Rochii nude pentru evidențierea bronzului; rochie scurtă nude din voal fin, cu esarfa, rochii nude de ocazii, rochițe de club, nude. Nude – culoare care îți pune în valoare bronzul și te face să pari mai bronzată.

Poate că vara perfectă nu există. Nici soarele nu e perfect – uneori mai „mușcă” și acest lucru îl vezi concretizat în zeci de creme și loțiuni cu factor de protecție solară etalate pe etajera de cosmetice indispensabile. Și nici bronzul nu-i perfect fără soare și sacrificii – ce să faci, nici trandafirul nu ar mai fi la fel de frumos dacă nu ar avea spini… Dar pentru toate treburile femeiești există soluții. Căci tocmai de aceea ne numim femei. Mai o loțiune bronzantă, mai o culoare care să accentueze și cel mai fad ton de bronz dispersat pe pielea încăpățânată care face nazuri la soare…

Pentru că, odată cu primăvara, soarele și bronzul verii încep să pândească pe la colțuri, n-am cum să nu mă gândesc la… rochițe. Dar ce rochițe? Hmm, păi pentru cele care aveți o piele mai pretențioasă și mai sensibilă la razele puternice ale soarelui, așa ca a mea, există o culoare, o nuanță care nu-i nici bej, nici ecru, nici roz pal, dar care face minuni chiar și pentru cea mai fadă tentă de bronz, fie el din cutiuțele ți recipientele cu „poțiuni” magice, bronzante instant. Există nude, o culoare inventată pentru orice femeie: adolescentă, domnișoară sau doamnă, lady sau puștoaică, cea care lucrează la birou sau se pregătește de balul de absolvire.  Iar pentru bronzul de vară, există rochia perfectă: rochia nude, lungă sau scurtă, nu contează – importantă e doar „destinația” ei. Important e și ca în fiecare vară să te „înarmezi” cu o rochie nude, cu croială în tendințele vremii, mai ales dacă te numeri printre cele… în căutarea bronzului perfect.

De ce o rochie nude? Pentru că: 1. Nimic nu-i mai feminin și delicat decât o rochie (nici chiar fustița, care, crede-mă, dacă nu ai skills-urile necesare să o asortezi cum trebuie, îți poate strica întreaga ținută) și 2. Nude-ul este una dintre culorile care accentuează bronzul pielii, indiferent cât de șters ar fi el. În plus, e o culoare-pastel care, conținând și tonuri de roz pal, dar și tonuri de bej, se potrivește oricui. Chiar și dacă ești norocoasa deținătoare a unei nuanțe de ten mai închise, de la natură (precum creolele, de pildă), și nu ai nevoie de urmărit soarele pentru a căpăta o nuanță de caramel sau de umblat pe la solar ori de investit în cosmetice autobronzante, în nude vei fi vedetă, cu stil și eleganță.

Rochie scurtă de voal nude, stil roman, cu eșarfă
Rochie scurtă de voal nude, stil roman, cu eșarfă

[button url=//event.2parale.ro/events/click?ad_type=quicklink&aff_code=8aad3ce9e&unique=d3f9e6ac8&redirect_to=http%253A%252F%252Fdeclub.ro%252Fprodus%252Frochii-de-vara-kate%252F target=blank icon=arrow-right-4]Vezi mai multe poze sau cumpara rochia de aici[/button]

Rochiile nude sunt, așadar, un truc bun de a crea iluzia de bronz perfect sau de tentă de arămiu pe pielea ta. Și sunt diafane, feminine, de bun gust și elegante, motive pentru care, că e banchet, nuntă la care participi, majorat sau orice alt eveniment special la care participi ori vrei doar să pari mai atinsă de soare, într-o zi obișnuită, mizează pe o rochie nude, classy și de bun gust. În plus, ca accesorii și încălțăminte, la fel ca și alte culori clasice, nude-ul se potrivește perfect cu aproape orice alte culori, mai vii ori mai liniștite i imaginează-ți doar ce bine arată o rochie nude combinată cu niște pantofi roșii în picioare sau cu niște sandale de culoare roz-somon ori roz pal/prăfuit. Se împacă de minune și cu nuanțele metalice, atât cu arămiul, cu griul silver/argintiu ori cu auriul. Doar încearcă și vei fi surprinsă!

Indiferent de lungime, mai lungă sau mai scurtă, rochia nude te va pune în valoare! Așa că înlocuiește  micuța rochie neagră/the little black dress, deja plicisitoare, cu una nude, și mai fascinantă. Mizează pe rochia nude și ai să fii mai aproape de… vara cu bronzul perfect, fie el și din cutiuțele cu loțiuni autobronzante!

Autor: Ralu (Raluca Alina Popescu)