Lansată acum, la început de martie 2024, apa de parfum de nișă unisex Initio Narcotic Delight face parte din aceeași colecție Initio, Carnal Blends, cu parfumurile High Frequency, Side Effect, Atomic Rose, Psychedelic Love, Side Effect.

De fapt, Initio Narcotic Delight a fost un parfum atât de așteptat că s-a lansat „cu casa plină” deja la New York, pe 30 ianuarie 2024, semn că a fost îndelung așteptat un nou parfum al casei. În România însă, va fi prezent de săptămâna viitoare prin Obsentum, care cu siguranță va crea un eveniment special de lansare, în stil luxos, cum ne-a obișnuit.

După cum parfumurile colecției Initio Carnal Blends ne-au obișnuit, și Narcotic Delight e un parfum seducător, carnal, fiind un omagiu al experienței de a privi și a fi privit. Parfumul, acaparator spre sufocant, evocă o temă a interconectării, exhibiției, misterului și seducției, și urmează pașii viziunii creative specifice Initio: a creării de capodopere olfactive care stimulează simțurile, emoțiile și imaginația purtătorului (și nu numai).

Parfumul de nișă Initio Narcotic Delight e încadrat în familia de parfumuri ambrat-condimentate, ușor gurmand, având note de cireșe, coniac, vanilie, piper negru și piper roz și tabac. În inima parfumului stă însă hedione-ul, o moleculă care stimulează centrele creierului responsabile cu plăcerea și care acționează triggerul final în formula care e decis să fie carnală și să acționeze afrodiziac, activând receptorii feromoni.

Initio Narcotic Delight

Hedione e un compus chimic versatil utilizat pe scară largă în industria parfumurilor, care adaugă un miros ușor floral și dulce. Recunoscut pentru adaptabilitatea sa, hedione este un ingredient-cheie atât în parfumurile feminine, cât și în cele masculine. Ca idee, în medie, parfumurile Initio conțin de 10-15 ori mai multă cantitate de hedione decât la alte branduri. Tocmai acest efect de „supradoză” a constituit inspirația maximă pentru parfumul Narcotic Delight.

Narcotic Delight vine în chipul standard pe care se știe că Initio îl folosește, de data aceasta specific colecției Carnal Blends: o sticlă violet-închis cu placa aurie, semnătură a brandului, îmbracă noul parfum de nișă. Vine într-o concentrație de apă de parfum de 90 ml pentru 255 EUR. 

„Și-a pus ochii pe boabele erogene de VANILIE, electrificate de PIPER ROZ, udate într-un hal de COGNAC, înainte de a ceda în cele din urmă în vârtejurile îmbătatoare ale unui trabuc. O întorsătură obraznică de CIREAȘĂ plinuță și suculentă celebrează răsfățul unei propuneri șlefuite.”

din descrierea casei de parfumuri franțuzești Initio Parfums

Parfumul de nișă unisex Initio Narcotic Delight e creat în Franța, cruelty-free, de către

În calitate de companie globală, INITIO Parfums Privés a îmbinat cu succes moștenirea și modernitatea, întruchipând parfumeria de calitate care onorează tradiția bogată a parfumurilor franțuzești, în timp ce își creează nișa pe piața globală a parfumurilor. Angajamentul casei de a oferi o experiență de lux și unică o face o prezență remarcabilă în domeniul parfumurilor de lux de nișă.