Unde gasesti rochii simple, din material lejer, unicolorate, usor de combinat in cat mai multe tinute si care pot fi purtate mereu, indiferent de anotimp.

Indiferent de anotimp, rochiile rămân acele piese de îmbrăcăminte dintre cele mai comode: se îmbracă deodată, nu necesită mult timp și prea multe decizii de moment și, combinate cu alte piese, creează un efect minunat pentru un outfit desăvârșit. Orice femeie ar trebui să aibă în șifonierul său câteva rochițe simple, în stil minimalist, din materiale lejere și cât mai naturale, care să cadă lejer pe corp.

Cel mai frumos lucru la astfel de piese de îmbrăcăminte este că, urmând un stil simplu, minimalist, vor putea fi purtate oricând, indiferent de trend. Mai mult, se pot combina cu orice fel de îmbrăcăminte, accesorii sau orice încălțăminte ar fi la modă în momentul respectiv. Și, cu toate acestea, deși simplă și părând lăsată în second plan, ea constituie piesa centrală și de rezistență a oricărui look. Apoi, farmecul unor astfel de rochii simple este că, în funcție de ce piese de îmbrăcăminte și încălțăminte alegi să porți pe lângă ele (jachete, sacouri, geci, pantofi, sandale sau cizme), pot fi purtate în orice sezon, accesorizate după caz și după vreme. Vara, cu sandalele potrivite, arată beton, indiferent de stil; toamna și iarna, cu o jachetă mai grosuță sau nu, în funcție de vreme, și cu cizme, pantofi ori botine, se potrivește de minune. Într-o zi ploioasă, face pereche bună și cu o pereche de cizme trendy din cauciuc.

Spuneam și aici despre rochiile casual simple, lungi, despre cât de utile sunt pentru a crea nenumărate outfituri de zi cu ajutorul lor. Astăzi vă voi vorbi însă despre rochii simple în stil minimalist, indiferent de lungime, pe care le-am descoperit recent aici. Și pentru că sunt considerate, în mod eronat spun eu, piese de îmbrăcăminte de vară, le vei găsi acum și la mari oferte și reduceri. Însă vei vedea, cu puțină imaginație, că le poți purta fără grijă și la toamnă-iarnă, în fel și fel de combinații.

Fie că e vorba de o rochie neagră simplă, scurtă, cu mâneci scurte, în stil minimalist, de formă și croială conică, cu fermoare moderne cu deschidere, în ambele părți laterale, pentru un look sexy atât cât decizi tu să fie, fie că vorbim de o rochie simplă cu croială cloș, mâneci lungi, disponibilă în mai multe culori, ideală de la toamnă, investiția va fi una foarte bună și de lungă durată.

O rochie scurtă cloș, cu mâneci trei sferturi, neagră, simplă, va fi de departe vedeta outfiturilor tale de acum încolo. Mi-o și imaginez în zeci de combinații de toamnă și chiar de iarnă, dar și de primăvară târzie. O poți găsi și pe alte culori, cum ar fi un bordo / grena / roșu tip Marsala, care tot e culoarea anului 2015, dar care se va încadra de minune în culorile naturii toamna ce vine sau în culorile vii ale florilor, primăvara.

Îmi plac aceste rochii pentru tăietura simplă, lejeră, care, deși scurtă, nu lasă să se întrevadă prea mult din corp, decât, cel mult la nivelul picioarelor. Sunt ideale penru a pune în valoare niște picioare lungi, drepte și frumoase, dar și pentru a alungi optic picioarele celor ce nu sunt atât de bine înzestrate în această privință. Mai mult, acest tip de rochie cloș, simplă, se potrivește oricărei conformații, deci atât celor mai slăbuțe, cât și celor mai plinuțe. De asemenea, apreciez felul în care se încheie la spate printr-un detaliu simpatic ca un nasture, lăsând o porțiune goală de piele în formă ovală, alungită. Un detaliu minuscul, dar de mare efect pentru când ai părul prins, de pildă sau pentru când ai o tunsoare scurtă…

rochii casual simple lejere, stil minimalist, unicolorate

[button url=//event.2parale.ro/events/click?ad_type=quicklink&aff_code=8aad3ce9e&unique=4eab65f62&redirect_to=http%253A%252F%252Fbysally.ro%252Frochii-online.html icon=tag]Toate aceste rochii casual simple sunt AICI.[/button]

De asemenea, vei mai găsi și rochii casual lungi simple, lejere, cu crăpături pe picior și cu spatele gol. Sau, dimpotrivă, rochii mulate pe corp, asimetrice, în sensul că acoperă printr-o bretea simplă cu bordură în culoare diferită, de efect, un singur umăr.

Toate rochiile de care v-am vorbit aici sunt monocrome / unicolorate. Evită imprimeurile dacă vrei o rochiță simplă, în stil minimalist, pentru a o putea combina în cât mai multe lookuri. În plus, dacă o astfel de rochie are un imprimeu, deja nu mai vorbim de un stil… minimalist. Minimalismul combină structuri geometrice simple și, cel mult, în două-trei combinații de culori, cu rare excepții mai multe.

Dacă vrei rochițe simple, casual, minimaliste, ușor de combinat, monocrome, dar într-o disponibilitate de culori destul de variată ca să ai ce alege, bazându-se însă pe culori de bază, aruncă o privire în , unde le-am găsit și eu și unde vei mai găsi și tu cu siguranță și alte piese de îmbrăcămine simple, ușor de combinat în cât mai multe moduri, pentru că au acolo destul de multe haine drăguțe și de efect.