Rochie scurta tip bluza care poate fi combinata in mai multe outfituri de toamna cu pantaloni sau colanti si cardigan sau jacheta.

Cel mai mult îmi plac piesele versatile, pe care să le poți purta în mai multe moduri și combinații. Cum e toamnă, vara s-a cam dus, dar de piesele de vară ne e greu să ne despărțim, m-am gândit că ar fi o idee mai bună să încercăm să le folosim totuși în outfituri de toamnă interesante, originale. De exemplu, am mai multe rochițe mult prea scurte pentru a putea fi purtate ca atare – numai la vara viitoare, poate. Dar parcă încă nu m-aș despărți de ele. Așa că m-am gândit să le reutilizez în niște outfituri frumoase, dar nu neapărat ca rochii, ci ca… bluze simpatice. Sau, mă rog, ca rochii tip bluze, combinate cu diverse alte piese.

Toate aceste tipuri de rochițe simple, scurte, care pot fi purtate și ca bluze, arată perfect combinate cu pantalono skinny, fie simpli, fie tip jeans sau cu pantaloni scurți ori colanți/dresuri mai groase. Peste rochița propriu-zisă, în partea de sus, poți alege un cardigan tricotat simplu ori o jachetă mai lungă și în zilele mai răcoroase, leagă o eșarfă simpatică în jurul gâtului tău. Arată bine în orice combinație, doar să îți lași imaginația să zburde; oricum, nici vara aceste „rochii” nu pot fi purtate pur și simplu, decât dacă ești mai micuță de statură și ești pe plajă sau oricum, în circumstanțe mai casual, neoficiale. Altfel, indiferent cum alegi să le porți, ești o fericită, căci arată perfect, fiindcă o asemenea rochiță tip bluză chiar este extrem de versatilă. Ia-ți și tu o astfel de rochie și vei vedea că este o investiție reușită doar pentru simplul fapt că îți poți combina mai multe outfituri datorită ei.

Am găsit câteva modele de rochițe tip bluze, tare simpatice, pe care le poți purta vara, ca atare sau în club, simple, cu niște dresuri, și toamna, chiar iarna, pe sub jachete, cardigane, cu pantaloni, combinată ca bluză. Dacă îți place vreun anumit model, poți alege din sugestiile mele de mai jos:

Rochii scurte tip bluze cu dungi orizontale

Aceste rochii tip bluze cu dungi orizontale sunt perfecte mai ales pentru fetele mai subțirele, căci imprimeul cu dungi creează impresia de mai mare, ca într-o iluzie optică. Fiind în combinația alb-negru, merg perfect la orice culoare, mai ales cu niște colanți sau dresuri groase de culoare neagră. Una este mai evazată în partea de jos, în croială tip clopot, cealaltă este mulată pe corp, tip rochie scurtă de club, cu tăietură asimetrică în partea din față.

Prima variantă de rochie scurtă cu dungi, cu croială tip trapez, evazată în partea de jos și guler rotund sus, are un aer ușor retro, dar foarte tineresc; e stilată și de bun gust. O găsești aici.

rochie_Shift_Mini

[button url=http://bit.ly/1LfMtsm icon=cart]Rochia în dungi stil retro AICI[/button]

Cealaltă variantă cu dungi alb-negru, mulată pe corp, cu asimetrie în partea din față, este ideală pentru club, dar și de purtat cu niște colanți mai groși, în zilele mai răcoroase de toamnă, când vrei să ieși în oraș. E scurtă-scurtă, arată mai degrabă ca un top, însă îmi place croiala și modelul. Pentru ieșirile cu prietenii sau în weekend, e foarte potrivită. O poți lua de aici, la un preț foarte bun. Rochița e casual, dar croiala o face una chic, elegantă. Depinde însă pe ce vrei să pui tu accentul în ținuta ta și de ocazia cu care o îmbraci.

Rochie_Eliott

[button url=http://bit.ly/1OjE1yZ icon=cart]Rochie mulată croi asimetric și imprimeu dungi alb-negru AICI[/button]

Rochie scurtă simplă tip bluză roz pal

Și mai simplă, unicolorată, de un roz somon pal, foarte plăcut, la un preț super convenabil, o rochiță scurtă tip bluză, cu o fundiță simpatică la spate reprezintă tipul acela de piesă pe care o poți combina oricând cu orice altă/alte piesă/piese: vara – rochiță scurtă, simpatică; toamna – bluziță combinată cu colanți sau ppantaloni stretch. Îmi place foarte mult materialul lejer din care e realizată – un voal fin –  și designul simplu, care o face foarte ușor de combinat în mai multe feluri. E o piesă foarte comodă și, totodată, foarte sexy, fiind ideală pentru o noapte în club.

Rochie scurta roz pal simpla cu fundita la spate

[button url=http://bit.ly/1OjYofw icon=cart]Rochie scurtă simplă roz cu fundiță la spate AICI[/button]