Unde găsești rochii de seară superbe asemănătoare rochiilor de cocktail pe care le purta Carrie Bradshaw în Sex and the City? Avem noi sugestii mai jos: alege o rochie ca a lui Carrie Bradshaw ca rochie de seară pentru cununia civilă sau rochie de ocazie babydoll pentru banchet și vei avea clipe de neuitat cu cei dragi! Și nici tu nu vei putea fi uitată! 😉

Toate o știm pe Carrie Bradshaw din Sex and The City și o ținem minte mai ales pentru stilul ei propriu și pentru outfiturile reușite.

Dar, mai ales, pentru rochițele în care se prezenta la cocktailuri și party-uri din „crema” societății. Nu știu câte dintre noi avem ocazia să participăm la astfel de întâlniri și dineuri, dar cert e că fiecare femeie ar trebui să aibă cel puțin o astfel de rochiță.

Și poate că nu o vei putea purta la cocktailuri și petreceri de fițe, dar sigur vei avea nevoie de ea la vreo nuntă de bun gust sau vreun eveniment important din viață! Vei fi vedetă!

Am găsit câteva astfel de rochițe minunate și vi le prezint și vouă mai jos! Sunt de vis!

Rochie de cocktail stil babydoll albă cu flori aplicate Terani Couture

Din straturi de organza și tafta, cu flori presate aplicate mov, atât pe corset, cât și pe fustă, această rochie extrem de elegantă pare a fi desprinsă din vise romantice.

Este disponibilă în orice mărime, putând fi realizată și la comandă (cu scurtat și strâmtat gratuit, ulterior), doar în culoarea ivoriu cu flori mov sau ivoriu cu flori aurii.

Rochie de seară lungă și fluidă

O rochie de seară cu adevărat specială și unică, roz nude, din tulle cu paiete, diafană, desprinsă din poveștile cu zâne. Fii și tu o zână pentru o seară purtând-o!

Este disponibilă în orice mărime, putând fi realizată și la comandă (cu scurtat și strâmtat gratuit, ulterior).

Din voal diafan care creează falduri în mișcare, această superbă rochie de seară este perfectă pentru doamne elegante, reușind să ascundă de minune din imperfecțiunile corpului și să te pună în valoare.

Rochie de seară stil babydoll Sherri Hill 

O rochie scoasă parcă din dulapul păpușii Barbie, stil balerină.

Din tulle și 100 % poliester și cu bust buretat, închidere la spate prin fermoar, această rochiță albă cu o fâșie satinată neagră și aplicații cu strasuri și perle, e accesorizată cu o floare albă.

Poate fi purtată ca rochie de domnișoară de onoare la o nuntă, la un botez sau orice eveniment de familie, dar se adaptează de minune și ca rochie de bal, la petrecere de absolvire / banchet, cât și la un Bal al Bobocilor.

Toate aceste sugestii de rochii sau modele similare sunt perfecte nu doar ca rochii de seară la ocazii speciale sau evenimente importante din viața ta.

Ele sunt o foarte bună soluție și ca rochii pentru cununia civilă sau rochii de ocazie pentru botezul copilului tău.

De asemenea, rochiile de seară tip babydoll sunt o alegere perfectă la evenimente de memorat peste ani, cum e banchetul de liceu sau de final de facultate.

Tu pe care ai alege-o? Ce stil te reprezintă? Cum și la ce evenimente speciale, aparte, ai purta o rochiță de cocktail elegantă, precum cele purtate de Carrie Bradshaw, mult îndrăgita protagonistă din Sex and The City?

Update! Aceste rochii de cocktail nu se mai regăsesc exact așa în oferta magazinelor online, dar vei găsi multe modele similare și cu aspect deosebit, luxos.