Îmi place Scarlett Johansson, în general, și ca stil, și cum joacă. Însă pe ea mereu o voi admira și o voi avea în memorie datorită lokului fabulos pe care îl afișează de fiecare dată, construit mai ales cu un make-up impecabil, în care buzele sunt vedetele. Într-adevăr, are buze foarte frumoase și, mai ales, știe să le pună în valoare. Folosește adeseori nuanțe tari, culori intense la rujuri și lipstick-uri și eu, personal, mai ales prin asta o țin minte și o găsesc originală.

Cred că nu mai e vedetă să se joace atât cu nuanțe și culori închise și surprinzătoare pe buze precum actrița Scarlett Johansson. Ea știe să strălucească nu numai pe ecran și în filme și pare să dețină secretele unui machiaj perfect și surprinzător, dar totuși decent și elegant de fiecare dată. Pentru că dincolo de faptul că folosește nuanțe tari la nivelul buzelor, nu uită de o regulă elementară în make-up: orice culoare îndrăzneață de ruj se combină cu un machiaj „cuminte” al ochilor, într-o nuanță pală, simplă, dar care să pună în valoare totuși culoarea ochilor!

Sursa: trendland.com
Sursa: trendland.com
Sursa: wallcg.com
Sursa: wallcg.com

Poate că ai observat și tu deja faptul că cel mai des intâlnită culoare pe care o folosește Scarlett Johansson pe buze e roșul, în toate nuanțele: roșu-intens, roșu bordo, roșu spre portocaliu, roșu corai, roșu-zmeură etc. Pentru ca o astfel de culoare intensă să dureze, îți sugerez să folosești ruj de consistență cât mai solidă pentru a rezista cât mai mult. Sau poți opta pentru lipstick rezistent la transfer sau semipermanent. Găsești aici de la mai multe branduri rujuri în tot felul de nuanțe de roșu.

Pentru roșul acela aprins, intens, mie îmi place foarte mult nuanța No. 25 Foxy Amber de la creionul de buze Max Factor Colour Elixir Giant Pen Stick, dar și No. 16 Va Va Volum de la rujul de buze Astor Soft Sensation Lipcolor Butter.

Dacă vrei ca nuanța de roșu pe buze să fie efemeră și nu ai nevoie să dureze prea mult, alege un luciu de buze de aici, care, spre deosebire de rujul solid sau semipermanent, hidratează mai bine buzele, fiind ideal mai ales pentru cele uscate și mai ales în zilele mai răcoroase și când bate vântul. Cel mai mult îmi place luciul de buze ultra strălucitor Essence XXXL nuanța 21 (red blossom), la 5 ml, care e și la preț foarte bun.

În loc de nuanțe de roșu, te poți juca și cu mov, care în nuanțe închise, intense, dă la fel de bine. După roșu, movul e preferatul meu când e în nuanțe tari pe buze. Printre preferatele mele, este și rujul semipermanent Max Factor Lipfinity Reflection, nuanța No 101 Flamboyant. Alte rujuri și lipstick-uri în nuanțe mov, de la diverse firme de cosmetice, mai găsiți aici.

Sursa: wallippo.com
Sursa: wallippo.com

theredlippieadventures.com
theredlippieadventures.com