Rochii de seară din materiale nobile de culoare verde regal, rochii din catifea și dantelă de culoare verde-închis.

Nu degeaba au unele culori atributul de „regal” în coadă. E pentru că au ceva nobil, amintesc de rochiile reginelor și de hainele împăraților. Ca să nu mai spun de catifea care, dacă are o astfel de culoare e royal până la ultimul său milimetru de purtare. Eu ador aceste culori care denotă noblețe, putere, eleganță și desăvârșire. Și combinate cu materiale nobile și cu istorie deja (nu doar catifea, ci și dantelării, voaluri și tulle-uri diafane) transformă orice rochie de seară în vedeta evenimentului. În plus, o astfel de culoare nu se va demoda niciodată, de aceea o rochie într-o culoare regală e un must have pentru orice femeie. Iar acum vă propun verdele regal – un soi de verde de culoarea mușchiului, dar și acele nuanțe de verde smarald, ca verdele pietrei prețioase. Că sunt din dantelă, catifea sau voal, rochiile de culoare verde regal merită toată atenția ta, atunci când vrei să strălucești cu stil la un eveniment important din viața ta sau a cunoscuților tăi.

M-am bucurat foarte mult să găsesc astfel de rochii de culoare verde regal din catifea, dantelă sau voal, într-un singur loc, la un magazin on-line care comercializează haine create în România, de o echipă pricepută. Și mai tare e că au uneori combinații de materiale nobile, precum dantela și catifeaua, în aproape toate tipurile de culori regale pentru rochii. Dincolo de acest aspect, prețurile rochiilor sunt extrem de bune (verifică aici oferta de rochii verde regal), dat fiind faptul că, de obicei, astfel de materiale diafane, și în culori atât de frumoase, sunt destul de scumpe. Abia aștep să înceapă Black Friday și la ei – să vezi atunci ocazie să îți iei o rochie din catifea sau dantelă de culoare verde regal și nu numai la prețuri super convenabile!

Fie că sunt mulate pe corp, în croială A-line sau cloș, de lungime midi sau lungi, orice rochie arată bine în această culoare regală. În plus, acesta e un avantaj: să îți găsești o rochie din materiale nobile, într-o culoare atât de frumoasă precum verdele regal (și nu numai), în croială care să avantajeze cam orice tip de siluetă. Personal, ador rochiile din catifea verde-închis, mulate pe corp, cu mâneci lungi, de lungime midi. Arată superb și merg la orice eveniment de sezon rece. Mă gândesc că sunt ideale pentru Revelionul 2016. De asemenea, multe au și inserții din dantelă, care le fac și mai elegante și feminine. Dar vei găsi rochii de culoare verde regal și din material lejer și diafan precum voalul, combinat cu inserții sau broderii din dantelă. Și acestea sunt superbe, mai ales că sunt lungi. Merg perfect pentru doamne mai în vârstă – de pildă, sunt potrivite, la nunți, pentru soacre sau pentru nașă.

rochii verde regal

[button url=http://profitshare.ro/l/2186314 icon=file]Mai multe rochii de seară de culoare verde regal găsești AICI![/button]

Un lucru e cert însă, indiferent ce tip de rochie sau material preferi pentru un eveniment frumos, cu această culoare regală, verde regal, nu vei da greș nicicum! Vei fi extrem de elegantă și vei avea un aer aparte. Mizează pe o astfel de culoare și vei fi cu adevărat regină!