Cum sunt produsele italienești de beauty și make up de la Kiko Milano, Wycon Milano și Pupa Milano; mascara tratament Kiko Milano, mascara Pupa Milano, blush stick wycon Milano.

Când ajungi prin Italia, te sfătuiesc să îți îndrepți atenția, neapărat, nu doar spre magazinele de haine specifice modei italienești (care, slavă Domnului, abundă de creații și piese care mai de care. Totuși, preferatul meu, dintre cele care sunt mai accesibile ca prețuri, rămâne Motivi)… ci caută să îți faci timp să dai o raită – sau poate mai multe, prin magazinele de beautty și make-up specifice brandurilor de cosmetice italienești. Produsele de machiaj italienești m-au dat pe spate, nu sunt foarte accesibile ca preț, dar nici foarte scumpe, iar în ceea ce privește calitatea – hmm, îmi vine să mă abonez la produsele lor și să dau comenzi ocazionale și din Ro. Căci site-uri au și expediază comenzi și în afara Italiei.

Povestea mea cu produsele de machiaj italienești a început acum vreo 3 ani când din aeroport din Roma, de la un duty free, mi-am luat un set format din mascara și creion dermatograf negru, de la Pupa Milano, ambalate într-un etui simpatic, sclipicios, pe care și acum îl mai folosesc. Mă tenta să-mi iau branduri mai cunoscute de mine, dar erau relativ scumpe, iar acesta afișa o ofertă tentantă – cred a fost vreo 18-20 euro, mai mult sigur nu. În țară, primul lucru pe care l-am făcut a fost să încerc setul de beauty tocmai achiziționat. Am fost șocată… în sensul bun: creionul eyeliner – cu o mină nici prea moale, nici prea tare, era de un negru atât de intens și se așeza atât de bine, conturând ochiul perfect. Nu s-a întins niciodată și am rămas impresionată de intensitatea culorii – la nicio firmă, și am folosit destule, nu am dat peste un creion de un negru atât de intens. L-am folosit până nu am mai avut ce ascuți la el, cu gândul ca, de oriunde voi mai da de Pupa Milano, să îmi mai iau!! De mascara, și mai de bine decât de creion: am mai spus, eu nu am nu știu ce gene, nu foarte lungi, dar datorită acestui mascara, de la Pupa, am avut cele mai lungi și voluminoase gene ever! Și la fel, de un negru intens, perfect! Apoi, la o discuție cu o prietenă pasionată de make up și care are și cursuri în domeniu, i-am povestit de noua mea achiziție. Tipa, super extaziată, îmi zice: „Doamnee, nu știai de Pupa Milano? Sunt printre cei mai tari în make up! Bine ai făcut că ai luat și, cu prima ocazie, să îți mai iei!” 🙂 Dar deja nu mai aveam nevoie de vreo confirmare – Pupa Milano îmi dovedise deja cât de tare e! 🙂 Îmi pare rău că nu mai am produsele să vă arăt (măcar recipientul de mascara – era roșu intens), am rămas doar cu etuiul.

Am mai fost în Italia anul acesta, de curând, însă în orașe mai mici și mereu pe fugă, nu am mai dat de Pupa Milano. În schimb, am descoperit Kiko Milano și încă un brand, tot milanez – mi-am zis: la Milano nu se fac doar haine superbe, ci și produse de machiaj excelente – doar de-aia au săptămâna modei pe acolo, și multe alte evenimente.

De la Kiko Milano am luat așa, după cum poți vedea și în imagini: o mascara, un luciu de buze și un set de mănuși hidratante, tip mască (cele din urmă mă gândesc să le ofer cadou). Pentru că nu am dat de Pupa și căutam un mascara cel puțin la fel de bun precum acela, am luat unul de la Kiko. Și am găsit unul interesant: tip tratament – Daily Treatment Mascara 30 days extension, care promite să-ți alungească genele dacă îl folosești zilnic timp de 30 de zile. Mari rezultate pe genele mele subțiri și scurte, nu am observat, însă e foarte bun ca mascara, adică lasă genele suficient de lungi și în unele locuri pare să le fi alungit puțin – cu mascara peste ele se observă mai bine. E ambalat frumos, într-o cutie neagră, cu un fel de prospect de folosire în mai multe limbi și are o periuță simplă, lejeră, cu peri din plastic tare. Îmi place și aș mai achiziționa-o. Am luat-o cu vreo 7 euro, acum e la reducere de peste 60% și de aceea mă bate gândul să dau o comandă on-line de pe site-ul lor (la așa preț, merită bine acum!). 😛 Au și varianta de mascara – mai mult tot tip tratament – de noapte, la fel ambalat, cu același efect, de alungire a genelor pe timp de noapte 30 days Extension – Night Treatment Booster (ideal e să le combini dacă vrei cu adevărat rezultate).

mascara tratament Kiko Milano Daily Treatment Mascara 30 days extensionmascara Daily Treatment Mascara 30 days extension de la Kiko Milano prospect

[button url=http://bit.ly/1HaASzF icon=chart-2]Găsești AICI mai multe produse de make up de la KIKO Milano.[/button]

Luciul de buze Unlimited lipgloss e ultraglossy și durează – l-am luat pentru cadou, deci nu mă întrebați cum e. Și pe ăsta l-am luat mult mai scump decât e acum (am dat vreo 3 euro și ceva pe el), dar din testere am văzut că e foarte fain și miroase delicios, deci merită.

Mănușile tip mască Intensive hand gloves – pentru mâini și unghiii, sunt pentru hidratare intensă, lasă pielea fină și o restructurează dacă ai mâinile uscate. apoi, și pe asta o dau cadou. 😛 Deci nu știu exact cum sunt, dar am văzut mostra din magazin și par interesante – sunt dintr-o pânză moale impregnată cu soluție hidratantă. Sunt vreo 5 euro. 😀

produse de make up kiko milano wycon milano

[button url=http://bit.ly/1HaASzF icon=chart-2]Găsești AICI mai multe produse de make up de la KIKO Milano.[/button]

Celelalte produse achiziționate sunt de la wycon Milano (da, tot Milano – cum spuneam, acolo se produc minunile în make-up), sunt o variantă de produse mai accesibile, dar suficient de bune! Mi-am luat un blush sub formă de baton stick (în jur de 6 euro), un fard de pleoape mai peach gen culoarea pielii, ca să fixez creionul de ochi (de aceea voiam o nuanță cât mai naturală) – cam 2 euro  și o mascara (recomandată din magazin ca fiind cea mai bună a lor – avea o perie voluminoasă care m-a convins mai mult) – asta cam 8 euro parcă – și pe care am oferit-o cadou. Produsele chiar sunt faine, miros a cosmetice clasice și sunt destul de rezistente, în ciuda prețului mic la unele. Blush-ul l-am folosit și pe buze, ca ruj, și rezistă surprinzător de bine și chiar are grijă de buze. 🙂 fardul, la fel, e exact ce îmi doream, dar au mult mai multe variante de produse de machiaj și nu numai. Îi recomand și pe ei. Nu te stresa dacă dai de magazine Wjcon (scris în loc de Wycon), tot ei sunt, și-au schimbat denumirea de curând. Îi recunoști de regulă prin ambalajele simple, negre, foarte elegante de altel, cu numele brandului (același font, indiferent de nume) și alte detalii scrise cu alb. Dacă ai buget mai redus, merită și acest brand! 😉

Pupa Milano nu am mai găsit în aeroport, însă am nici nu m-am mai prea uitat la cosmetice și make up, căci deja bugetul meu era suficient de redus și cheltuisem pe cele descrise mai sus. 😛 Dar încă o dată: cu prima ocazie pe care o aveți de a cumpăra Pupa, nu vă zgârciți – merită, nu veți fi dezamăgite! Apoi, orice altă variantă de mai sus merită și ea încercată!

Vacanță frumoasă să aveți și, nu uitați: dacă sunteți prin Italia sau pe la vecinii ei, shopping la produse de  make up, mai ales ce-i din Milano! 😉