Ruj roșu intens de la Giorgio Armani.

Dintotdeauna mi-au plăcut buzele colorate în roșu intens. Dintotdeauna am avut mai mult de un lip gloss sau ruj solid de culoare roșu în trusa mea de make up. Un ruj roșu e capabil să schimbe întru totul un look, să înflorească orice ten și să îl lumineze. Dar, atenție, depinde la ce ne referim când vorbim de rujul roșu. După cum am mai discutat și în lecțiile de make up de la început, unele culori au tonuri mai reci sau mai calde în pigmenți, care ne pot influența mult aspectul, în funcție și de tonul de culoare al tenului nostru. Mie îmi place, fiindcă am tenul mai deschis la culoare și mai palid, roșul intens, cu nuanțe deschise, spre culori calde, cu tonuri de portocalii. Îmi plac și cele mai închise, de vin roșu, la fel de intense, însă acelea mi se par că pot închide tenul. Depinde însă, repet, de ce ten ai, de culoarea în care alegi să te îmbraci etc.

Mie îmi place însă mult acel roșu-intens, în tonuri vii, deschise, de culori calde, spre portocaliu. Și aș cam vrea să și reziste mai mult. Așa că, fiind în căutare de un ruj roșu intens, rezistent, dar să nu încarce buzele și să nu le usuce, m-am gândit să-l caut pe cel mai lăudat pe piață în acest moment, cel mai încercat de către cât mai multe femei și cât mai bine cotat așadar. Și, bineînțeles, m-am gândit să vi-l prezint și vouă, de ce nu.

E vorba de un ruj solid Giorgio Armani. Nuanțe de roșu intens au mai multe, depinde ce vrei tu să alegi. Este lăudat că ar rezista pe buze până la 8 ore și că hidratează, totodată, foarte bine. Nuanțele de roșu sunt vibrante și puternice și, după cum vă spuneam, depinde și de tenul fiecăreia ce ton de roșu să alegem ca să ne vină cel mai bine, nu doar să ne placă.

ruj roșu intens rezistent giorgio Armani

[button url=http://profitshare.ro/l/2183516 icon=location]AICI găsești mai multe nuanțe de roșu la rujul Giorgio Armani![/button]

Poate ți se va părea mai scump, dar gândește-te înainte de toate ce poate face și de la ce nume renumit vine. 😉 În plus, roșul pe buze e o culoare care nu cunoște limite, se potrivește oricărei femei, indiferent de culoarea de păr și de ten (de-aia vine în mai multe tonuri și nuanțe). Și nu se va demoda niciodată, așa că merită să investești într-un ruj roșu de calitate! 😉

Apoi, zâmbește larg cu o culoare vibrantă precum roșul intens pe buze! 🙂 De ce? Pentru că roșul intens pe buze face dantura să pară și mai albă! 🙂 Acum nu-ți mai rămâne decât să cucerești lumea!