echilibrat, neiritantă, îndepărtează delicat impuritățile pielii precum murdăria, transpirația și chiar particulele ultrafine de poluare, cunoscute ca micropraf (PM 2,5), ajutând în același timp la protejarea barierei de hidratare vitală a pielii.

gel de duș purificator Purifying Body Cleanser Artistry Signature Select™_review

Formula sa are o aromă foarte revigorantă și fresh, pregătindu-te sub duș pentru cea mai bună zi. Se bazează pe citrice, care mie îmi plac foarte mult (are grapefruit roz și portocală), precum și fructe roșii, piersică și mosc.

Face o spumă fină, destul de lejeră – poate ar ajuta să pi mai spumos și productiv din punctul acesta de vedeere. Dar se distribuie uniform pe corp și alsă pielea moale, catifelată și strălucitoare în mod natural.

gel de duș purificator Purifying Body Cleanser Artistry Signature Select™_textură_păreri

Eu l-am ales pentru formula purifiantă, pentru că e și un gel de curățare delicat pentru piele, ceea ce mă ajută mai ales pentru zona spatelui, unde, ocazional, mă mai trezesc cu câte un coș. Împreună cu loțiunea de corp Brightening Body Cream Artistry Signature Select™ creează o combinație bună în această direcție.

Gel exfoliant pentru corp Polishing Body Scrub Artistry Signature Select™: părerea mea

Polishing Body Scrub Artistry Signature Select™ are o textură cremoasă, bogată în extract de coacăz negru, provenit de la Nutrilite™.

Vine sub forma unui gel cu particule destul de fine, ce se laudă că oferă luciu și regenerează pielea ternă, afectată de poluare, pentru un aspect neted, energizat și luminos. E îmbogățit cu uleiuri esențiale de Açai, Luminița Nopții (Evening primrose) și Perilla, pentru a conferi pielii catifelare și suplețe. Miroase și acest produs genial de bine și se simt și ceva citrice în aromă.

gel exfoliant pentru corp Polishing Body Scrub Artistry Signature Select_păreri

Sincer, m-a frapat un pic consistența lui, destul de cremoasă și de densă. Nu prea am înțeles ce face, căci la mine nu a avut efect wow, ba chiar din contră.

L-am folosit după ce m-am spălat cu gelul de duș Purifying Body Cleanser Artistry Signature Select™ și mai mult mi se pare că nu a făcut decât să-mi usuce pielea. Poate e doar la mine senzația. Doar parțial părea că îi conferă strălucirea și prospețimea de care brandul vorbește în descrierea produsului.

gel exfoliant pentru corp Polishing Body Scrub Artistry Signature Select_păreri și textură

După ce te cureți cu gelul de duș, să aplici acest scrub, destul de onctuos și cu acele particule exfoliante, fie ele și fine, pare că îngreunează și mai mult pielea.

Formula sa de culoare albă e blândă, lejeră și, totuși, puternic hidratantă. Destul de fluidă, se aplică ușor și nu încarcă pielea, mai ales pe cea sensibilă sau cu acnee de corp.

Crema de corp Brightening Body Cream Artistry Signature Select™: review personal

Crema de corp iluminatoare Brightening Body Cream Artistry Signature Select™ e bogată, cu efect de iluminare blândă, care conține extracte de cireșe Acerola și semințe de chia albă, provenite de la Nutrilite™ iluminează, hidratează și revitalizează pielea pentru o senzație proaspătă.

crema de corp Brightening Body Cream Artistry Signature Select_păreri și review cu foto

Conține ulei de Luminița Nopții (Evening primrose) și are un parfum fermecător de bergamotă și miere. Îmi place aroma fresh și o foloseam zilnic o vreme, dacă nu se consuma prea repede – tot ce-i bun se termină repede. 😛

E și ea lejeră ca formulă și se aplică ușor, intră repede în piele, fără a lăsa vreo peliculă grasă. E destul de fluidă, precum o loțiune de corp mai mult.

crema de corp Brightening Body Cream Artistry Signature Select_textură_păreri

E preferata mea din produsele folosite din gama Artistry Signature Select și ador să o aplic după ce mă spăl cu gelul de duș purificator Purifying Body Cleanser Artistry Signature Select™. Lasă pielea fină, strălucitoare și e chiar iluminatoare. Perfectă de vară!

Concluzii pentru produsele utilizate din gama Artistry Signature Select™

Toate aceste trei produse din gama Artistry Signature Select™ miros fructat, extraordinar de bine, în funcție de gama de ingrediente pe baza cărora sunt concepute – pentru a remedia probleme specifice ale pielii corpului.

Preferatele mele sunt gelul de duș și loțiunea de corp; scrubul de corp pur și simplu nu mă ajută și nu înțeleg care e ideea de la baza lui, de ce a fost creat astfel.

gama Artistry Signature Body Collection_review și păreri după utilizare cu foto

Folosește-le separat pentru a te concentra asupra nevoilor specifice de îngrijire a pielii sau combină-le pentru a viza mai multe probleme în același timp, în funcție de nevoile tale personale! 

Iată ce alte produse pentru o piele frumoasă propune Artistry în sezonul estival.

Produsele Artistry Signature Select Body Collection sunt vândute exclusiv prin rețeaua de distribuitori Amway.