Ținută minimalistă, all black, simplă, cu salopetă neagră, scurtă, cu inserție din dantelă și sandale.

În general, nu sunt adepta pieselor mono – cu excepția rochiilor și a unor modele de costume de baie tip monokini -, nu am nicio salopetă prin casă și cel mai probabil am purtat una când eram mică, prin anii 90. De fapt, chiar cred că salopetele sunt piese de îmbrăcăminte specifice anilor 90.

După cum ai observat totuși, de câțiva ani și, mai ales, sezonul acesta, se poartă foarte mult salopetele și, că-ți plac, că nu, unele modele nu au cum să nu-ți atragă atenția. Apoi, o mare parte dintre ele sunt foarte chic și elegante, fiind foarte potrivite ieșirilor în oraș de seară. Dacă mai e și neagră, o salopetă e alegerea perfectă pentru ieșirile tale cu fetele sau cu iubitul. Apoi, dacă mai are și inserții delicate, cu mărgele sau dantelă, succesul e și mai garantat! De aceea, o astfel de piesă cred că m-ar convinge să o port. 😛

Și pentru că am găsit niște salopete negre scurte, cu inserții de dantelă, că tot se poartă, m-am gândit că ar trebui să le acord o mai mare atenție, căci sunt foarte sexy, delicate, elegante, înlocuind cu succes orice rochiță, dar fiind mult mai practice. Sunt perfecte pentru ieșirile cu prietenii, în club sau la un party acum, în nopțile calde de vară. Așadar, pentru o ținută all black merg perfect și rezolvă multe dileme de moment de tipul „cu ce să mă îmbrac azi?”.

Salopetele sunt confortabile, ușor de purtat și, după cum vă spuneam, simplu de combinat. În ultima vreme, chiar m-au atras cele negre, scurte, deși salopetele nu prea sunt genul meu. Iar cele cu inserții de dantelă sunt foarte drăgălașe chiar. Pentru o noapte de vară este perfectă această salopetă neagră de la Asos, scurtă, cu tivuri de dantelă în partea de jos și la mâneci. Sau poți alege să porți una în același stil, dar și mai sexy, cu un decolteu în V acoperit cu dantelă, precum aceasta. E realizată dintr-un material delicat, fin, de mătase.

salopeta-scurta-cu-dantela-alt-1-510x652

Dacă vrei să păstrezi linia chic, elegantă, all black și glamour, a ținutei cu salopetă neagră și inserție de dantelă, îți sugerez să combini salopeta cu o pereche de sandale negre, simple, cu toc, care îți vor subția vizibil picioarele. Pentru mișcări și un mers mai comod, poți alege să porți niște tocuri mai groase, de tip block heels. Lookul e unul minimalist, foarte simplu, dar de efect. Ca să îl completezi, poartă o poșetă simplă neagră, cu accente metalice. De asemenea, mai poți accesoriza totul și cu niște brățări metalice, de culoarea accentelor metalice ale genții/poșetei, ca să se potrivească în totalitate în ținută. Dacă ești bronzată, toată combinația va arăta perfect! 🙂 Vei fi sexy, stylish și te vei simți confortabil în orice clipă!

Acordă și tu o șansă salopetelor! Începe cu una neagră, scurtă, cu inserții din dantelă, precum cea pe care ți-am prezentat-o și eu aici.