Unde găsesc rochii elegante XXL din catifea.

Puține materiale textile sunt la fel de elegante și rafinate cum e catifeaua. Nu degeaba, făcea parte din materialele utilizate îndeobște la haine regale. Dacă îți place, e o soluție potrivită pentru o rochie festivă, de ocazie, dar nu numai. Poți purta catifeaua și în alte împrejurări mai sobre, cum e la birou.

Orice ar fi, pe lângă eleganță, îți conferă un aer aparte, puțin aristocrat, și impune respect. Eu aș alege-o cu fiece ocazie. Apoi, pe lângă faptul că e potrivită evenimentelor speciale, conferindu-ți un plus de rafinament, indiferent de ocazia cu care o porți, catifeaua se potrivește oricui, indiferent și de siluetă.

Rochie de catifea pentru siluete plinuțe

Așa că, dacă ai o siluetă mai plinuță, și, totodată, vrei să fii aparte, să strălucești prin eleganță, fără să epatezi, mizează pe o rochie din catifea, indiferent de culoare. Oricum, în culori închise, regale de obicei, și în special pe negru, catifeaua e la cel mai înalt nivel al său de desfășurare. 🙂 Am găsit câteva rochii XXL din catifea, elegante și foarte drăguțe, pe care să le porți chiar și la Revelion, de ce nu? În plus, sunt la prețuri foarte convenabile de multe ori..

rochie xxl 1

[button url=http://l.profitshare.ro/l/4092416 target=blank]Disponibilă în mărimi mari aici[/button]

Fie că e vorba de o rochiță strâmtă pe corp din catifea bleumarin, cu inserție de tulle negru și decolteu discret, fie că vorbim de o rochie neagră din catifea în croială cloș, la fel, cu inserții de tulle negru, te vor avantaja garantat. Prima variantă e mai sobră și elegantă, merge la ocazii speciale, a doua e mai childish și bate înspre casual datorită croielii, dar asta o face ușor de purtat și în alte împrejurări, nu doar la evenimente speciale – merge și la birou, la o ieșire seara în oraș etc. În orice caz, ambele te vor pune în valoare și mi se pare de efect acea parte a brațelor și a pieptului acoperită de tulle negru, care aduce un plus de eleganță și de mister ținutei tale. 🙂

rochii XXL din catifea

[button url=http://l.profitshare.ro/l/4092424 target=blank]Rochii de catifea aici disponibile mărimi mari[/button]

Iată așadar, cât de bine poți să arăți chiar dacă nu ai o siluetă de model, într-o rochie elegantă din catifea cu mărimi XXL, dar la prețuri mici! Mizează și pe un machiaj elegant, dar discret, care să îți pună atuurile în valoare și la nivelul chipului și te vei simți foarte bine în pielea ta! 🙂