Deși există pe piață de foarte mult timp, abia în ultimii ani produsele iluminatoare au pășit, cu adevărat, în lumina reflectoarelor.

E de salutat mereu un astfel de trend. Așa că iată mai jos câteva sfaturi și cosmetice & produse de machiaj iluminatoare de care, atenție, e posibil să vă îndrăgostiți iremediabil!

Sfaturi pentru aplicarea produselor iluminatoare

  1. Pentru un efect natural de mărire a privirii și pentru a crea impresia de chip odihnit, aplică un produs iluminator pe arcade, partea superioară a pomeților și estompează-l deasupra liniei subțiri a sprâncenelor.

    Pudrează pierdut până la baza perciunilor.
  2. Porți o rochie decoltată sau fără umeri? Îndrăznește să punctezi oasele de la baza gâtului și umerii cu un podus iluminator. efectul este… wow! Te vei convinge când vei vedea fotografiile făcute la eveniment, petrecere sau o simplă ieșire în oraș. 😉

    Mizează pe ceva cât mai natural, ca uleiul uscat multifuncțional, cu sclipici, pentru față, corp și păr Nuxe Huile Prodigieuse Or, cu 7 uleiuri diferite super hrănitoare, dar lejere. Îți va scoate și bronzul în evidență.
  3. Aplică o bază cu efect iluminator înaintea fondului de ten. Pielea va radia, iar machiajul va rezista mai mult timp. Poți opta pentru baza de machiaj iluminatoare Yves Saint Laurent Touche Éclat Blur Primer.
  4. Pentru a-ți pune în evidență picioarele, să le faci să pară ca ale unui star, încearcă produse cu efect de dresuri, ca spray-urile AirStocking, care au și rol iluminator și funcționează fix ca un fond de ten pentru picioare.

Dresuri tip spray AirStocking – make-up iluminator pentru picioare
yves-saint-laurent-touche-eclat-blur-primer-baza-de-machiaj-iluminatoare
nuxe-huile-prodigieuse-or-ulei-uscat-multifunctional-cu-sclipici-pentru-fata-corp-si-par

Tu ce produse iluminatoare preferi? Scrie-mi în secțiunea de comentarii din josul paginii. 😉