Află cât de important este să te odihnești și să te relaxezi, să eviți stresul pentru tenul tău, ca să ai o piele frumoasă și sănătoasă, fără coșuri și riduri.

Stresul face rău peste tot. În interior dă dureri de stomac, de cap, palpitații la inimă. Iar în exterior afectează pielea: conduce la apariția petelor de uscăciune, ba mai mult, chiar a coșurilor.

Iată așadar încă un motiv pentru care nu trebuie să te lași pradă stresului. Învață să-ți controlezi sentimentele, să te relaxezi și tenul tău (și nu numai el) va avea doar de câștigat.

Odihnește-te des și bucură-te cât mai mult de timpul liber! Probabil ai observat că după un somn bun, tenul tău arată mult mai bine, mai relaxat, e mai fin și mai tonifiat. Dacă mai aplici și o cremă potrivită anterior, înainte de culcare, vei arăta wow spre dimineață sau la trezire. 🙂

Nu uita să mai profiți și de ieșirile în aer liber pentru oxigenarea ta, a pielii, a creierului! 😉 La fel, din când în când, mai fă-ți un masaj facial sau programează-te la un masaj profesional!

Relaxează-te des și tenul și pielea ta îți vor mulțumi cu siguranță! Va radia și se vor reduce ridurile și apariția coșurilor! 😉