Rochie lungă verde simplă, cu mâneci lungi, de purtat toamna sau primăvara, în zile mai călduroase, din material elastic.

Faptul că a venit pe bune toamna și frigul nu înseamnă că nu mai putem fi feminine, că trebuie să ne scoatem din garderobă numai pantalonii, colanții, puloverele groase și să uităm de rochițe și fustițe până la primăvară. Mai mult chiar, nu e cazul să renunțăm nici la a purta culori vii sau vesele, care să ne redea pofta de viață, mai greu de obținut în perioadele reci și ploioase. Iar toamna are și zile mai frumoase, mai calde, în care rochițele sunt perfecte… Și spun asta cu gândul la o rochie lungă, lejeră, verde crud, cu mâneci lungi, pe care am descoperit-o de curând și pe care mă gândeam că o putem purta zilele acestea de toamnă, care nu sunt nici prea blânde, dar nici prea reci. Combinată inteligent, te ajută să treci peste ploi și frig. Și merge purtată și la primăvară. Așadar, e de scos la înaintare în perioadele de tranziție, de toamnă sau de primăvară. În plus, o astfel de rochie este o piesă versatilă, care poate fi purtată în mai multe combinații și la mai multe ocazii.

Această rochie verde este realizată dintr-un material lejer, simplu, elastic, e foarte lungă, astfel încât trebuie purtată cu tocuri mai înalte, ca să nu o târâi pe jos și să te împiedici în ea. O găsești în mărimile S și M, însă cred că M ar merge și la L, fiindcă materialul permite, fiind realizat din 95% poliester și 5% spandex. Ca idee de outfit pentru toamnă, aș purta-o cu botine înalte și cu jachetă din piele. Fiind însă simplă, unicolorată și de un verde simplu, crud, nu foarte aprins, permite combinarea cu multiple alte piese, mai simple sau mai complexe; mai mult, merge cu orice altă culoare și acum, toamna, mai ales cu niște culori pământii sau de toamnă, precum marouri, ruginiu, griuri colorate.

Fiind simplă, dar foarte feminină, cu un decolteu suficient de deschis, dar care păstrează însă misterul, merge purtată și la ocazii mai speciale, ca rochie de seară, mai ales dacă o accesorizezi cu bijuterii mai complexe și spectaculoase și cu o poșetă de seară bine aleasă.

Rochie lunga simpla verde

Având în vedere că nu costă mult (verifică aici prețul actualizat), această rochie se va dovedi și arăta în timp ca o investiție foarte bună, fiind una dintre acele tipuri de piese de îmbrăcăminte versatile, care merg purtate aproape în orice împrejurare – asta datorită designului simplist, dar foarte feminin cu care a fost creată. Ia-o la birou sau la o ieșire în oraș, cu prietenii și vei vedea ce mult te va ajuta să ieși din impasuri de tipul „Of, ce să mai port azi?”. Pentru că e lungă, merge fără probleme purtată cu o pereche de dresuri mai groase în zilele mai reci. Și pentru când toamna va lăsa locul iernii, pune-o bine pentru la primăvară! 😉 Pentru că materialul e destul de subțirel…