Modele de rochii inspirate de cultura japoneză: rochie scurtă mulată pe corp cu imprimeu floral și nasturi pe gât, rochie tip halat kimono.

Arta japoneză nu are cum să ne lase indiferente. Când ne gândim la modă, primul lucru care ne vine în minte este, probabil, kimono-ul. Sau acea rochiță scurtă, mulată, care se închide pe gât cu năsturei și cu imprimeuri florale. Și că tot vine vorba, imprimeurile cu crenguțe înmugurite sau cu flori sunt asociate instant cu cultura japoneză. Dacă ești atrasă de arta japoneză și, implicit, de hainele lor tradiționale, poți opta pentru variante de haine cu motive sau croieli influențate de cultura japoneză.

Acum două veri, au început să se poarte foarte mult kimonourile – niște cardigane largi din voal, uneori cu franjuri, și diverse imprimeuri – florale, cu păsări, adesea exotice. Erau inspirate de kimonoul japonez, în mod clar, dar s-au purtat multă vreme și rochiile largi, maxi, cu cordon și imprimeuri, în același mod croite ca halatul / rochia pe care îl / o poartă gheișele – rochii largi, satinate, cu mâneci mari. Așadar, dacă îți place cultura japoneză, ai noroc, se găsesc deja modele de rochii în stil japonez: fie clasica rochiță scurtă, cu nasturi pe gât, mulată pe corp și cu imprimeuri florale și crenguțe cu flori, fie rochia stil kimono, ca un halat, cu cordon.

Eu am găsit deja o rochie mulată pe corp, în croială japoneză, albă, cu imprimeuri florale, realizată din bumbac natural cu aspect tip jacard. E o rochie mini, elegantă, cu margini laterale și închidere cu fermoar pe spate. Are un design unic, deosebit, astfel că imită foarte bine rochia mini japoneză. O poți purta și la birou, dar și în oraș, la ieșirile cu prietenii sau la o cină romantică. În zilele mai reci, poți să ei un pulover cu nasturi tip cardigan peste. Te va înveseli și te va scuti de lipsa de inspirație în zilele în care chiar nu mai știi ce să iei pe tine.

rochie kimono mulata si pe gat

[button url=http://profitshare.ro/l/3236648 target=blank icon=heart-2]Aceste rochițe sunt aici.[/button]

O a doua alternativă de rochie de inspirație japoneză pe care poți alege să o porți este rochia tip halat kimono, în croială lejeră și foarte confortabilă. Astfel, vei purta ceva foarte comod, dar și extraordinar de elegant, mai ales prin simplitate. Am găsit o astfel de rochie inspirată de cultura niponă și de simplitatea lor. Cordonul din talie si drapajele din zona decolteului acestei rochii sunt detaliile principale inspirate din istoria kimonoului. Cordonul este inclus si este realizat din piele naturală; se închide cu capse. Aceasta e o rochie tip must have, pe care o vei putea purta la foarte multe ocazii datorită simplității sale. Este creată de cunoscuta Andreea Raicu.

rochie tip halat kimono Andreea Raicu

[button url=http://event.2performant.com/events/click?ad_type=quicklink&aff_code=8aad3ce9e&unique=8d4e5990e&redirect_to=https%3A//shop.andreearaicu.ro/rochie-kimono.html target=blank icon=heart-2]Aceasta rochie kimono semnata de Andreea Raicu e disponibila AICI.[/button]

Dar, de asemenea, vei găsi modele de rochii kimono și în alte croieli, chiar dacă pornesc de la celebrul halat specific japonez. Unele sunt cu imprimeuri asemănătoare, cu motive florale sau motive exotice, indiferent de natura lor. Toate se remarcă prin materiale lejere, mâneci largi, materiale fine și croieli comode. Unele sunt și deosebit de elegante, putând fi purtate la ținute de seară. Bun gust, multă meticulozitate și rafinament – asta ne aduce cultura japoneză prin rochiile de inspirație niponă și nu văd de ce nu am miza pe ele în zilele când vremea ne-o permite. Așa că, pe principiul iarna – car și vara – sanie, zic să te pregătești de pe acum pentru primăvara-vara următoare cu o astfel de minunăție de rochie kimono.

rochie kimono modele

[button url=http://profitshare.ro/l/3236643 target=blank icon=tag]Mai multe modele de rochii tip kimono vei găsi AICI.[/button]