Haine de vara la reduceri mari de pana la 70% si transport gratuit la comenzi peste 99 lei din magazinul on-line FashionSense.

Știi că vara se apropie de final atunci când magazinele se întrec în reduceri la hainele de vară. Nu-mi place s-o spun, dar se pare că a cam venit acel moment și pentru anul acesta, când ne pregătim deja de finele verii. Însă magazinele on-line știu cum să îndulcească momentul. Așa că au dat startul la reduceri. Cel mai mult m-au surprins însă reducerile de până la 70% pe care magazinul on-line FashionSense le pune la bătaie anul acesta la articolele de vară. Zău așa, 70% nu e de lepădat. Adică, ia gândește-te puțin, în loc să dai pe o bluză vreo 90 lei, vei plăti acum doar 27 lei.

Totuși, majoritatea hainelor de vară de pe acest site au o reducere de 40%-50%, valoare destul de echilibrată și rezonabilă, de altfel. Vei găsi diversitate mare de produse: bluze, tricouri, fuste, rochii, pantaloni, tricotaje, sacouri, jachete, paltoane, pardesie, tunici, compleuri, accesorii, chiar și la ținute pentru cocktail și evenimente. Din păcate, magazinul lor este destinat doar îmbrăcămintei pentru femei, deci nu vei găsi la ei și haine și accesorii pentru bărbați sau copii. De asemenea, nu vei găsi încălțăminte, nici pentru femei. Însă diversitatea de haine pentru femei este destul de mare, fiind imposibil să nu găsești ceva pe placul și gustul tău. Mai ales că hainele se adresează unor grupe variate de vârstă: de la tinere până la doamne, și de categorii: de la studente până la femeile business, care adoptă în general ținute sobre, office. În plus, privind gama de rochii, ai o gamă diversă de rochii de toate culorile, de la cele mai scurte până la cele mai lungi, de zi sau de seară.

Rochie neagră din catifea, clasică, cu guler brodat - la reducere
Rochie neagră din catifea, clasică, cu guler brodat – la reducere

[button url=//event.2parale.ro/events/click?ad_type=quicklink&aff_code=8aad3ce9e&unique=3565a82b0&redirect_to=http%253A%252F%252Ffashionsense.ro%252Fpromotions%252Fgarment%252Fall-products%253Fpage%253D1 icon=arrow-right-3]Aici găsești reduceri la haine de vară și nu numai de până la 70%![/button]

Din câte vezi, deși le încadrează la haine de vară, vei vedea că nu chiar toate articolele la reducere de la ei sunt de purtat doar vara. Poți purta, fără probleme, tricou, peste care să adaugi un sacou sau o jachetă în zilele de toamnă. La fel, unele bluze pot fi purtate și în sezonul de trecere toamnă-iarnă. Apoi, accesoriile și rochiile de ocazie sau unele tricotaje merg indiferent de sezon și anotimp. Și asta pentru că, în general, vei vedea că au mai mult piese de îmbrăcăminte destul de simple și clasice, piese must have, de nelipsit în orice dulap și care să se poată combina la mai multe ținute, fără să fie nevoie să mai investești în noi haine. În plus, sunt lucruri de calitate, fabricate în România, majoritatea de designerul Andreea Tincu.

Având în vedere câte haine de vară pentru femei la reducere (cuprinsă între 15% și 70%) vei găsi la ei, zic să te grăbești să prinzi și tu oferta! Mai ales că oferă și 5% discount la orice comandă on-line. Ba mai mult, dacă ai o comandă ce depășește 99 lei, beneficiezi și de transport gratuit! Profită și tu de reducerile la haine de vară FashionSense și Îți vei îndulci ultimele zile din sezonul de vară!