De ce apare mătreața și ce produse se potrivesc pentru părul cu mătreață? Unde găsești tratamente antimătreață profesionale la prețuri bune? Iată recomandările noastre!

Cine nu visează la un păr splendid? Dar stresul și micile necazuri de zi cu zi, cărora le dai prea multă importanță, frigul, vântul, ploaia sau arșița soarelui îți influențează negativ podoaba capilară. Sub căciulă, părul se îngrașă rapid și face mătreață, iar vântul, soarele și ploaia îl usucă.

Nu-i nimic! Îți sărim în ajutor în acest material, cu câteva recomandări de produse pentru părul cu mătreață, de această dată.

De ce face părul mătreață?

E vorba undeva despre un exces de sebum. Acest surplus conduce la deteriorarea scalpului și, ulterior, la descuamarea pielii capului, ceea ce e vizibil la nivelul părului sub formă de mătreață.

Apariția mătreții poate fi cauzată de stres, oboseală sau, așa cum am mai spus-o și în alte dăți și cum probabil știi și tu deja, de șampoane sau tratamente chimice agresive.

Ce produse sunt recomandate pentru părul cu mătreață?

Singura soluție în prima fază, în lupta contra mătreții, este șamponul antimătreață. În acest sens, pentru forme mai ușoare de mătreață, îți recomandăm șamponul Head & Shoulders Ocean Energy. Sau un șampon dermatocosmetic antimătreață ideal pentru scalp sensibil Vichy Dercos Anti-Pelliculaire Sensitive.

Poți să combini eventual acest șampon cu un balsam antimătreață din ingrediente bio, naturale. O dată la 5 spălări folosește un șampon delicat, potrivit pentru folosire frecventă, precum Johnson′s Baby, pentru a nu-ți agresa prea tare scalpul cu „leacuri” antimătreață diverse. De multe ori, dacă exagerezi cu un tratament, e posibil ca acesta să nu-și mai facă efectul. Poți încerca și apa de rozmarin pentru păr cu mătreață.

Poți încerca și un tratament antimătreață special pentru scalp. Un astfel de produs îndepărtează delicat celulele moarte, previne deshidratarea și energizează pielea capului. Alege doar tratamente antimătreață profesionale, de la branduri renumite și recunoscute pentru eficiența în îngrijirea părului și a problemelor specifice acestuia. 😉

tratament antimatreata profesional

[button url=http://event.2performant.com/events/click?ad_type=quicklink&aff_code=8aad3ce9e&unique=59bb5f58d&redirect_to=https%253A//www.esteto.ro/cauta/tratament_antimatreata&st=FR%20produse%20par%20matreata target=blank icon=heart-2]Vezi și alte tratamente profesionale.[/button]

Dacă mătreața nu cedează cu nimic din toate acestea, consultă un dermatolog. Îți va recomanda un șampon dermatocosmetic, de la o firmă recunoscută pentru asta. Noi, de pildă, ne-am împăcat excelent în acest sens cu șamponul dermatocosmetic tip  tratament antimătreață Vichy Dercos Anti-Pelliculaire Sensitive. Cere o astfel de trimitere de la medicul tău de familie.