Ademenit de multele reclame pe care le-am vazut prin tot felul de locuri, am intrat astazi si in Kenvelo sa vad ce produse mai au. In general, de cand cu venirea Inditex in Romania, am preferat reteaua de magazine a acestora (Pull&Bear, Bershka, Zara, etc), in loc de Kenvelo. De fapt, cei de la Kenvelo mai opereaza si alte magazine in Romania: Lee Cooper, Time Out si Tom Tailor si in ultimul an in realitate am cumparat de la acestea, in doua randuri.

Impresia mea, de client nu neaparat fidel, este ca pana la urma reteaua Kenvelo este formata din mai multe tipuri de magazine: cele din mall-uri (pe care le-am vazut) cu spatiu inchiriat relativ putin si cele pe care le gasesti in afara centrelor comerciale, ceva mai mari. In magazinele Kenvelo mai mari aproape de fiecare data cand am intrat am gasit cate ceva sa cumpar. Astazi am cumparat doua camasi in carouri si o bluza, ca tot era oferta.

Oferta inceputa in 1 Noiembrie (nu au avut amabilitatea pe facebook sa ne comunice pana cand tine promotia, presupun ca minim 2 saptamani) reia conceptul de cumperi produse de 300 lei si platesti la casa 150. Atentie, daca cumperi de 400, vei plati 250 lei, deci reducerea nu este de 50% general vorbind. Preturile, cu reducerea aplicata mi s-au parut destul de OK, ceva mai scump decat ma asteptam, dar cu reducerea iesi bine. De exemplu, pe cele doua camasi din noua colectie am platit 160 lei.

Am mai cumparat si o bluza cu 60 lei, redusa initial de la 80 – aceasta nu ar fi intrat insa in promotia cu 300/150 si a fost trecuta pe un bon fiscal separat. De asemenea, era activa o promotie pentru o parte din geci cu 50% reducere.

Promotie Kenvelo Noiembrie 2013

Reteaua actuala Kenvelo este formata din 85 magazine, din care 43 Kenvelo (11 în București, 2 Timișoara, Cluj, Arad, Iași, Pitești, Constanța, Brașov și 1 magazin în restul orașelor), 25 Lee Cooper, 10 TimeOut si 7 Tom Tailor. (sursa) Dacă vrei să vezi unde poți să găsești magazinele din rețeaua Kenvelo, există aici o pagină, inclusiv cu harta tuturor zonelor, din fiecare localitate.