Despre rochii sexy, mulate pe corp tip bandage – cine le-a inventat, cine le creează, unde se găsesc online și când să purtăm rochii tip bandage.

Reinventată de către Max și Lubov Azria (directori de creație ai casei Hervé Léger), emblema sexy a perioadei actuale, rochia simbolică tip „bandage” (pentru că e croită din benzi de material alipite de tipul bandajului), creată inițial de Hervé Léger, a împlinit anul acesta 30 de ani de când celebrează curbele feminine. 🙂 Probabil ai observat și tu că rochia bandage este tot mai mult în tendințe și s-ar putea ca tocmai această aniversare să fie și motivul revenirii sale în modă. E cea mai sexy rochie din toate timpurile, foarte feminină, scoțând corpul femeii în evidență, în modul cel mai senzual și… „păcătos” cu putință. 😛

Cine produce rochiile de tip bandage?

Marca Hervé Léger e cunoscută, așadar, în întreaga lume datorită simbolicelor rochii tip bandage, realizate cu benzi elastice. Și nu există nici până în ziua de azi o altă creație care să sculpteze corpul și să exalte curbele feminine într-o manieră atât de senzuală și puternică precum aceste rochii.

„Să fii sexy, înseamnă să ai încredere în tine însăți. Facem femeile să se simtă inspiraționale”, declara, pentru Vogue, Lubov, care, alături de soțul său, Max Azria, conduce firma Hervé Léger by Max Azria, designer la rândul său și proprietar al grupului BCBG Max Azria.

rochie tip bandage cu umeri cazuti galben inchis spre portocaliu rochie sexy mulata tip bandage

[button url=//event.2parale.ro/events/click?ad_type=quicklink&aff_code=8aad3ce9e&unique=d3f9e6ac8&redirect_to=http%253A%252F%252Fdeclub.ro%252Frochii-bandage%252F icon=quote]Această rochie sexy tip bandage și multe alte modele sunt AICI![/button]

Cine a creat prima rochie tip bandage?

Din mâna creatorului Hervé Peugnet, firma a luat naștere în anul 1985. Precursorul stilului body-conscious, întreprinzătorul Peugnet a s-a gândit înainte să folosească materiale asociate în corsete, în ideea de a crea rochiile sale iconice. Grupul BCBG Max Azria a achiziționat marca în 1998, fiind prima oară în istoria modei când un designer american încorpora un „couturier” francez. În 2007, Max Azria a relansat brandul de tip „bandage”, cu un design propriu, într-un spirit propriu, și, începând cu colecția din 2008, defilează în fiecare an la New York la Fashion Week.

„Menținem estetica și sufletul original al mărcii în tot ceea ce facem”, spune Lubov. Îmbrățișate de toată lumea bună, de la supermodele și staruri de la Hollywood până la femeile stilate obișnuite, care „defilează” pe stradă, zi după zi, creația cea mai sexy dintre rochiile momentului face să pară suple chiar și cele mai pline forme.

Unde să port o rochie sexy tip bandage?

E o rochie-icon, de nelipsit din garderoba unei femei stilate; conferă un aer sexy și îi prevăd o viață lungă, precum tuturor pieselor cde îmbrăcăminte care au scris istorie în moda de până acum și care sunt un must have. Rochia sexy tip bandage merge purtată în diverse împrejurări: în club, la ieșirile cu prietenii, la banchet, la petreceri de diverse tipuri, la nunți și botezuri etc. Cele cu detalii strălucitoare sunt perfecte în club și la party-uri, creând o notă și mai aparte rochiei. Cele simple, în culori clasice, cuminți, merg cam în oricare dintre împrejurările de mai sus. Mizează pe o rochie tip bandage când nu știi ce să porți și vrei să fii sexy și seducătoare totuși! 😉

Rochii tip bandage, în diverse modele și culori, găsești aici.