Haine si Rochii superbe de la designerul roman Rhea Costa.

Numai cine nu le-a văzut nu iubește rochiile ce poartă semnătura casei de modă românești Rhea Costa. Numele este de fapt o prescurtare jucăușă a designerului român Andreea Constantin, la început stilist, iar ceea ce creează este de-a dreptul fabulos. Rochiile extrem de rafinate, de poveste, se fac remarcate prin materiale fine precum mătasea, voalul, tulle-ul combinat cu broderiile din dantelă, crep, tafta. Dar nu numai rochiile sunt de apreciat, ci și bluzele, jachetele sau alte piese impresionante se remarcă prin stilul propriu inconfundabil. Și când le vezi, n-ai crede că există de doar 2 ani acest brand minunat, care se vrea extins și la nivel internațional. Și ar merita!

De când vezi creațiile Rhea Costa nu ai cum să le reziști și să nu-ți dorești una. Nu-i de mirare că aproape toate vedetele de la noi le poartă la evenimente importante, rochiile fiind de-a dreptul demne de covorul roșu și nu numai. Nu ai cum să nu strălucești într-o ținută Rhea Costa oriunde alegi să o porți. Piese superbe de îmbrăcăminte Rhea Costa găsești și în acest magazin on-line, într-o varietate destul de mare: rochii – de seară sau casual, salopete, jachete, bluze, coliere handmade cu perle naturale de cultură cusute pe baze textile din mătase sau alte materiale fine etc.

Fie că alegi o rochie elegantă, diafană Rhea Costa pentru acest Revelion sau o rochie office stilată pentru întâlnirile tale de afaceri sau pentru ținutele tale de lady, impecabile, să mizezi pe acest brand românesc de modă, relativ nou, este cu adevărat o decizie nu numai bună, dar cu personalitate. Vei avea o ținută originală, unică și cu siguranță foarte admirată! Așa cum îi șade bine unei lady! Deși pot părea scumpe, ține minte: ținutele Rhea Costa sunt de designer, poartă o semnătură proprie și tind să se impună și în moda internațională – dacă, peste ani, brandul va ajunge cunoscut, ghici cine va fi admirată că are una dintre primele ținute Rhea Costa, de la începuturi? Apoi, când ceva atât de atent lucrat, cu o amprentă unică, personală, foarte feminină, te îmbracă atât de bine și de rafinat și devină piesă de seamă în dressingul tău, nu poți fi decât o femeie fericită! O lady desăvârșită. Așa că urmărește acest brand românesc care promite multe, fiind definiția feminintății și a rafinamentului prin excelență.

rochii rhea costa

[button url=http://event.2parale.ro/events/click?ad_type=quicklink&aff_code=8aad3ce9e&unique=ddb1ea7a7&redirect_to=https%253A%252F%252Fwww.molecule-f.com%252Fro%252Frhea-costa%253Fp%253D1 icon=upload]Aceste rochii și multe alte creații Rhea Costa sunt AICI.[/button]

Eu visez la o rochie Rhea Costa de multă vreme și tot urmăresc brandul – cine știe, poate în curând îmi voi face un hatâr și mă voi recompensa cât pentru toată viața cu o piesă de un asemenea bun gust! Merită, măcar pentru zilele cele mai importante din viața ta: cununia civilă sau chiar cea religioasă, majoratul tău sau nunta ori botezul copilului tău – după caz! 🙂

Favoritele mele sunt rochiile din tulle cu inserții de broderie din dantelă, rochii care mi se pare că întruchipează cel mai bine spiritul unic Rhea Costa. De altfel, eu prin intermediul acestor tipuri de rochii am descoperit acest brand și m-am îndrăgostit instant de el. Sunt superbe și de o eleganță și un bun gust ieșite din comun. N-au cum să nu-ți placă și să nu te facă să te simți specială într-o zi deosebită.