„Suntem cu toții copii” – de la acest gând pornește Modivo promoții diverse pentru Ziua Copilului! Pentru cei mai mici, dar și cei mai mari copii, chiar și pentru copiii din interior, interiorul adulților.

Trebuie să ai grijă inclusiv de copilul interior, iar cadourile sunt ceea ce iubesc toți copiii. Sub această deviză, Modivo propune o campanie cu reduceri de ocazia Zilei Copilului, la care îi așteaptă pe toți!

Până pe 1 iunie inclusiv, Modivo ne îndeamnă să fim copii… și cei mici, și cei mari, cu reduceri mii și mii!

În perioada 29 mai – 1 iunie, campania specială de reduceri Modivo vine cu o ofertă de nerefuzat și cu care greu te vei mai reîntâlni: piesele fashion de top pot fi cumpărate muuult mai ieftin!

Este momentul să faci cuiva sau ție însuți/însăți o surpriză plăcută! Campania „Să fim copii!”, cu promoții de basm, îi așteaptă atât pe fanii mici, cât și pe cei mari ai modei.

promoții cu reduceri de ziua copilului modivo

Am făcut o selecție a celor mai dorite cadouri fashion pentru copii, pe care le poți achiziționa la reducere, începând chiar de acum  –  și din care te poți inspira pentru a alege ceva și pentru tine, bineînțeles.

Astfel, vă puteți asorta din punct de vedere stilistic, în familie, în ținute de tipul mama și copilul / tata și copilul.

Ce merită să-ți iei acum din oferta Modivo?

Vara începe bine și se anunță magnifică prin reduceri la brandurile de top și premium în modă. Merită, cu această ocazie, să îți iei piesele de vară senzaționale pentru sezonul ce stă să înceapă.

Costume de baie – un nou an, un nou outfit de plajă în care să creezi, în sfârșit, cele mai frumoase amintiri. Mergi pe o variantă practică de costum de baie tip surf de la Playshoes sau Reima care protejează de razele UV pentru primele zile de soare și răsfață-l apoi pe cel mic cu piesele stylish de la Mayoral sau Calvin Klein, inspirate de personajele și culorile copilăriei.

Pentru cei mici sau mari care preferă accesoriile originale, o pălărie tip bucket sau o șapcă poate fi un cadou mult așteptat și totodată util pentru vacanță. Găsești modele interesante în selecția Nike, Billieblush și Lego Wear.

Rochițele pentru fetițe sunt ideale în stilul athleisure, care cucerește moda străzii inclusiv la locurile de joacă, fiind iubit atât de mame, cât și de micile prințese. Alege un model de rochie sport din bumbac cu glugă de la Guess, Calvin Klein sau Ralph Lauren. 

Geaca din denim, de departe cea mai utilă piesă din garberobă, relevantă pentru 3 sezoane, este un must have atât în garderoba celor mici, cât și în dressingul tău. Noile colecții Mayoral, Tommy Hilfiger, Pepe Jeans și Primigi oferă o selecție interesantă de modele în reducere acum.

Nu uita: ai timp până pe 1 iunie să alegi un cadou cu până la 40% reducere, la un click distanță, pe Modivo !