Ce e curios și benefic la rujul cu balsam Clinique Dramatically Different™ Shaping Lip Colour, venind ca un extra beneficiu, este că e „împachetat”, pe lângă funcția de makeup, și cu o componentă de îngrijire a pielii, mai funcțională – are balsam de buze în interior. Mmmm… Hai să vedem cum este și după ce-l folosești!

Și rujul cu balsam de buze Clinique Dramatically Different™ Shaping Lip Colour este o descoperire a unui produs bun datorită pachetului în ofertă Best Of Clinique, luat de pe LookFantastic.

La început mi-am zis că „uh, iar un ruj de buze, păi mai am destule, nici nu apuc să le testez, ce să mai spun de a le consuma”, mai ales cu pandemia și purtarea măștilor de protecție peste buze, dar iată că acum începe să-mi prindă bine. 🙂

Primele impresii despre rujul cu balsam Clinique Dramatically Different™ Shaping Lip Colour

Simplul fapt că acest ruj Clinique e conceput nu doar pentru a-ți colora buzele, ci și pentru a menține buzele sănătoase, hidratate, în bună condiție, îl face să fie alegerea principală în fața multor alte produse din colecția de produse de machiaj al buzelor.

ruj cu balsam de buze Clinique Dramatically Different™ Shaping Lip Colour_review cu foto nuanța Raspberry Glace

Am ajuns să-l folosesc într-o perioadă de iarnă și final de iarnă, când probabil știți, că și vouă vi se întâmplă, buzele mele au cea mai mare nevoie de ceva de genul: să hidrateze și să mențină hidratarea și, cu puțin noroc, să aibă parte și de colorare delicată, care să nu acapareze din look.

Eu am nimerit nuanța mai mov, sidefată, a acestui ruj cu balsam Clinique Dramatically Different – 44 Raspberry Glace, dar e un mov subtil. De regulă, nu îmi place movul pe buze, dar nici așa, în genere… Cu acesta însă, datorită texturii și efectelor lui, am depășit repede „problema”.

ruj cu balsam de buze Clinique Dramatically Different™ Shaping Lip Colour_review și păreri cu foto

Cum mi se pare rujul Clinique Dramatically Different™ Shaping Lip Colour

Rujul cu balsam hidratant de buze în centru Clinique Dramatically Different™ Shaping Lip Colour se remarcă prin:

  • formulă bogată, colorată destul de bine și pigmentată, ultrahidratantă
  • infuzat cu beneficii de îngrijire a pielii care hidratează buzele și le face moi
  • faptul că dispune de un baton unic cu un centru de balsam perlat/sidefat, cu efect 3D
  • glisează efectiv pe buze pentru a le contura și „sculpta” în formă, fără efort
  • conferă un look fin și impresia de volum buzelor (aici aș spune că nu e nu știu ce diferență, nu face buzele să pară prea mari față de un ruj obișnuit, dar da, într-adevăr, ajută la obținerea unui contur ușor datorită texturii și faptului că glisează)
  • vine în peste 15+ nuanțe, pe placul tuturor, inclusiv nude-uri.
ruj cu balsam de buze Clinique Dramatically Different™ Shaping Lip Colour_review și păreri

Are o formulă minunată care alunecă pe buze și se simte instantaneu liniștitoare și hidratantă; buzele chiar sunt hrănite și hidratate și efectul e pe termen lung.

El oferă un finish moale, satinat foarte frumos, care este măgulitor și dă un aspect de netezire, mat, dar satinat.

cum e rujul cu balsam de buze Clinique Dramatically Different™ Shaping Lip Colour_nuanța Raspberry Glace_pe buzele mele_swatch
Cum arată pe buze rujul cu balsam Clinique Dramatically Different – 44 Raspberry Glace

Culoarea rămâne pe termen destul de lung pe buze și e flexibilă, pare că se transformă, mai ales din momentul în care e aplicat pe buze, prin diluarea cu centrul neutru, sidefat 3D, din mijloc.

Textura se simte confortabil pe buze și nu le lasă niciodată uscate. Finisajul e destul de natural, culoarea fiind atenuată bine de mijlocul din balsam de buze satinat.

cum e rujul cu balsam de buze Clinique Dramatically Different™ Shaping Lip Colour_Raspberry Glace_pe buzele mele_swatch
Cum arată pe buze rujul cu balsam Clinique Dramatically Different – 44 Raspberry Glace

Dispare repede după aplicare, în câteva ore, dar rămâne din culoare și pigment (probabil și pentru că eu am avut o nuanță mov, mai închisă, destul de tare), mai puțin aspectul satinat, dar se simte încă moale pe buze.

Trebuie să-l reaplic după masă sau câteva ore, ca să reobțin aspectul complet, cel inițial, adică să am parte de acest ruj cu balsam la capacitatea sa maximă.

Ambalajul folosește același format ca rujurile mate Clinique Long Last anterioare, care îmi plac foarte mult. Arată super șic, cu dungile acelea ca în cercuri 3D, pe capac. În capătul capacului are și acel aspect de oglindă, specific brandului. 😉

ruj cu balsam de buze Clinique Dramatically Different™ Shaping Lip Colour_review

Concluzii pentru rujul Clinique Dramatically Different™ Shaping Lip Colour

În mare parte, îmi place și mă bucur de acest ruj cât de des pot. Îl ador pentru balsamul din centrul batonului, pentru componenta aceasta de skincare, multifuncțională.

Dar e un ruj bun și preferat și pentru aspectul său de ruj clasic, mat-satinat, precum și pentru că e bine pigmentat, iar culoarea rezistă destul de multe ore, chiar și după masă. Până la urmă, aceasta trebuie să fie una dintre calitățile unui ruj solid, clasic.

cum e rujul cu balsam de buze Clinique Dramatically Different™ Shaping Lip Colour_nuanța Raspberry Glace_review cu foto

Chiar dacă nu am avut ocazia să-mi aleg eu nuanța rujului Clinique Dramatically Different™ Shaping Lip Colour, fiind primit în tonul de culoare Raspberry Glace, în pachetul Best of Clinique, mi-a plăcut că nuanța, zmeurie-movalie, a fost subtilă, mai degrabă ca un balsam colorat decât ca un ruj solid clasic, mat.

Noroc că mai are multe alte nuanțe în sortiment, și mai mișto, chiar și de nude, natural, plăcut, care se potrivesc oricui, așa că da, l-aș mai lua, ca să-l mai folosesc, căci mi-a plăcut destul de mult experiența cu el.

Uite unde îl găsești la preț bun:

Tu ce spui de acest ruj cu centru din balsam de buze Clinique Dramatically Different™ Shaping Lip Colour? L-ai folosit? Sau l-ai încerca? Scrie-mi în secțiunea de comentarii din josul paginii. Părerea ta contează mult pentru noi.