Parfumuri de firmă la reducere o săptămână, până la 1 noiembrie.

Uneori, toamna nu se numără doar recoltele, ci și… ofertele și reducerile. Dacă până acum v-am tot anunțat de reduceri diverse: la încălțăminte, îmbrăcăminte și diverse accesorii ori cosmetice, de data aceasta a venit rândul să vă spun de o super ofertă la parfumuri. Pentru că ne aflăm, oficial, în Săptămâna Parfumurilor, cu mari reduceri la parfumuri, la prețuri tentante, până la data de 1 noiembrie 2015, în acest mall on-line. Așadar, dacă vânai un parfum de mult și nu ți-l prea permiteai, acum e timpul să încerci, căci ai ocazia să îl găsești și la reduceri de peste 70 %. 🙂 Ai astfel șansa să îți iei un super parfum și la prețul de doar 59.90 lei.

De pildă, mari reduceri vor fi la parfumuri de la Chopard, Calvin Klein, Cerruti, NYC – Elizabeth Arden, Bvlgari, Guess etc.  Și mai tare e că intră la ofertă nu doar apele de toaletă, ci și esențele tari, tip apă de parfum. În plus, atât parfumurile pentru femei, cât și parfumuri pentru bărbați sunt disponibile la prețuri mici-mici, greu de egalat. Ai ocazia astfel să te pregătești din timp și pentru cadourile de moș Nicolae și chiar pentru cele de Crăciun. Chiar și parfumuri Chanel au discount mare la prețuri săptămâna aceasta: între 3% și chiar 33%.

apa-de-parfum-wish-75 ml la reducere

[button url=//event.2parale.ro/events/click?ad_type=quicklink&aff_code=8aad3ce9e&unique=184f69294&redirect_to=http%253A%252F%252Fwww.elefant.ro%252Flist%252Fparfumuri icon=laptop]Click AICI pentru reduceri mari la PARFUMURI de Firmă![/button]

Ține minte aceste 3 lucruri: săptămâna aceasta, până la 1 noiembrie, reduceri mari, la parfumuri! 🙂 Nu rata această ocazie unică! Merită din plin să-ți iei parfumuri de firmă la prețuri super bune. Cred că nici de Black Friday nu vei prinde așa o ofertă la parfumuri.