Acum ceva vreme, prin mai, m-am decis să mă răsfăț și eu pentru prima dată cu un Beauty Box, așa că mi-am comandat unul de-a dreptul special: royal chiar. Hai să vedem de ce îi spune „royal” și dacă a meritat, cum s-a desfășurat comanda, ce m-a convins.

Buun, despre beauty boxuri vă povesteam eu acum puțin timp, într-un articol dedicat. Și vă spuneam eu acolo că cei de la Look Fantastic au printre cele mai variate și… „pe bune” beauty boxuri – adică nu se încurcă, sunt pachete consistente și cu produse valoroase de regulă, în interior. Adică nu sunt beauty boxuri doar cu numele.

Tot pe atunci, vă spuneam că îmi comandasem deja un beauty box, pe care urmează să vi-l prezint. Așa că, iată, despre el vorbim azi!

De ce Royal Beauty Box de la Look Fantastic: merită?

Ei bine, după cum vă spuneam, de câteva luni bune, am văzut că Look Fantastic, un site de produse de beauty din afară, UK cred, are variantă românească, deci livrează în România. Mă rog, livrau și înainte de-a avea site-ul în română.

Daaar, pe lângă asta, am văzut că au niște cutii de produse cosmetice super interesante, cu produse scuuumpe bine de obicei, daaar, în formula box, toate împreună, la preț nemaîntâlnit. Și nu sunt toate pe bază de abonament, deci nu sunt subscription boxuri.

Și nici beauty boxul pe care mi l-am comandat eu prin mai nu e unul obișnuit: nici beauty boxul lunii, nici subscription box, ci e de-a dreptul special… e un ROYAL beauty box, în ediție specială! Și, după cum îi spune și numele, e mai premium / de lux așa, conține numai produse cosmetice scumpe, de la branduri de lux.

Cum tot mă învârteam eu așa după cutii de-astea, pe la jumătatea lunii mai, am descoperit la ei, printre alte cutii, o minune de beauty box specifică lor, pe care, exact cu același conținut, o comercializau în toată lumea, sau, mă rog, cel puțin în Europa.

E vorba despre această fantastică The Royal Box de care am început să vă spun. Acuma, sinceră să fiu, puțin mi-a păsat mie de treaba asta cu royal, că n-oi fi eu o prințesă cu fandoseli, daaar am văzut ceva care mi-a rupt corazonul și am zis: gata, până aici! Vreaau! Mă răsfăț luna asta, mai ales că a fost o perioadă plină și aglomerată pentru mine și am muncit de m-am rupt.

royal beauty box look fantastic conținut și review comandă

Ei bine, The Royal Box de la Look Fantastic m-a costat 339 de lei, nu este pe bază de abonament și areee, areee, un… mini FOREO LUNA! Pe care am considerat, până acum, că e cam aberant de scump ca să dau banii. Dar mi-l doream, așa că… mai ocazie ca asta chiar nu aș fi pupat.

Costă în jur de 40 de euro/vreo 200 de lei așa numai aparatul ăsta mini FOREO (mă rog, la Look Fantastic e vreo 164 lei), așa că, dacă beauty boxul e 339 de lei… și mai are și multe altele în el, cam premium din punct de vedere calitate… că doar vorbim de… royal, tată! Daaa, merită!

Acuma, că tot am vorbit de prețuri, Look Fantastic mi-a mai oferit un cadou atunci: dacă te abonai la emailul lor și aplicai un cod de voucher, mai primeai un discount de 57 lei, deci ajungeai să dai pe cutia cu frumuseți – royal – vreo 282 lei. Deci… wow!

Reducerea se aplică doar la abonații la newsletter, dar merită să te abonezi pentru așa ceva, crede-mă! Mai ales când dai peste o ofertă de beauty box atât de aparte și consistent, nu doar calitativ.

Ce conține acest beauty box cu produse cosmetice premium de la Look Fantastic?

Dar hai să vă arăăăăt, ce mai tot atâta vorbă lungă! :)) Acesta e mirobolantul! E-eeh?

Un vlog cu prezentarea lui, pe laaarg, mai jos:

Vedeta acestui beauty box, după cum vă spuneam, dragilor, eeeeee:

  • FOREO Luna Play – varianta mini, de călătorii – intră și într-un buzunar. Vom încerca, cu siguranță, într-un articol viitor, să povestim și despre ea, să-i facem review. Doar această perie FOREO Luna costă 40 eur.

Mai are:

  • Doctors Formula „Brighten Up” – 7 fiole pentru pete îmbătrânire și hiperpigmentație x 2 ml – costă doar acestea 70 EUR!! deci ar trebui să fie bune. 
  • ESPA Bergamot & Jasmine Hand, Bath & Shower gel – preț €24 – acesta e un gel de duș pentru corp, dar poate fi utilizat și ca săpun pentru mâini. E exact ca de spa, se simte bine aroma de citrice (datorită bergamotei) și amintește de produsele de baie bio (șampoane, geluri de duș, săpunuri lichide) de la Faith in Nature – o firmă englezească, cred, de produse cosmetice organice.
  • lapte de păr Christophe Robin Anti-Frizz Rescue Milk 150ml – valoarea €30 – iarăși un produs scump numai el, foarte hrănitor și benefic părului „neastâmpărat”, care nu se așază decât greu.
  • gel de curățare facială cu efect și de exfoliant și iluminare Rodial Vitamine C Brightening Cleanser 135ml – preț €45 – tot un preț foarte mare, dar am început să îl folosesc și sunt super încântată de ce poate – face toți banii!!
  • spray pentru lenjerie de pat thisworks Deep Sleep Pillow Spray 75ml – pentru un somn relaxant și odihnitor, are un efect calmant cică – valoarea €23

Royal Beauty Box de la Look Fantastic unpacking ce produse de lux conține

Încă nu-mi vine să cred ce produse scumpe și mișto conține ceastă cutie, pe ce am reușit să pun mâna. Mă ia cu amețeală când mă uit la prețurile produselor cosmetice din componența sa. În mod obișnuit, nu m-aș putea atinge de ele.

Descrierea cutiei, pe site-ul LookFantastic, spune așa:

Royal Box este o ediție extrem de limitată, celebrează rutina de îngrijire premium. Produse full size ce valoarează peste 1300 RON, așa că nu poți pierde această ocazie.

Boom, am pus mâna pe rara avis, v-am zis!

Royal Beauty Box de la Look Fantastic ambalare ca un cadou

Din ce am înțeles, cutia aceasta royal a fost lansată în exclusivitate pentru clienții olandezi ai Look Fantastic, pentru a celebra Ziua Regelui la olandezi (care are loc undeva pe la final de aprilie), cu aceste 6 produse de lux, care valorează în total 230 de euro!

Inclusiv ambalajul în sine e luxos – o cutie cartonată, solidă, cu elemnte aurii și simbolul coroanei pe el. Capacul, pe interior, are un mesaj „The Royal Treatment that everyone deserves”.

Royal Beauty Box de la Look Fantastic - ambalaj cutie

Cum deschizi cutia, ai o cartolină care pe față-verso, are detalii despre interiorul cutiei și descrieri scurte despre produse. Produsele sunt ambalate cu hârtie în interior, fix ca la o cutie de cadou. Experiența e similară, foarte plăcută, de răsfăț. E o încântare să deschizi un astfel de pachet. 🙂

Royal Beauty Box de la Look Fantastic cartolină descriptivă interior

Și că tot am avut parte de acest răsfăț din partea lor cu reducerea aceea de 57 de lei, pe lângă prețul bun al cutiei întregi, am zis să-mi mai comand un gel de curățare pentru față de la Neutrogena – varianta roz, cu grepfruit, care am văzut că e foarte recomandat de gagicile din afară pentru acnee, inclusiv pentru cea corporală.

A fost vreo 22 lei acesta. Doar că nu a venit varianta cu grepfruit, ci aceea originală. E bună însă și aceasta, sigur fac un review și povestesc curând pe aici și despre el. 😉 Până atunci, îl puteți găsi AICI.

Cum s-a desfășurat comanda de pe Look Fantastic RO

Cât privește livrarea, am plasat comanda în 26 mai, bucuroasă că am mai prins cutia minunată, încă pe stoc. Am ales livrare obișnuită, care durează cam 7 zile și costă în jur de 49 lei. Livrarea completă s-a făcut exact la data estimată, 5 iunie, parcă au fost pe ceas.

Beauty boxul a ajuns mai repede chiar, în 3 iunie, deci cam în 5 zile. S-au livrat separat, în două colete. Gelul de curățare Neutrogena a ajuns mai târziu
Livrarea s-a făcut prin Cargus, deși pe cutie arată curierul DHL – probabil sunt parteneri.

Royal Beauty Box de la Look Fantastic

Concluzii după comanda de beauty box de la Look Fantastic

De când am descoperit site-ul acesta, îmi făcea cu ochii oferta variată, cu multiple branduri de makeup și cosmetice, chiar parfumuri, iar beauty boxurile lor le-am găsit mereu interesante, variate, bogate.

De valoarea acestui beauty box, primul, de altfel (și primul de la Look Fantastic, și primul vreodată pentru mine, în general), încă nu sunt conștientă. Încă mă mai minunez de calitatea și consistența produselor – multe și variate, pe majoritatea încă nici nu le-am testat.  😀 Iar de dealul pe care l-am făcut, că am prins la timp cutia royal, sunt super încântată. A fost o ofertă pe cinste, de neegalat.

Din păcate, un astfel de royal beauty box, prezentat de mine, nu mai este disponibil. A fost în ediție limitată oricum, atunci, prin mai.

Royal Beauty Box de la Look Fantastic unpacking ce produse de lux conține această cutie de răsfăț ca un cadou

Dar ai multiple alte opțiuni faine și care fac cu ochiul, la un deal apropiat – prețuri foarte bune. Eu la ei am văzut beauty boxuri variate și adevărate, ca în afară. Dacă ești în căutare de un beauty box mișto, pentru răsfățul tău sau să-l faci cadou, cu siguranță look Fantastic e destinația cea mai bună!

Look Fantastic sunt serioși, livrează super rapid, exact la termenul stabilit prin mail. Comanda se desfășoară rapid, în condiții foarte sigure. Ție ți se retrag banii din cont abia când vine curierul să-ți predea comanda, la ușă. Primești anterior un cod PIN prin mesaj, i-l dai curierului, acesta și-l trece într-un POS și… taa-daa! Gata. Fără interacțiune. Simplu și foarte rapid.

Clar merită experiența și vă recomand și vouă să vă luați un beauty box de la ei, să vedeți ce mișto sunt, dacă încă nu ați încercat. Btw, am văzut că perioada asta au tot felul de oferte și beauty boxuri dedicate chiar anumitor branduri sau tematici, care, la fel, îmi fac cu ochiul grozav de mult. Dar mai aștept…

Să apuc să folosesc, deocamdată, toate produsele din acest royal beauty box și să vă povestesc și vouă de fiecare, în review-uri separate.

Voi ce experiențe aveți cu beauty boxurile? Ați comandat beauty boxuri de la Look Fantastic? Sau orice altceva de la ei? Lăsați-mi în comentarii poveștile voastre. Totodată, sper să găsiți utile aceste informații și prima mea experiență cu un beauty box și, în același timp, cu Look Fantastic.  😉