Cum e rujul Avon Ultra Colour? Păreri despre rujul Avon Ultra Colour, ruj cremos, hidratant, nuanțe fade, confortabil pe buze; gama de nuanțe noi la rujul Avon Ultra Colour.

Vântul uscat de iarnă și frigul sunt doi dușmani nemiloși în aceste zile, mai ales pentru pielea noastră din zonele expuse cele mai sensibile, precum buzele. Iar pe vreme ca aceasta, hidratarea e o necesitate. Dar nu vrem să renunțăm nici la a arăta bine, la culori în tendințe, intense și elegante. Așa că ceea ce avem nevoie este un ruj cât mai hidratant, confortabil pentru buze, în niște culori bogate, intense, care să reziste cât mai mult timp pe buze.

Ruj Avon Ultra Colour

Rujul Avon Ultra Colour promite să ne sară în ajutor în acest sens. Pigmenții acestui ruj se reactivează de fiecare dată când buzele sunt aduse împreună, iar nuanțele în care se prezintă gama sunt superbe.

Rujurile Avon Ultra Colour sunt cremoase și hidratante și, într-adevăr, așa se simt și pe buze: bine și confortabil. De asemenea, au un luciu soft, ceea ce face buzele să arate hidratate într-un mod superb.

ruj avon ultra colour nuanta rose

Pe de altă parte însă, gama aceasta de rujuri nu pare să ofere o varietate prea biogată de culori, care nu sunt nici atât de intense pe buze, precum promit ei inițial – de la catalog până la culorile din tub e o cale cam lungă și… care te cam păcălește. Dar asta depinde extrem de mult și de nuanța și tipul de ten. Personal, pe mine mă cam deranjează, căci în materie de rujuri solide, prefer nuanțele intense, bine pigmentate. Fiind mai fade și mai naturale decât în promisiunile catalogului, aceste nuanțe se potrivesc mai mult adolescentelor, fiind mai tinerești.

Timpul de purtare nu este nici el cel mai potrivit. De regulă, culorile durează 2 ore în cap. Dar, să nu mă înțelegeți greșit, per ansamblu, nu sunt rele. Cum spuneam pentru niște adolescente merg perfect, căci nuanțele sunt fade, se estompează mai repede decât ai crede și hidratează foarte mult buzele, conferindu-le un luciu de gloss. Pentru doamne însă, nu le-aș recomanda, căci nu au textura potrivită și intensitatea culorii cu care se laudă. Și s-ar putea să fiți dezamăgite în acest sens.

Gama de rujuri AVON ULTRA COLOUR – nuanțe reactualizate

Însă se cuvine să fac o observație aici. Recent, Avon a reactualizat gama Avon Ultra Colour Lipsticks, adăugând nuanțe mate noi, mult mai intense decât cele din gama anterioară. Recunosc, nuanțele mai intense din gama reactualizată nu am apucat să le încerc, dar nu cred că durează mult până o voi face (voi reveni cu un review când nu mai rezist curiozității și le încerc). Par mult mai închise și mă tentează, dar sper să fie cu adevărat așa cum promit imaginile. Așadar, gama nouă de culori la rujul Avon Ultra Colour cuprinde și nuanțele: roz Blossom Flavoured; mov Grape, Fuchsia; Mauve; roșu Melon; bordo Merlot; roz nude Peach; roz Rose; burgund Ruby.

nuanțe culori ruj hidratant Avon Ultra Colour

Concluzii despre rujul AVON ULTRA COLOUR

S-ar putea să-ți placă rujul din gama Avon Ultra Colour dacă ești în căutarea unui ruj cu adevărat hidratant, dacă îți plac rujurile cu o pigmentare ușoară, cu un luciu soft, fără parfum sau altă aromă, cremoase și confortabile pe buze.

S-ar putea să nu-ți placă rujul Avon Ultra Colour dacă te aștepți să dureze mai mult pe buze, să îl porți mai mult deci pe buze. De asemenea, s-ar putea să te deranjeze că nu are o gamă variată de culori intense, așa cum te-ai aștepta inițial.

Rujul Avon Ultra Colour oferă însă multiple avantaje și, per ansamblu, e un produs de calitate, în raport cu prețul.  Dacă ai noroc, poți găsi acest ruj la ofertă, chiar și la aproape jumătate din prețul inițial. Urmărește oferta din cataloage!