Revolution Beauty și-a unit forțele cu Netflix pentru a lansa o nouă colecție de machiaj care sărbătorește lansarea „The School for Good and Evil”.

Colecția de machiaj în ediție limitată „The School for Good and Evil” a fost inspirată de eroii și răufăcătorii din basme. Gama de 16 produse, cu prețuri cuprinse între vreo 30 lei și 100 lei, este disponibilă deja online la RevolutionBeauty.

Colecția fermecătoare a fost concepută pentru a „transporta iubitorii de machiaj în tărâmul The School For Good and Evil” și include luciu de buze care își schimbă culoarea și o carte de vrăji pe bază de fard de pleoape.

Revolution Beauty este cunoscut pentru colecțiile sale jucăușe, care încurajează consumatorii să experimenteze cu culoarea. Colaborările anterioare râvnite includ Shrek, Ozzy Osbourne, Coraline, Beetlejuice, Game of Thrones și Clueless.

Noua colecție vine la doar câteva zile după ce CEO-ul Revolution Beauty, Adam Minto, a demisionat. Demisia lui Minto a avut loc în timpul unei investigații privind eșecul său de a finaliza auditul suficient de repede.

Lansate în 2014, produsele Revolution Beauty sunt certificate PETA, fiind create fără cruzime împotriva animalelor, și sunt până la 76% vegane.

Această colaborare îl vede pe gigantul de produse de înfrumusețare și îngrijire a pielii să facă echipă cu conglomeratul media Netflix, cel mai important serviciu de streaming din lume, cu 223 de milioane de abonamente plătite în peste 190 de țări.

Tu ce părere ai? Te inspiră noua colecție de machiaj? Ți-ai dori-o? Mie îmi place că are prețuri bune, Revolution Beauty fiind un brand foarte accesibil, dar cu produse destul de bune în raport cu prețul.

Sursă info & foto: theindustry.beauty/