Daca te decizi sa inlocuiesti bigudiurile normale cu cele calde, trusa de bigudiuri electrice de la Remington H0747 ar fi o alternativa buna.

Trusa costa aproximativ 120 de lei(verifica aici pret actualizat) si contine 12 bigudiuri electrice incalzite, cu miez de ceara si ionizare care ajuta la crearea volumului si a buclelor mari si stralucitoare.

Unul dintre avantajele a acestui produs este miezul de ceara care ajuta la retinerea caldurii pentru mai mult timp, astfel buclele rezultate sunt de o durata mai lunga.

Alt avantaj este tehnologia cu ceramica ionizata care confera o coafura neteda si are un efect antistatic care previne electrizarea firelor de par.

Miez de Ceara

Aceste bigudiuri sunt foarte usor de folosit si nu se supra incalzesc, astfel le poti atinge cu incredere si nu sunt incomode cand le ai pe cap.

De asemenea, durata incalzirii lor este destul de mica. Daca iti doresti sa ai volum mare si de durata, va trebui sa iti lasi bigudiurile pe cap pana la racirea acestora. Acest produs este recomandat mai ales pentru parul mediu, deoarece pentru parul lung si des cele 12 bigudiuri nu sunt suficiente.

Remington H0747 este un produs exceptional daca vrei sa ii dai parului mai mult volum, stralucire si niste bucle mai putin agresive, de o durata mai lunga.

Bigudiurile sunt usor de folosit, sunt confortabile si se folosesc pe parul uscat.

UPDATE: Trusa de bigudiuri Remington H0747 nu se mai găsește în oferta magazinelor; probabil nu se mai produce, dar găsești, în schimb, o mare varietate de bigudiuri Remington în ofertă.