O nouă gamă de produse antiacnee variate: Gerovital Stop Acnee la prețuri bune. Află mai multe despre ele!

Trebuie să arătăm bine de fiecare dată. Toate știm cât de important e să ții acneea și coșurile sub control, cât de demoralizant e când apar și ne strică zilele. Pielea și îngrijirea ei sunt esențiale, așa că acordă cât mai multă atenție acestor aspecte. Fă-ți o rutină de îngrijire a tenului și ține-te de ea neapărat! Și nu uita: demachierea e esențială, curățarea dedicată tenului acneic e un must, iar hidratarea – pas final obligatoriu pentru orice tip de ten!

Din fericire, în ultima vreme au apărut atât de multe produse de îngrijire a tenului cu probleme, că e o misiune grea să ne alegem ceva potrivit. Iar ceva scump nu e și ceva neapărat bun. Așa că te sfătuim să-ți îndrepți atenția spre produse românești – adesea la prețuri mult mai mici, dar și foarte eficiente ca produse – mai ales cele din gama antiacnee.

Așa sunt cele de la Gerovital, brand românesc de cosmetice sub umbrela Farmec, un brand excelent ca raport calitate-pret și pe care l-am mai testat. Iar gama nouă Gerovital Stop Acnee, lansată vara aceasta, pare să ajungă din urmă toate celelalte produse de top din seria Gerovital și nu numai. Le găsești chiar și la pachet tip kit salvator, mult mai economic.

La o primă vedere, ca orice gamă nouă de produse antiacnee pe care o urmăresc când apare, observ că aceasta cuprinde:

  • gelul de spălare Gerovital Stop Acnee – un gel spumant care purifică pielea și care, spre deosebire de alte produse dedicate, nu usucă pielea, dimpotrivă, o păstrează și menține la nivelul optim de piele hidratată.
  • masca antiacnee Gerovital Stop Acnee – învață să te folosești de o mască de ten periodic, o mască potrivită tipului tău de ten, care elimină impuritățile și stratul de celule moarte de la suprafața pielii. Vei fi încântat(ă) de senzația de curățare și prospețime pe care o astfel de mască o oferă.
  • benzi pentru curățarea punctelor negre Gerovital Stop Acnee – folosește-te de asemenea benzi – chiar fac minuni. Când am utilizat prima oară benzi anti puncte negre, am fost uimită de cât de bine curăță punctele negre, cât de curat aveam nasul. 😀 Nici nu bănuiam că aș avea atât de multe puncte negre, pentru că puține erau vizibile. 😉 Chiar merită să te folosești de astfel de benzi!
  • cremă ultra-activă Gerovital Stop Acnee – ajută într-un pas foarte important: hidratarea după curățarea în profunzime a tenului: reduce excesul de sebum cu peste 80%, dar, mai ales, are un efect calmant. Astfel, ține mâinile la distanță, pentru că una din problemele de bază în tenul cu probleme e că ai tendința să pui mâinile pe față des, fie din cauza mâncărimilor, fie din pricina usturimii provocate de comedoame. Pe lângă faptul că hidratează echilibrat, în zonele unde nu sunt probleme cu acneea: o problemă a tenului mixt în general. Asta în timp ce zona cu sebum în exces o ține sub control.

pachet de produse antiacnee gerovital stop acnee

[button url=https://l.profitshare.ro/l/3873716 target=blank icon=heart-2]Vezi kit de produse Gerovital Stop Acnee la preț bun.[/button]

Produsele din gama Gerovital Stop Acnee promit să ofere rezultate mult dorite după doar două săptămâni de utilizare constantă. Prețul lor este foarte foarte bun raportat la calitate și la ce oferă, mai ales spre deosebire de alte produse de la branduri mult mai mari, dar care adesea lasă de dorit. Sunt niște produse convenabile, bune, pe care să le poată astfel utiliza și adolescenți, și adulți deopotrivă. Eu una am încredere în Gerovital.

Voi ați utilizat noua lor gamă, Stop Acnee? Dacă da, cum este? Dacă nu, intenționați să o utilizați curând?